Direktlänk till inlägg 8 december 2007

Hurra!!

Av Gustav & Filippa - 8 december 2007 23:33

I dag är det den 8:e december och då fyller pappa år. I år blev han 35 år. Huh, vad gammalt. Tur att man har långt kvar tills dess. Vi vaknade ovanligt sent för att vara vi. Klockan halv tio slog jag upp mina blå. Pappa åkte i väg och hämtade vår nya säng efter frukost. När han kom hem igen så åkte vi alla till IKEA och här var vi sannerligen inte ensamma. Det var folk överallt och lite till. Att ta en fika var det inte tal om. Inte en chans att få ett bord! Pappa hade fått en tårta att hämta på ICA så det gjorde vi sedan.


Väl hemma igen skulle pappa och mamma skruva ihop sängen men det gick inte riktigt som de ville att det skulle gå. Så vi gick på restaurang och åt istället, eller rättare sagt mamma och pappa åt medan jag fick nöja mig med majskrokar och annat gott. När vi kom hem igen så tog pappa tag med sängen igen och med lite nyinköpta grejer så gick det galant. Sängen blev dock väldigt för hög för att jag ska kunna krypa upp i den. Sen bjöds det på tårta och jag fick faktiskt smaka. Är det kalas så är det! Pappa fick en snygg skjorta och tre par strumpor av mamma och mig. Jag somnade sedan ganska sött lite senare än vanligt.


/Gustav genom pappa

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Gustav & Filippa - Söndag 23 sept 21:40

I dag har vi stora barn mest ägnat oss åt sport, precis som vanligt på söndagar. Först hade Filippa friidrottsträning och lite senare fotbollsmatch med sitt lag. I dag vann tjejerna och då blir det ju alltid lite extra kul såklart. Ungefär samtidigt ...

Av Gustav & Filippa - Lördag 22 sept 20:19

      I dag, efter flera veckors väntan, var det äntligen dags för Filippas tioårskalas! Hon hade sitt kalas på ett sport- och aktivitetscenter här i stan, tillsammans med en klasskompis som också fyllt år nyligen. Alla tjejer i klassen var bjud...

Av Gustav & Filippa - Onsdag 19 sept 21:14

I morse försov vi oss hela familjen, utom pappa som åkte tidigt till jobbet. Vi vaknade först när en klasskompis till Gustav knackade på dörren ca kl 07.40, men då blev det minsann fart på oss och vi hann i tid till skolan ändå. Det är bra med kompis...

Av Gustav & Filippa - Lördag 15 sept 21:59

        I morse så ställde sig Gustav och Alvin och bakade chokladscones till frukost. Gustav har börjat med hemkunskap i skolan och det har uppenbarligen gett inspiration! Gott blev det, tyckte hela familjen!   Med chokladscones i magen bö...

Av Gustav & Filippa - Onsdag 12 sept 21:48

I eftermiddags var det dags för utvecklingssamtal för både Gustav och Filippa. Som vanligt såg allt bra ut. Gustav ligger på mer än godtagbara kunskaper i samtliga ämnen, men kan fortfarande jobba på att utveckla sina svar lite till. Ibland är han fö...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Blogkeen
Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se