Direktlänk till inlägg 1 juni 2007

Kompisar på besök

Av Gustav & Filippa - 1 juni 2007 23:56

I natt sov jag faktiskt ganska bra. Kanske berodde det på att mamma hade strukit flytande alvedon på mitt tandkött innan jag lade mig igår kväll?


Det var nog tur att jag fick ordentligt med sömn i natt. Fredagen blev nämligen en intensiv dag. På förmiddagen fick jag besök av mina kompisar Moa, Hugo, Rasmus och Ludvig. Deras mammor var såklart också med. Vi började med att gå till en lekpark, där Moa och Rasmus, som är lite större än oss andra, fick leka av sig ordentligt. Själv passade jag på att sova under tiden. Därefter blev det lunch och ännu mer lek. När våra gäster hade gått däckade mamma och jag bredvid varandra. Vi sov sedan i över två timmar!


I kväll har jag varit med mamma och pappa till Gränby centrum. Där inhandlades bl a blöjor och mat till mig. När vi kom hem tittade vi på en film på TV. Jag tyckte dock att den var ganska tråkig, så jag gosade mest med mamma och pappa istället.


Nu är förresten juni - min födelsemånad - äntligen här! Juni är nog faktiskt min favoritmånad på året. Det tyckte jag redan förra året, men nu har jag ju lite att jämföra med!


/Gustav genom mamma

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Gustav & Filippa - Söndag 9 dec 21:08

Efter en dag fylld av skidor på TV, friidrottsträning, tennisträning, klädtvättning och matlagning, sjönk vi ner i soffan framför julkalendern på TV i kväll. Vi barn fikade på Gustavs lussekatter som han bakade på hemkunskapen tidigare i veckan och m...

Av Gustav & Filippa - Lördag 8 dec 22:31

                  I dag var det dags för pappa att fylla år igen! Dagen började med att mamma och vi barn fixade en extra god frukost till honom. På eftermiddagen åkte vi till det stora köpcentrumet för att gå på bio i deras sprillans nya ...

Av Gustav & Filippa - Fredag 7 dec 21:31

Dagarna går och trots att det börjar lacka mot jul är det fortfarande fullt upp med träningar av diverse slag, närmare bestämt fotboll, friidrott, tennis och simskola. På fredagar är det dock inget sådant inbokat som tur är, men då ska man hinna med ...

Av Gustav & Filippa - Tisdag 4 dec 21:26

Trots att det är december så är det fortfarande fotbollsträning för Gustav och Filippa på tisdagar. Vanligtvis håller de till på konstgräsplanen, men i dag fick Filippas lag göra något både annorlunda och kul. De fick nämligen åka till ett sport- och...

Av Gustav & Filippa - Söndag 2 dec 21:45

I dag är det första advent. Det har vi firat med både friidrottsträning och tennisträning. Därefter blev det en extra god middag med rester från igår, då vi hade gäster. Sedan ställde sig Filippa och bakade en saffranskladdkaka, som vi fikade på i kv...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6 7 8 9 10
11 12 13 14
15
16 17
18 19 20 21
22
23
24
25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Blogkeen
Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se