Direktlänk till inlägg 24 november 2006

På bättringsvägen

Av Gustav & Filippa - 24 november 2006 22:44

Nästan ända sedan jag var nyfödd har jag sovit själv i min spjälsäng, men i natt var jag orolig så det slutade med att jag fick sova mellan mamma och pappa i deras 120 cm smala säng. Det var trångt, men mysigt. Dessutom sov jag med napp delar av natten, vilket aldrig har hänt tidigare.Idag träffade mamma och jag hennes jobbarkompisar från samhällsinstitutionen. Det blev en hel del seriösa diskussioner kring kursplaner, fördjupningsarbeten och annat. Kanske inte så intressant för små bebisar egentligen, men jag lät dem hållas och var go och glad nästan hela tiden, bl a med hjälp av nappen. Mamma och pappa är smått chockade. Jag har ju aldrig varit någon nappkille direkt.Mitt goda humör höll i sig även efter att vi kommit hem. Av förkylningen har inte märkts särskilt mycket idag. Har lite hosta, men det är inget jag lider av. Är med andra ord redan på bättringsvägen från min första förkylning./Gustav genom mamma

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Gustav & Filippa - Söndag 12 aug 21:45

Så var det söndag och äntligen dags för matchspel för både Gustav och Filippa igen. Filippa och hennes lag var först ut. De hade match borta och även om det började bra så blev det till sist förlust. Tjejerna hade dock ledningen ett tag och Filippa s...

Av Gustav & Filippa - Fredag 10 aug 23:00

I eftermiddags lämnade mamma och Filippa grabbarna hemma vid sina skärmar och drog ner på stan istället. Där blev det lite shopping och asiatisk buffé, inklusive sushi, till middag på en mysig restaurang. Kl 18.15 blev det sedan film på bio, närmare ...

Av Gustav & Filippa - Torsdag 9 aug 22:30

I kväll började fotbollsträningen för Gustav, Filippa och pappa igen. Egentligen var det träning redan i tisdags, men då hade vi annat för oss. Formen var inte direkt på topp, och inte konditionen heller, varken för Gustav eller Filippa. Det har ju v...

Av Gustav & Filippa - Måndag 6 aug 23:59

I morse när vi vaknade var pappa på jobbet sedan flera timmar tillbaka. Han började ju jobba i dag igen efter att ha haft några veckors semester. Mamma och vi barn höll oss dock sysselsatta utan pappa. Filippa bakade en kladdkaka nästan helt på egen ...

Av Gustav & Filippa - Lördag 4 aug 22:45

Igår var vi iväg på en liten båtuflykt. Vi tog färjan fram och tillbaka till Åland. På båten fikade vi, åt en jättegod buffé och shoppade såklart. Vi barn shoppade mest godis. Vi fick använda våra egna pengar, så det gällde att inte slösa för mycket!...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17
18
19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30
<<< November 2006 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Blogkeen
Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se