Direktlänk till inlägg 29 maj 2007

Tredagarsfeber

Av Gustav & Filippa - 29 maj 2007 23:06

I natt sov jag väldigt oroligt. Till sist fick jag komma till mammas och pappas säng. Då kände de att jag var varm som en kamin. När de tog tempen på mig hade jag 39,2 grader i feber. Så hög feber har jag inte ens varit i närheten av tidigare, så det var inte så konstigt att jag sov dåligt. Innan pappa gick till jobbet fick jag alvedon för första gången i mitt liv, och det i rumpan av alla ställen.


På grund av min feber fick mamma och jag ställa in dagens planer och istället blev det en lugn dag hemma. På eftermiddagen fick jag högre feber igen. Den här gången stannade tempen på 39,9 grader. Nytt rekord ännu en gång. Mamma tror att jag har fått tredagarsfebern. Den brukar tydligen komma plötsligt utan vanliga förkylningssymptom. Dessutom har jag svaga prickar på fötterna, vilket är ett annat tecken. En av mina kompisar har haft den nyligen och den är tydligen väldigt smittsam.


Så här sjuk har jag faktiskt aldrig varit förut. I kväll åt jag inte ens upp vällingen, så då förstår ni nog hur illa det är. Mamma och pappa har därför lovat att jag ska få sova hos dem i natt, oavsett hur trångt det blir i sängen.


Hoppas att jag mår bättre i morgon! Det är inte roligt att ha så här hög feber. Dessutom har jag ju tid hos fotografen på torsdag och det vore tråkigt att få ställa in det. 


/Gustav genom mamma

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Gustav & Filippa - Onsdag 12 dec 22:36

Den här terminen har Gustav haft hemkunskap i skolan. Där har de bakat ganska mycket och emellanåt har Gustav kommit hem med fika till familjen, bl a äppelmuffins, bullar och lussekatter. I dag hade han pepparkakor med sig, som vi fikade på efter mat...

Av Gustav & Filippa - Söndag 9 dec 21:08

Efter en dag fylld av skidor på TV, friidrottsträning, tennisträning, klädtvättning och matlagning, sjönk vi ner i soffan framför julkalendern på TV i kväll. Vi barn fikade på Gustavs lussekatter som han bakade på hemkunskapen tidigare i veckan och m...

Av Gustav & Filippa - Lördag 8 dec 22:31

                  I dag var det dags för pappa att fylla år igen! Dagen började med att mamma och vi barn fixade en extra god frukost till honom. På eftermiddagen åkte vi till det stora köpcentrumet för att gå på bio i deras sprillans nya ...

Av Gustav & Filippa - Fredag 7 dec 21:31

Dagarna går och trots att det börjar lacka mot jul är det fortfarande fullt upp med träningar av diverse slag, närmare bestämt fotboll, friidrott, tennis och simskola. På fredagar är det dock inget sådant inbokat som tur är, men då ska man hinna med ...

Av Gustav & Filippa - Tisdag 4 dec 21:26

Trots att det är december så är det fortfarande fotbollsträning för Gustav och Filippa på tisdagar. Vanligtvis håller de till på konstgräsplanen, men i dag fick Filippas lag göra något både annorlunda och kul. De fick nämligen åka till ett sport- och...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11 12
13
14 15 16
17
18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Maj 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Blogkeen
Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se