Direktlänk till inlägg 8 december 2007

Hurra!!

Av Gustav & Filippa - 8 december 2007 23:33

I dag är det den 8:e december och då fyller pappa år. I år blev han 35 år. Huh, vad gammalt. Tur att man har långt kvar tills dess. Vi vaknade ovanligt sent för att vara vi. Klockan halv tio slog jag upp mina blå. Pappa åkte i väg och hämtade vår nya säng efter frukost. När han kom hem igen så åkte vi alla till IKEA och här var vi sannerligen inte ensamma. Det var folk överallt och lite till. Att ta en fika var det inte tal om. Inte en chans att få ett bord! Pappa hade fått en tårta att hämta på ICA så det gjorde vi sedan.


Väl hemma igen skulle pappa och mamma skruva ihop sängen men det gick inte riktigt som de ville att det skulle gå. Så vi gick på restaurang och åt istället, eller rättare sagt mamma och pappa åt medan jag fick nöja mig med majskrokar och annat gott. När vi kom hem igen så tog pappa tag med sängen igen och med lite nyinköpta grejer så gick det galant. Sängen blev dock väldigt för hög för att jag ska kunna krypa upp i den. Sen bjöds det på tårta och jag fick faktiskt smaka. Är det kalas så är det! Pappa fick en snygg skjorta och tre par strumpor av mamma och mig. Jag somnade sedan ganska sött lite senare än vanligt.


/Gustav genom pappa

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Gustav & Filippa - Onsdag 13 dec 20:44

                  I dag har vi ägnat en stor del av dagen åt luciafirande. Det började kl 08.40 i morse när Filippa och de andra treorna höll i årets luciatåg i matsalen på skolan. Filippa var tärna och sjöng så vackert med de andra treorn...

Av Gustav & Filippa - Söndag 10 dec 22:18

                I dag efter tennisträning och middag så ägde årets lussebak rum här hemma. Det var främst pappa och Filippa som stod för bakandet, men Alvin var också med och Gustav gjorde ett snabbt litet gästspel. Det blev lussekatter av ...

Av Gustav & Filippa - Lördag 9 dec 23:45

        I dag har det varit full fart här hemma! Förmiddagen var ganska lugn, men på eftermiddagen var Alvin och pappa iväg på 5-årskalas hos en dagiskompis till Alvin. Under tiden var mamma hemma och gjorde årets julkort, vilket tog sin lilla ...

Av Gustav & Filippa - Fredag 8 dec 21:55

                    I dag fyller världens bästa pappa hela 45 år! Det har vi firat traditionellt genom att bl a gå ut på restaurang och äta middag. Pappa valde att äta något så konstigt som oxkind! Vi barn var mer konservativa och valde p...

Av Gustav & Filippa - Onsdag 6 dec 21:30

Vi barn följer årets TV-kalender Jakten på tidskristallen med stort intresse. Vi tycker att den är riktigt spännande och Alvin har t o m applåderat åt den. Gustav och Alvin har också en varsin legokalender. Gustav har Star Wars medan Alvin har Lego C...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Blogkeen
Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se