Direktlänk till inlägg 27 maj 2007

Mors dag och min elvamånadersdag!

Av Gustav & Filippa - 27 maj 2007 23:57

I dag är det mors dag. Pappa och jag hade tänkt att överraska mamma med frukost på sängen i morse, men mamma fick för sig att gå upp ovanligt tidigt, så den planen sprack totalt. Hon hade tydligen helt glömt bort att det var mors dag. Desto gladare blev hon när vi tog fram en present till henne vid frukosten. Paketet innehöll två jättefina ljuslyktor med kattmotiv, som pappa hjälpte mig att köpa igår.


I övrigt kan man dock inte säga att mamma har fått någon lugn och skön mors dag direkt. Snarare har dagen varit ovanligt intensiv och mest innehållit städning. Vi var dock iväg en sväng på eftermiddagen och gjorde några inköp på bl a IKEA.


Men det är inte bara mors dag idag! Det är dessutom min elvamånadersdag! Det viktigaste som hänt sedan jag fyllde tio månader är nog att jag har blivit betydligt rörligare. Nu tar jag mig fram på rumpan när jag vill någonstans. Det går fortare och fortare för var dag som går! Att krypa är dock fortfarande alldeles för läskigt för mig.


Tänk vad det här året har gått fort! Nu är det bara en månad kvar till min första födelsedag!


/Gustav genom mamma

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Gustav & Filippa - Söndag 12 aug 21:45

Så var det söndag och äntligen dags för matchspel för både Gustav och Filippa igen. Filippa och hennes lag var först ut. De hade match borta och även om det började bra så blev det till sist förlust. Tjejerna hade dock ledningen ett tag och Filippa s...

Av Gustav & Filippa - Fredag 10 aug 23:00

I eftermiddags lämnade mamma och Filippa grabbarna hemma vid sina skärmar och drog ner på stan istället. Där blev det lite shopping och asiatisk buffé, inklusive sushi, till middag på en mysig restaurang. Kl 18.15 blev det sedan film på bio, närmare ...

Av Gustav & Filippa - Torsdag 9 aug 22:30

I kväll började fotbollsträningen för Gustav, Filippa och pappa igen. Egentligen var det träning redan i tisdags, men då hade vi annat för oss. Formen var inte direkt på topp, och inte konditionen heller, varken för Gustav eller Filippa. Det har ju v...

Av Gustav & Filippa - Måndag 6 aug 23:59

I morse när vi vaknade var pappa på jobbet sedan flera timmar tillbaka. Han började ju jobba i dag igen efter att ha haft några veckors semester. Mamma och vi barn höll oss dock sysselsatta utan pappa. Filippa bakade en kladdkaka nästan helt på egen ...

Av Gustav & Filippa - Lördag 4 aug 22:45

Igår var vi iväg på en liten båtuflykt. Vi tog färjan fram och tillbaka till Åland. På båten fikade vi, åt en jättegod buffé och shoppade såklart. Vi barn shoppade mest godis. Vi fick använda våra egna pengar, så det gällde att inte slösa för mycket!...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11 12
13
14 15 16
17
18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Maj 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Blogkeen
Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se