Direktlänk till inlägg 27 maj 2007

Mors dag och min elvamånadersdag!

Av Gustav & Filippa - 27 maj 2007 23:57

I dag är det mors dag. Pappa och jag hade tänkt att överraska mamma med frukost på sängen i morse, men mamma fick för sig att gå upp ovanligt tidigt, så den planen sprack totalt. Hon hade tydligen helt glömt bort att det var mors dag. Desto gladare blev hon när vi tog fram en present till henne vid frukosten. Paketet innehöll två jättefina ljuslyktor med kattmotiv, som pappa hjälpte mig att köpa igår.


I övrigt kan man dock inte säga att mamma har fått någon lugn och skön mors dag direkt. Snarare har dagen varit ovanligt intensiv och mest innehållit städning. Vi var dock iväg en sväng på eftermiddagen och gjorde några inköp på bl a IKEA.


Men det är inte bara mors dag idag! Det är dessutom min elvamånadersdag! Det viktigaste som hänt sedan jag fyllde tio månader är nog att jag har blivit betydligt rörligare. Nu tar jag mig fram på rumpan när jag vill någonstans. Det går fortare och fortare för var dag som går! Att krypa är dock fortfarande alldeles för läskigt för mig.


Tänk vad det här året har gått fort! Nu är det bara en månad kvar till min första födelsedag!


/Gustav genom mamma

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Gustav & Filippa - Onsdag 12 dec 22:36

Den här terminen har Gustav haft hemkunskap i skolan. Där har de bakat ganska mycket och emellanåt har Gustav kommit hem med fika till familjen, bl a äppelmuffins, bullar och lussekatter. I dag hade han pepparkakor med sig, som vi fikade på efter mat...

Av Gustav & Filippa - Söndag 9 dec 21:08

Efter en dag fylld av skidor på TV, friidrottsträning, tennisträning, klädtvättning och matlagning, sjönk vi ner i soffan framför julkalendern på TV i kväll. Vi barn fikade på Gustavs lussekatter som han bakade på hemkunskapen tidigare i veckan och m...

Av Gustav & Filippa - Lördag 8 dec 22:31

                  I dag var det dags för pappa att fylla år igen! Dagen började med att mamma och vi barn fixade en extra god frukost till honom. På eftermiddagen åkte vi till det stora köpcentrumet för att gå på bio i deras sprillans nya ...

Av Gustav & Filippa - Fredag 7 dec 21:31

Dagarna går och trots att det börjar lacka mot jul är det fortfarande fullt upp med träningar av diverse slag, närmare bestämt fotboll, friidrott, tennis och simskola. På fredagar är det dock inget sådant inbokat som tur är, men då ska man hinna med ...

Av Gustav & Filippa - Tisdag 4 dec 21:26

Trots att det är december så är det fortfarande fotbollsträning för Gustav och Filippa på tisdagar. Vanligtvis håller de till på konstgräsplanen, men i dag fick Filippas lag göra något både annorlunda och kul. De fick nämligen åka till ett sport- och...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11 12
13
14 15 16
17
18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Maj 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Blogkeen
Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se