Direktlänk till inlägg 8 december 2007

Hurra!!

Av Gustav & Filippa - 8 december 2007 23:33

I dag är det den 8:e december och då fyller pappa år. I år blev han 35 år. Huh, vad gammalt. Tur att man har långt kvar tills dess. Vi vaknade ovanligt sent för att vara vi. Klockan halv tio slog jag upp mina blå. Pappa åkte i väg och hämtade vår nya säng efter frukost. När han kom hem igen så åkte vi alla till IKEA och här var vi sannerligen inte ensamma. Det var folk överallt och lite till. Att ta en fika var det inte tal om. Inte en chans att få ett bord! Pappa hade fått en tårta att hämta på ICA så det gjorde vi sedan.


Väl hemma igen skulle pappa och mamma skruva ihop sängen men det gick inte riktigt som de ville att det skulle gå. Så vi gick på restaurang och åt istället, eller rättare sagt mamma och pappa åt medan jag fick nöja mig med majskrokar och annat gott. När vi kom hem igen så tog pappa tag med sängen igen och med lite nyinköpta grejer så gick det galant. Sängen blev dock väldigt för hög för att jag ska kunna krypa upp i den. Sen bjöds det på tårta och jag fick faktiskt smaka. Är det kalas så är det! Pappa fick en snygg skjorta och tre par strumpor av mamma och mig. Jag somnade sedan ganska sött lite senare än vanligt.


/Gustav genom pappa

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Gustav & Filippa - Onsdag 20 juni 23:51

Gustav har redan hunnit ha sommarlov en hel vecka. Denna vecka har han mest ägnat åt TV-spel med sina kompisar. Nu är det dock slut på lugnet. I dag fick nämligen även mamma, Filippa och Alvin sommarlov! Första sommarlovsdagen har bl a ägnats åt komp...

Av Gustav & Filippa - Tisdag 19 juni 23:51

        I dag var Alvins sista dag på dagis - någonsin! Av denna anledning blev han hämtad av både mamma och pappa i eftermiddags. Vanligtvis är det pappa som hämtar men detta historiska ögonblick ville mamma inte missa. Nu är nämligen dagistid...

Av Gustav & Filippa - Söndag 17 juni 22:55

I eftermiddags hade Gustav avslutning på tennisen. Som vanligt den här terminen var det bara han och en tjej till där, så han har fått mycket tennis för pengarna i vår! När tennisen var slut firade han och mamma med en glass för en väl genomförd term...

Av Gustav & Filippa - Lördag 16 juni 22:45

I förmiddags drog pappa, Filippa och Alvin iväg till Dalarna för att kolla till stugan. Mamma och Gustav blev dock kvar i stan eftersom Gustav har avslutning på tennisen i morgon, och den vill han såklart inte missa. Mamma och Gustav tog dock också t...

Av Gustav & Filippa - Fredag 15 juni 22:30

I dag var Filippas fritids stängt, så därför fick hon följa med pappa till jobbet istället. Där fick hon hjälpa pappa och de andra med diverse arbetsuppgifter, bl a så stod hon i kassan. Som lön fick hon både gratis mat och glass. Efter en dags hårt ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Blogkeen
Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se