Direktlänk till inlägg 24 november 2006

På bättringsvägen

Av Gustav & Filippa - 24 november 2006 22:44

Nästan ända sedan jag var nyfödd har jag sovit själv i min spjälsäng, men i natt var jag orolig så det slutade med att jag fick sova mellan mamma och pappa i deras 120 cm smala säng. Det var trångt, men mysigt. Dessutom sov jag med napp delar av natten, vilket aldrig har hänt tidigare.Idag träffade mamma och jag hennes jobbarkompisar från samhällsinstitutionen. Det blev en hel del seriösa diskussioner kring kursplaner, fördjupningsarbeten och annat. Kanske inte så intressant för små bebisar egentligen, men jag lät dem hållas och var go och glad nästan hela tiden, bl a med hjälp av nappen. Mamma och pappa är smått chockade. Jag har ju aldrig varit någon nappkille direkt.Mitt goda humör höll i sig även efter att vi kommit hem. Av förkylningen har inte märkts särskilt mycket idag. Har lite hosta, men det är inget jag lider av. Är med andra ord redan på bättringsvägen från min första förkylning./Gustav genom mamma

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Gustav & Filippa - Onsdag 12 dec 22:36

Den här terminen har Gustav haft hemkunskap i skolan. Där har de bakat ganska mycket och emellanåt har Gustav kommit hem med fika till familjen, bl a äppelmuffins, bullar och lussekatter. I dag hade han pepparkakor med sig, som vi fikade på efter mat...

Av Gustav & Filippa - Söndag 9 dec 21:08

Efter en dag fylld av skidor på TV, friidrottsträning, tennisträning, klädtvättning och matlagning, sjönk vi ner i soffan framför julkalendern på TV i kväll. Vi barn fikade på Gustavs lussekatter som han bakade på hemkunskapen tidigare i veckan och m...

Av Gustav & Filippa - Lördag 8 dec 22:31

                  I dag var det dags för pappa att fylla år igen! Dagen började med att mamma och vi barn fixade en extra god frukost till honom. På eftermiddagen åkte vi till det stora köpcentrumet för att gå på bio i deras sprillans nya ...

Av Gustav & Filippa - Fredag 7 dec 21:31

Dagarna går och trots att det börjar lacka mot jul är det fortfarande fullt upp med träningar av diverse slag, närmare bestämt fotboll, friidrott, tennis och simskola. På fredagar är det dock inget sådant inbokat som tur är, men då ska man hinna med ...

Av Gustav & Filippa - Tisdag 4 dec 21:26

Trots att det är december så är det fortfarande fotbollsträning för Gustav och Filippa på tisdagar. Vanligtvis håller de till på konstgräsplanen, men i dag fick Filippas lag göra något både annorlunda och kul. De fick nämligen åka till ett sport- och...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17
18
19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30
<<< November 2006 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Blogkeen
Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se