Direktlänk till inlägg 13 februari 2008

Utedag

Av Gustav & Filippa - 13 februari 2008 22:46

I dag har det varit utedag hela dagen, nästan. Vi var ute på dagis på förmiddagen och lekte och när mamma kom och hämtade mig gick vi till lekplatsen inne på vår gård. Här lekte jag och gungade tills pappa kom hem och vi gick in för att äta. Mamma hämtade mig som sagt idag, då jag som bäst höll på att leka med tågbanan på dagis. Jag satt mitt i smeten och lekte medan de andra barnen satt bredvid och tittade mest på. Det går jättebra på dagis, fröknarna tycker att jag är jätteduktig och märkt en stor skillnad nu mot när jag började. Känner mig mycket tryggare nu och tar för mig mer och mer.


Jag kan säga många nya ord nu som t ex tupp, läsa, kanin, skorpa, jacka, stjärna, tumme m fl. Jag vet även vad kind, panna, finger, tumme, knä, fot, tår, rumpa, bord, golv, stol m m är för något. Sedan kan jag härma en varg, en elefant, ett lejon, en hund, ett får, en ko m m. Dock när jag var på dagis idag så såg jag en katt och jag utbrast: Vov, vov!? Jag känner även igen bokstäverna A, B, K och M.


/Gustav genom pappa

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Gustav & Filippa - Onsdag 14 feb 23:00

I eftermiddags följde Filippa med sin bästa kompis hem efter skolan. Därmed missade hon vårt enkla Alla hjärtans dag-firande här hemma, som bestod av lite extra god mat. Vi småkillar käkade korv, vår favoriträtt, medan mamma och pappa mumsade i sig e...

Av Gustav & Filippa - Söndag 11 feb 21:00

I eftermiddags började Alvins bollskola igen efter några månaders uppehåll. Alvin tyckte att det var kul att vara tillbaka och sprang omkring med ett leende på läpparna nästan hela träningen. Även Gustav hade träning i dag, närmare bestämt tennisträn...

Av Gustav & Filippa - Lördag 10 feb 19:08

                    I dag har vi varit ut på landet och gratulerat morfar på födelsedagen. Egentligen fyller han inte förrän i morgon, men vi passade på att gratulera honom redan i dag. Morfar bjöd bl a på sockerkaka, bullar och prinsesst...

Av Gustav & Filippa - Onsdag 7 feb 20:30

Nuförtiden sitter vi en hel del i vårt nyrenoverade arbetsrum nere i källaren och både jobbar och roar oss. Vi stora barn brukar bl a göra Nomp-läxan (som är en matteläxa på datorn) därnere. Det brukar dock vara ganska kallt, trots att skrivbordet st...

Av Gustav & Filippa - Måndag 5 feb 21:00

I dag var det dags för utvecklingssamtal igen. Denna gången för Filippa. Som vanligt var både mamma och pappa med, och så fröken och Filippa såklart. Samtalet kretsade mycket kring trivsel. Filippa trivs alldeles utmärkt i skolan, även om hon ibland ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16 17
18 19 20
21
22 23 24
25
26
27
28 29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Blogkeen
Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se