Direktlänk till inlägg 24 november 2006

På bättringsvägen

Av Gustav & Filippa - 24 november 2006 22:44

Nästan ända sedan jag var nyfödd har jag sovit själv i min spjälsäng, men i natt var jag orolig så det slutade med att jag fick sova mellan mamma och pappa i deras 120 cm smala säng. Det var trångt, men mysigt. Dessutom sov jag med napp delar av natten, vilket aldrig har hänt tidigare.Idag träffade mamma och jag hennes jobbarkompisar från samhällsinstitutionen. Det blev en hel del seriösa diskussioner kring kursplaner, fördjupningsarbeten och annat. Kanske inte så intressant för små bebisar egentligen, men jag lät dem hållas och var go och glad nästan hela tiden, bl a med hjälp av nappen. Mamma och pappa är smått chockade. Jag har ju aldrig varit någon nappkille direkt.Mitt goda humör höll i sig även efter att vi kommit hem. Av förkylningen har inte märkts särskilt mycket idag. Har lite hosta, men det är inget jag lider av. Är med andra ord redan på bättringsvägen från min första förkylning./Gustav genom mamma

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Gustav & Filippa - Onsdag 17 okt 22:00

I kväll fortsatte simskolan för Alvin. Han är fortfarande lite feg och påminner enligt pappa mycket om sin storebror. Följaktligen smiter han gärna från övningarna när simlärarna inte har koll och "fuskar" en del. Det som ger mest är egentligen stund...

Av Gustav & Filippa - Lördag 13 okt 21:41

                        I dag var det dags för årets julmarknad på Österby bruk. Lite i tidigaste laget kan man tycka, men det är ju tradition att vi åker dit varje år. Vi började med en liten promenad i de vackra omgivningarna. Pappa s...

Av Gustav & Filippa - Torsdag 11 okt 21:36

I kväll har Filippa haft friidrottsträning. Det var ett tag sedan sist eftersom fotbollen har tagit mycket tid på slutet, men i kväll hade vi äntligen tid för det igen. Då fick Filippa testa stavhopp för första gången. Det var jättesvårt, trots att d...

Av Gustav & Filippa - Tisdag 9 okt 21:30

I kväll hade Filippa säsongsavslutning med fotbollslaget. Då blev det pizza i klubblokalen och sedan lite spontanfotboll. Pappa fick också vara med eftersom han är hjälptränare för Filippas lag. För någon månad sedan hade Filippa en svacka och ville ...

Av Gustav & Filippa - Söndag 7 okt 21:30

I dag har det varit fotbollscup för oss stora barn hela dagen, från tidig morgon till sen eftermiddag. Resultaten var väl lite sisådär, i ärlighetens namn blev det mest förluster, men kul hade vi och medalj och diplom fick vi ändå. Den som led allra ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17
18
19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30
<<< November 2006 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Blogkeen
Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se