Direktlänk till inlägg 8 december 2007

Hurra!!

Av Gustav & Filippa - 8 december 2007 23:33

I dag är det den 8:e december och då fyller pappa år. I år blev han 35 år. Huh, vad gammalt. Tur att man har långt kvar tills dess. Vi vaknade ovanligt sent för att vara vi. Klockan halv tio slog jag upp mina blå. Pappa åkte i väg och hämtade vår nya säng efter frukost. När han kom hem igen så åkte vi alla till IKEA och här var vi sannerligen inte ensamma. Det var folk överallt och lite till. Att ta en fika var det inte tal om. Inte en chans att få ett bord! Pappa hade fått en tårta att hämta på ICA så det gjorde vi sedan.


Väl hemma igen skulle pappa och mamma skruva ihop sängen men det gick inte riktigt som de ville att det skulle gå. Så vi gick på restaurang och åt istället, eller rättare sagt mamma och pappa åt medan jag fick nöja mig med majskrokar och annat gott. När vi kom hem igen så tog pappa tag med sängen igen och med lite nyinköpta grejer så gick det galant. Sängen blev dock väldigt för hög för att jag ska kunna krypa upp i den. Sen bjöds det på tårta och jag fick faktiskt smaka. Är det kalas så är det! Pappa fick en snygg skjorta och tre par strumpor av mamma och mig. Jag somnade sedan ganska sött lite senare än vanligt.


/Gustav genom pappa

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Gustav & Filippa - Fredag 23 feb 22:30

I dag satte vi oss i bilen och styrde kosan mot Stockholm. Där började vi med ett besök på Naturhistoriska riksmuséet bland dinosaurier, förhistoriska människor och uppstoppade djur. Vi passade också på att gå på bio på Cosmonova. Vi såg filmen En re...

Av Gustav & Filippa - Torsdag 22 feb 21:15

I dag har pappa äntligen fått sportlov han också! Egentligen hade vi tänkt att åka iväg och åka längdskidor i dag, men tyvärr var alla hyrskidor slut. En skridskotur kom vi i alla fall iväg på. Alvin var jätteduktig och kämpade på som bara den, så nu...

Av Gustav & Filippa - Onsdag 21 feb 21:04

I eftermiddags kom vi barn hem igen efter att ha varit hos morfar några dagar. Där har vi bl a bakat, spelat schack, åkt stjärtlapp och grävt grottor i snön. Gustav har också jobbat lite med att trava ved. Vi hann inte mer än att komma hem innan vi f...

Av Gustav & Filippa - Måndag 19 feb 20:45

I dag så började sportlovet för mamma och oss barn. Pappa åkte dock till jobbet som vanligt i morse, men ska vara ledig några dagar i slutet av veckan är det tänkt. Efter en ganska lugn förmiddag fick vi besök av morfar. Några timmar senare följde vi...

Av Gustav & Filippa - Lördag 17 feb 23:45

Det är tydligen något som heter OS som pågår just nu. Vi barn är dock måttligt intresserade, men det betyder att mamma och pappa tydligen har första tjing på TV:n här hemma just nu. I förmiddags satt de och tittade på någon stafett i längdskidåkning ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Blogkeen
Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se