Direktlänk till inlägg 13 februari 2008

Utedag

Av Gustav & Filippa - 13 februari 2008 22:46

I dag har det varit utedag hela dagen, nästan. Vi var ute på dagis på förmiddagen och lekte och när mamma kom och hämtade mig gick vi till lekplatsen inne på vår gård. Här lekte jag och gungade tills pappa kom hem och vi gick in för att äta. Mamma hämtade mig som sagt idag, då jag som bäst höll på att leka med tågbanan på dagis. Jag satt mitt i smeten och lekte medan de andra barnen satt bredvid och tittade mest på. Det går jättebra på dagis, fröknarna tycker att jag är jätteduktig och märkt en stor skillnad nu mot när jag började. Känner mig mycket tryggare nu och tar för mig mer och mer.


Jag kan säga många nya ord nu som t ex tupp, läsa, kanin, skorpa, jacka, stjärna, tumme m fl. Jag vet även vad kind, panna, finger, tumme, knä, fot, tår, rumpa, bord, golv, stol m m är för något. Sedan kan jag härma en varg, en elefant, ett lejon, en hund, ett får, en ko m m. Dock när jag var på dagis idag så såg jag en katt och jag utbrast: Vov, vov!? Jag känner även igen bokstäverna A, B, K och M.


/Gustav genom pappa

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Gustav & Filippa - Tisdag 15 jan 23:15

I kväll har vi varit på öppet hus på den skola som Gustav helst vill börja på i höst. Där träffade han på flera av sina bästa killkompisar, som också snart ska välja. Det bästa vore om han hamnade i samma klass som dem, men med det fria skolvalet kan...

Av Gustav & Filippa - Måndag 14 jan 22:48

Nu är det vinter på riktigt här i stan. Det är kallt och snöigt och halt. Av den anledningen fick inte Gustav och hans kompisar cykla till dagens spanskaundervisning, som äger rum på en annan skola, utan de fick snällt använda sig av apostlahästarna....

Av Gustav & Filippa - Fredag 11 jan 22:30

Så var första arbetsveckan för i år till ända. Det firade vi med att rensa lite i frysen här hemma. Det blev en bra rensning tyckte vi barn, för det innebar att vi fick hamburgare med bröd till middag i kväll. Men ännu nöjdare blev nog mamma och papp...

Av Gustav & Filippa - Tisdag 8 jan 22:30

I dag började skolan igen efter jullovet. Vi killar hade gärna varit lediga ett tag till, men Filippa tyckte att det var kul att börja igen! Hur som helst hade vi en bra första skoldag alla tre. Gustav har fått en ny fröken, som verkar både snäll och...

Av Gustav & Filippa - Måndag 7 jan 22:45

I dag var det slut på jullovet för mamma och pappa. De fick snällt pallra sig iväg till jobbet i morse medan vi barn satt kvar hemma i soffan. Vi behövde dock inte vara ensamma särskilt länge utan fick snart sällskap av morfar som var snäll och var b...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16 17
18 19 20
21
22 23 24
25
26
27
28 29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Blogkeen
Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se