Alla inlägg under juni 2007

Av Gustav & Filippa - 3 juni 2007 23:56

Vilken underbar sommardag vi har haft! Det har varit riktigt varmt ute och solen har lyst från en blå himmel. Eftermiddagen tillbringade jag med mamma och pappa på stan i jakt efter lämpliga kläder att ha på torsdagens fotografering. Tyvärr hittade vi inget som kändes rätt, men det blev ändå en hel del kläder till mig. Sommaren verkar ju vara här på riktigt nu och då behövs det kläder därefter.


När vi kom hem åt mamma och pappa middag på balkongen. Jag fick naturligtvis sitta med, men fick nöja mig med smörgåsrån.


Mamma och pappa tycker att jag har blivit så klok och förstår så mycket av det de säger. Jag ger mamma nappen när hon frågar efter den. Jag skakar på huvudet om det är något jag inte vill ge henne. Häromdagen satt jag på golvet och beundrade min pipmugg med spöket Laban på. Pekade då på min tröja, för där fanns ju också spöket Laban. Jag vet var naveln sitter och jag vet hur en giraff ser ut. Varje dag lär jag mig något nytt och mamma och pappa blir lika paffa varje gång!


/Gustav genom mamma

ANNONS
Av Gustav & Filippa - 2 juni 2007 22:49

I natt sov jag jättebra. Vaknade inte en enda gång, vilket både jag och mina föräldrar tyckte var jätteskönt.


I dag har jag varit med mamma och pappa och tittat på barnvagnar. Vi ska nämligen köpa en sulky med svängbara framhjul till mig. Jag fick provåka flera vagnar, men fastnade för en Crescent, med stor sufflett som skyddar mot solen. Något köp blev det dock inte i dag, utan vi ska fundera vidare på saken.


I kväll har pappa träffat några av sina fotbollskompisar. De grillade och åt middag på vår innergård.  Mamma och jag var med på ett hörn, men till sist drog vi oss tillbaka medan pappa och de andra gick upp till en av killarna och tittade på fotbollsmatchen mellan Sverige och Danmark. Jag hade gärna följt med, men de tyckte tydligen att jag var för liten, så jag fick nöja mig med mamma istället. Som tur var tittade även hon på matchen!


/Gustav genom mamma 

ANNONS
Av Gustav & Filippa - 1 juni 2007 23:56

I natt sov jag faktiskt ganska bra. Kanske berodde det på att mamma hade strukit flytande alvedon på mitt tandkött innan jag lade mig igår kväll?


Det var nog tur att jag fick ordentligt med sömn i natt. Fredagen blev nämligen en intensiv dag. På förmiddagen fick jag besök av mina kompisar Moa, Hugo, Rasmus och Ludvig. Deras mammor var såklart också med. Vi började med att gå till en lekpark, där Moa och Rasmus, som är lite större än oss andra, fick leka av sig ordentligt. Själv passade jag på att sova under tiden. Därefter blev det lunch och ännu mer lek. När våra gäster hade gått däckade mamma och jag bredvid varandra. Vi sov sedan i över två timmar!


I kväll har jag varit med mamma och pappa till Gränby centrum. Där inhandlades bl a blöjor och mat till mig. När vi kom hem tittade vi på en film på TV. Jag tyckte dock att den var ganska tråkig, så jag gosade mest med mamma och pappa istället.


Nu är förresten juni - min födelsemånad - äntligen här! Juni är nog faktiskt min favoritmånad på året. Det tyckte jag redan förra året, men nu har jag ju lite att jämföra med!


/Gustav genom mamma

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6 7 8 9 10
11 12 13 14
15
16 17
18 19 20 21
22
23
24
25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Blogkeen
Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se