Direktlänk till inlägg 29 maj 2007

Tredagarsfeber

Av Gustav & Filippa - 29 maj 2007 23:06

I natt sov jag väldigt oroligt. Till sist fick jag komma till mammas och pappas säng. Då kände de att jag var varm som en kamin. När de tog tempen på mig hade jag 39,2 grader i feber. Så hög feber har jag inte ens varit i närheten av tidigare, så det var inte så konstigt att jag sov dåligt. Innan pappa gick till jobbet fick jag alvedon för första gången i mitt liv, och det i rumpan av alla ställen.


På grund av min feber fick mamma och jag ställa in dagens planer och istället blev det en lugn dag hemma. På eftermiddagen fick jag högre feber igen. Den här gången stannade tempen på 39,9 grader. Nytt rekord ännu en gång. Mamma tror att jag har fått tredagarsfebern. Den brukar tydligen komma plötsligt utan vanliga förkylningssymptom. Dessutom har jag svaga prickar på fötterna, vilket är ett annat tecken. En av mina kompisar har haft den nyligen och den är tydligen väldigt smittsam.


Så här sjuk har jag faktiskt aldrig varit förut. I kväll åt jag inte ens upp vällingen, så då förstår ni nog hur illa det är. Mamma och pappa har därför lovat att jag ska få sova hos dem i natt, oavsett hur trångt det blir i sängen.


Hoppas att jag mår bättre i morgon! Det är inte roligt att ha så här hög feber. Dessutom har jag ju tid hos fotografen på torsdag och det vore tråkigt att få ställa in det. 


/Gustav genom mamma

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Gustav & Filippa - Söndag 12 aug 21:45

Så var det söndag och äntligen dags för matchspel för både Gustav och Filippa igen. Filippa och hennes lag var först ut. De hade match borta och även om det började bra så blev det till sist förlust. Tjejerna hade dock ledningen ett tag och Filippa s...

Av Gustav & Filippa - Fredag 10 aug 23:00

I eftermiddags lämnade mamma och Filippa grabbarna hemma vid sina skärmar och drog ner på stan istället. Där blev det lite shopping och asiatisk buffé, inklusive sushi, till middag på en mysig restaurang. Kl 18.15 blev det sedan film på bio, närmare ...

Av Gustav & Filippa - Torsdag 9 aug 22:30

I kväll började fotbollsträningen för Gustav, Filippa och pappa igen. Egentligen var det träning redan i tisdags, men då hade vi annat för oss. Formen var inte direkt på topp, och inte konditionen heller, varken för Gustav eller Filippa. Det har ju v...

Av Gustav & Filippa - Måndag 6 aug 23:59

I morse när vi vaknade var pappa på jobbet sedan flera timmar tillbaka. Han började ju jobba i dag igen efter att ha haft några veckors semester. Mamma och vi barn höll oss dock sysselsatta utan pappa. Filippa bakade en kladdkaka nästan helt på egen ...

Av Gustav & Filippa - Lördag 4 aug 22:45

Igår var vi iväg på en liten båtuflykt. Vi tog färjan fram och tillbaka till Åland. På båten fikade vi, åt en jättegod buffé och shoppade såklart. Vi barn shoppade mest godis. Vi fick använda våra egna pengar, så det gällde att inte slösa för mycket!...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11 12
13
14 15 16
17
18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Maj 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Blogkeen
Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se