Direktlänk till inlägg 21 april 2008

Återbesök

Av Gustav & Filippa - 21 april 2008 20:52

Efter dagis idag så var pappa och jag ute och lekte i sandlådan. Jag springer glatt dit när jag ser den. Morfar kom också och tittade till oss. Efter ett tag tröttnade jag på sanden och vill gunga istället. Idag fick både pappa och Bä (mitt mjukisfår) gunga också. Sedan var det dags för klätterställningen och rutschkanan. Jag har varit lite skeptisk till rutschkanan men idag så åkte jag glatt. Efter 1½ timme så gick vi in och lagade lite mat till mig. Det blev en stor tallrik gröt. Mamma kom hem vid en halv sex och morfar kom strax därefter. Vi skulle nämligen gå och titta på lägenheten, som vi var till igår, igen. Jag busade runt där och lekte tittut i dörrarna. Om jag fick bestämma skulle mamma och pappa köpa den, men nu är det ju inte jag som bestämmer, vilket jag dock tror ibland. Det är rätt mycket pengar och stor renovering som behövs, så vi får se vad som händer.


/Gustav genom pappa

 
ANNONS
 
Jakob

Jakob

21 april 2008 23:26

Tjenare Gustav!
Till helgen så kommer jag till Uppsala och racar med min gokart! Har du tid så kika förbi så får du provsitta lite!
Tävlingen börjar ca 11.15 och håller på till ca 16.00
// Jakob

http://www.perbalter.se/jakob

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Gustav & Filippa - Tisdag 15 jan 23:15

I kväll har vi varit på öppet hus på den skola som Gustav helst vill börja på i höst. Där träffade han på flera av sina bästa killkompisar, som också snart ska välja. Det bästa vore om han hamnade i samma klass som dem, men med det fria skolvalet kan...

Av Gustav & Filippa - Måndag 14 jan 22:48

Nu är det vinter på riktigt här i stan. Det är kallt och snöigt och halt. Av den anledningen fick inte Gustav och hans kompisar cykla till dagens spanskaundervisning, som äger rum på en annan skola, utan de fick snällt använda sig av apostlahästarna....

Av Gustav & Filippa - Fredag 11 jan 22:30

Så var första arbetsveckan för i år till ända. Det firade vi med att rensa lite i frysen här hemma. Det blev en bra rensning tyckte vi barn, för det innebar att vi fick hamburgare med bröd till middag i kväll. Men ännu nöjdare blev nog mamma och papp...

Av Gustav & Filippa - Tisdag 8 jan 22:30

I dag började skolan igen efter jullovet. Vi killar hade gärna varit lediga ett tag till, men Filippa tyckte att det var kul att börja igen! Hur som helst hade vi en bra första skoldag alla tre. Gustav har fått en ny fröken, som verkar både snäll och...

Av Gustav & Filippa - Måndag 7 jan 22:45

I dag var det slut på jullovet för mamma och pappa. De fick snällt pallra sig iväg till jobbet i morse medan vi barn satt kvar hemma i soffan. Vi behövde dock inte vara ensamma särskilt länge utan fick snart sällskap av morfar som var snäll och var b...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22
23
24 25 26 27
28
29 30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Blogkeen
Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se