Direktlänk till inlägg 13 februari 2008

Utedag

Av Gustav & Filippa - 13 februari 2008 22:46

I dag har det varit utedag hela dagen, nästan. Vi var ute på dagis på förmiddagen och lekte och när mamma kom och hämtade mig gick vi till lekplatsen inne på vår gård. Här lekte jag och gungade tills pappa kom hem och vi gick in för att äta. Mamma hämtade mig som sagt idag, då jag som bäst höll på att leka med tågbanan på dagis. Jag satt mitt i smeten och lekte medan de andra barnen satt bredvid och tittade mest på. Det går jättebra på dagis, fröknarna tycker att jag är jätteduktig och märkt en stor skillnad nu mot när jag började. Känner mig mycket tryggare nu och tar för mig mer och mer.


Jag kan säga många nya ord nu som t ex tupp, läsa, kanin, skorpa, jacka, stjärna, tumme m fl. Jag vet även vad kind, panna, finger, tumme, knä, fot, tår, rumpa, bord, golv, stol m m är för något. Sedan kan jag härma en varg, en elefant, ett lejon, en hund, ett får, en ko m m. Dock när jag var på dagis idag så såg jag en katt och jag utbrast: Vov, vov!? Jag känner även igen bokstäverna A, B, K och M.


/Gustav genom pappa

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Gustav & Filippa - Söndag 12 aug 21:45

Så var det söndag och äntligen dags för matchspel för både Gustav och Filippa igen. Filippa och hennes lag var först ut. De hade match borta och även om det började bra så blev det till sist förlust. Tjejerna hade dock ledningen ett tag och Filippa s...

Av Gustav & Filippa - Fredag 10 aug 23:00

I eftermiddags lämnade mamma och Filippa grabbarna hemma vid sina skärmar och drog ner på stan istället. Där blev det lite shopping och asiatisk buffé, inklusive sushi, till middag på en mysig restaurang. Kl 18.15 blev det sedan film på bio, närmare ...

Av Gustav & Filippa - Torsdag 9 aug 22:30

I kväll började fotbollsträningen för Gustav, Filippa och pappa igen. Egentligen var det träning redan i tisdags, men då hade vi annat för oss. Formen var inte direkt på topp, och inte konditionen heller, varken för Gustav eller Filippa. Det har ju v...

Av Gustav & Filippa - Måndag 6 aug 23:59

I morse när vi vaknade var pappa på jobbet sedan flera timmar tillbaka. Han började ju jobba i dag igen efter att ha haft några veckors semester. Mamma och vi barn höll oss dock sysselsatta utan pappa. Filippa bakade en kladdkaka nästan helt på egen ...

Av Gustav & Filippa - Lördag 4 aug 22:45

Igår var vi iväg på en liten båtuflykt. Vi tog färjan fram och tillbaka till Åland. På båten fikade vi, åt en jättegod buffé och shoppade såklart. Vi barn shoppade mest godis. Vi fick använda våra egna pengar, så det gällde att inte slösa för mycket!...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16 17
18 19 20
21
22 23 24
25
26
27
28 29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Blogkeen
Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se