Alla inlägg under oktober 2006

Av Gustav & Filippa - 26 oktober 2006 10:56

Så här såg jag ut när mamma plockade upp mig ur sängen strax innan kl 09 i morse. Vaken, men långtifrån pigg. Jag gillar att sova, precis som mamma när hon var liten. Mamma och pappa håller tummarna för att det ska fortsätta så! Men det är inte bara mamma och pappa som håller tummarna, som ni kanske ser...Idag ska vi till Gränby - igen!/Gustav genom mamma

ANNONS
Av Gustav & Filippa - 25 oktober 2006 19:04

Idag har jag varit till Gränby centrum inte mindre än två gånger! Först tog jag och mamma en promenad dit med Kicki och min favorittjej Emilia, som jag alltså fick träffa igen redan idag. Där åt mamma och Kicki lunch och eftersom både jag och Emilia är så väluppfostrade så sov vi sött under tiden och lät dem äta i lugn och ro. Sedan fick Emilia och jag lite tid för oss själva och då passade vi på att tåflirta och spana in varandra. Jag försökte också imponera på Emilia genom att stå så stadigt som jag bara kunde på bordet. Emilias mamma tyckte att jag såg ut som en backhoppare, så kanske är det något att sikta på i framtiden. Så småningom promenerade vi hemåt igen och då tog jag en tupplur i vagnen.Efter en stund hemma bar det dock iväg till Gränby centrum igen. Denna gång med mamma och pappa. Mamma behövde bl a titta på stövlar till vintern, så då fick pappa och jag agera smakråd. Om mamma lyssnade särskilt mycket på oss vet jag inte, men hon köpte i alla fall ett par stövlar till sist. Så nu har hon lovat mig många långa promenader med barnvagnen i vinter!/Gustav genom mamma

ANNONS
Av Gustav & Filippa - 24 oktober 2006 21:52

Ikväll har jag varit iväg och shoppat med mamma och pappa. Vi har köpt en DVD med hårddisk, så nu kan mamma och pappa äntligen börja hyra filmer igen. Sedan handlade vi mat på Willys. Jag har de senaste veckorna suttit lite obekvämt i babyskyddet, men nu har pappa fixat till så att jag sitter bättre igen och därmed är jag lugnare när vi är ute och åker i pappas flotta SAAB. Mamma tycker att jag får så goa och runda kinder när jag sitter i babyskyddet, men jag förstår faktiskt inte alls vad hon menar...Överhuvudtaget har jag varit mycket nöjdare och gladare de senaste kvällarna. Kanske håller jag på att bli stor? Mamma och pappa har ju bävat lite inför fyramånaderskrisen som de har hört så mycket om, men förhoppningsvis har jag redan haft den... eller så hoppar jag över den och tar en kris vid fem månader istället. Vi får väl se hur jag gör!/Gustav genom mamma

Av Gustav & Filippa - 24 oktober 2006 16:37

Idag har jag varit in till stan och ätit lunch med mammas kompisar Kicki och Linda. Kicki har en liten dotter som heter Emilia, som bara är fyra veckor äldre än jag. Hon är jättesöt och jag har länge spanat in henne, men först idag föll hon för min charm. Vi satt och höll varandra i handen jättelänge, men sedan började jag kräkas och då tyckte mamma att det fick räcka med romantik för idag. Förhoppningsvis får jag träffa Emilia igen redan på torsdag, så då får vi väl fortsätta där vi slutade. Mamma surar lite över att hon inte hade kameran med sig idag, för hon hade velat föreviga ögonblicket när jag höll en tjej i handen för första gången, men pappa säger att det kommer nog fler tillfällen. Det är ju honom jag brås på!/Gustav genom mamma

Av Gustav & Filippa - 23 oktober 2006 21:34

Ikväll har jag haft det riktigt mysigt med mamma och pappa. Pappa har läst högt för mig om Stampe och Bambi och sedan badade jag och pappa i badkaret. Det är mycket roligare att bada där än i min blåa badbalja som jag brukar göra annars. Kanske är det därför som jag har varit ovanligt pigg och glad ikväll. Men nu måste jag sova!/Gustav genom mamma

Av Gustav & Filippa - 23 oktober 2006 12:15

Så är det måndag och ny vecka igen! Hela helgen har det varit full fart. Vi har varit på dop och så har farmor och farfar varit här och hälsat på! Alla tycker att jag har blivit så stor, och det stämmer ju! Passerade 7 kilo förra veckan, så snart är jag dubbelt så stor som när jag föddes. I alla fall vad gäller vikten!Idag ska mamma och jag ta det lugnt och bara vara hemma och mysa. Jag sov riktigt länge i morse, men nu är det nog dags för en tupplur igen. Vill ju vara pigg och allert när pappa kommer hem kl 16. Då ska jag visa vad fint jag har gjort här!/Gustav genom mamma

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Oktober 2006 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Blogkeen
Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se