Direktlänk till inlägg 27 maj 2007

Mors dag och min elvamånadersdag!

Av Gustav & Filippa - 27 maj 2007 23:57

I dag är det mors dag. Pappa och jag hade tänkt att överraska mamma med frukost på sängen i morse, men mamma fick för sig att gå upp ovanligt tidigt, så den planen sprack totalt. Hon hade tydligen helt glömt bort att det var mors dag. Desto gladare blev hon när vi tog fram en present till henne vid frukosten. Paketet innehöll två jättefina ljuslyktor med kattmotiv, som pappa hjälpte mig att köpa igår.


I övrigt kan man dock inte säga att mamma har fått någon lugn och skön mors dag direkt. Snarare har dagen varit ovanligt intensiv och mest innehållit städning. Vi var dock iväg en sväng på eftermiddagen och gjorde några inköp på bl a IKEA.


Men det är inte bara mors dag idag! Det är dessutom min elvamånadersdag! Det viktigaste som hänt sedan jag fyllde tio månader är nog att jag har blivit betydligt rörligare. Nu tar jag mig fram på rumpan när jag vill någonstans. Det går fortare och fortare för var dag som går! Att krypa är dock fortfarande alldeles för läskigt för mig.


Tänk vad det här året har gått fort! Nu är det bara en månad kvar till min första födelsedag!


/Gustav genom mamma

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Gustav & Filippa - Onsdag 17 okt 22:00

I kväll fortsatte simskolan för Alvin. Han är fortfarande lite feg och påminner enligt pappa mycket om sin storebror. Följaktligen smiter han gärna från övningarna när simlärarna inte har koll och "fuskar" en del. Det som ger mest är egentligen stund...

Av Gustav & Filippa - Lördag 13 okt 21:41

                        I dag var det dags för årets julmarknad på Österby bruk. Lite i tidigaste laget kan man tycka, men det är ju tradition att vi åker dit varje år. Vi började med en liten promenad i de vackra omgivningarna. Pappa s...

Av Gustav & Filippa - Torsdag 11 okt 21:36

I kväll har Filippa haft friidrottsträning. Det var ett tag sedan sist eftersom fotbollen har tagit mycket tid på slutet, men i kväll hade vi äntligen tid för det igen. Då fick Filippa testa stavhopp för första gången. Det var jättesvårt, trots att d...

Av Gustav & Filippa - Tisdag 9 okt 21:30

I kväll hade Filippa säsongsavslutning med fotbollslaget. Då blev det pizza i klubblokalen och sedan lite spontanfotboll. Pappa fick också vara med eftersom han är hjälptränare för Filippas lag. För någon månad sedan hade Filippa en svacka och ville ...

Av Gustav & Filippa - Söndag 7 okt 21:30

I dag har det varit fotbollscup för oss stora barn hela dagen, från tidig morgon till sen eftermiddag. Resultaten var väl lite sisådär, i ärlighetens namn blev det mest förluster, men kul hade vi och medalj och diplom fick vi ändå. Den som led allra ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11 12
13
14 15 16
17
18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Maj 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Blogkeen
Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se