Direktlänk till inlägg 29 maj 2007

Tredagarsfeber

Av Gustav & Filippa - 29 maj 2007 23:06

I natt sov jag väldigt oroligt. Till sist fick jag komma till mammas och pappas säng. Då kände de att jag var varm som en kamin. När de tog tempen på mig hade jag 39,2 grader i feber. Så hög feber har jag inte ens varit i närheten av tidigare, så det var inte så konstigt att jag sov dåligt. Innan pappa gick till jobbet fick jag alvedon för första gången i mitt liv, och det i rumpan av alla ställen.


På grund av min feber fick mamma och jag ställa in dagens planer och istället blev det en lugn dag hemma. På eftermiddagen fick jag högre feber igen. Den här gången stannade tempen på 39,9 grader. Nytt rekord ännu en gång. Mamma tror att jag har fått tredagarsfebern. Den brukar tydligen komma plötsligt utan vanliga förkylningssymptom. Dessutom har jag svaga prickar på fötterna, vilket är ett annat tecken. En av mina kompisar har haft den nyligen och den är tydligen väldigt smittsam.


Så här sjuk har jag faktiskt aldrig varit förut. I kväll åt jag inte ens upp vällingen, så då förstår ni nog hur illa det är. Mamma och pappa har därför lovat att jag ska få sova hos dem i natt, oavsett hur trångt det blir i sängen.


Hoppas att jag mår bättre i morgon! Det är inte roligt att ha så här hög feber. Dessutom har jag ju tid hos fotografen på torsdag och det vore tråkigt att få ställa in det. 


/Gustav genom mamma

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Gustav & Filippa - Onsdag 17 okt 22:00

I kväll fortsatte simskolan för Alvin. Han är fortfarande lite feg och påminner enligt pappa mycket om sin storebror. Följaktligen smiter han gärna från övningarna när simlärarna inte har koll och "fuskar" en del. Det som ger mest är egentligen stund...

Av Gustav & Filippa - Lördag 13 okt 21:41

                        I dag var det dags för årets julmarknad på Österby bruk. Lite i tidigaste laget kan man tycka, men det är ju tradition att vi åker dit varje år. Vi började med en liten promenad i de vackra omgivningarna. Pappa s...

Av Gustav & Filippa - Torsdag 11 okt 21:36

I kväll har Filippa haft friidrottsträning. Det var ett tag sedan sist eftersom fotbollen har tagit mycket tid på slutet, men i kväll hade vi äntligen tid för det igen. Då fick Filippa testa stavhopp för första gången. Det var jättesvårt, trots att d...

Av Gustav & Filippa - Tisdag 9 okt 21:30

I kväll hade Filippa säsongsavslutning med fotbollslaget. Då blev det pizza i klubblokalen och sedan lite spontanfotboll. Pappa fick också vara med eftersom han är hjälptränare för Filippas lag. För någon månad sedan hade Filippa en svacka och ville ...

Av Gustav & Filippa - Söndag 7 okt 21:30

I dag har det varit fotbollscup för oss stora barn hela dagen, från tidig morgon till sen eftermiddag. Resultaten var väl lite sisådär, i ärlighetens namn blev det mest förluster, men kul hade vi och medalj och diplom fick vi ändå. Den som led allra ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11 12
13
14 15 16
17
18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Maj 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Blogkeen
Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se