Direktlänk till inlägg 13 februari 2008

Utedag

Av Gustav & Filippa - 13 februari 2008 22:46

I dag har det varit utedag hela dagen, nästan. Vi var ute på dagis på förmiddagen och lekte och när mamma kom och hämtade mig gick vi till lekplatsen inne på vår gård. Här lekte jag och gungade tills pappa kom hem och vi gick in för att äta. Mamma hämtade mig som sagt idag, då jag som bäst höll på att leka med tågbanan på dagis. Jag satt mitt i smeten och lekte medan de andra barnen satt bredvid och tittade mest på. Det går jättebra på dagis, fröknarna tycker att jag är jätteduktig och märkt en stor skillnad nu mot när jag började. Känner mig mycket tryggare nu och tar för mig mer och mer.


Jag kan säga många nya ord nu som t ex tupp, läsa, kanin, skorpa, jacka, stjärna, tumme m fl. Jag vet även vad kind, panna, finger, tumme, knä, fot, tår, rumpa, bord, golv, stol m m är för något. Sedan kan jag härma en varg, en elefant, ett lejon, en hund, ett får, en ko m m. Dock när jag var på dagis idag så såg jag en katt och jag utbrast: Vov, vov!? Jag känner även igen bokstäverna A, B, K och M.


/Gustav genom pappa

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Gustav & Filippa - Onsdag 17 okt 22:00

I kväll fortsatte simskolan för Alvin. Han är fortfarande lite feg och påminner enligt pappa mycket om sin storebror. Följaktligen smiter han gärna från övningarna när simlärarna inte har koll och "fuskar" en del. Det som ger mest är egentligen stund...

Av Gustav & Filippa - Lördag 13 okt 21:41

                        I dag var det dags för årets julmarknad på Österby bruk. Lite i tidigaste laget kan man tycka, men det är ju tradition att vi åker dit varje år. Vi började med en liten promenad i de vackra omgivningarna. Pappa s...

Av Gustav & Filippa - Torsdag 11 okt 21:36

I kväll har Filippa haft friidrottsträning. Det var ett tag sedan sist eftersom fotbollen har tagit mycket tid på slutet, men i kväll hade vi äntligen tid för det igen. Då fick Filippa testa stavhopp för första gången. Det var jättesvårt, trots att d...

Av Gustav & Filippa - Tisdag 9 okt 21:30

I kväll hade Filippa säsongsavslutning med fotbollslaget. Då blev det pizza i klubblokalen och sedan lite spontanfotboll. Pappa fick också vara med eftersom han är hjälptränare för Filippas lag. För någon månad sedan hade Filippa en svacka och ville ...

Av Gustav & Filippa - Söndag 7 okt 21:30

I dag har det varit fotbollscup för oss stora barn hela dagen, från tidig morgon till sen eftermiddag. Resultaten var väl lite sisådär, i ärlighetens namn blev det mest förluster, men kul hade vi och medalj och diplom fick vi ändå. Den som led allra ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16 17
18 19 20
21
22 23 24
25
26
27
28 29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Blogkeen
Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se