Direktlänk till inlägg 21 april 2008

Återbesök

Av Gustav & Filippa - 21 april 2008 20:52

Efter dagis idag så var pappa och jag ute och lekte i sandlådan. Jag springer glatt dit när jag ser den. Morfar kom också och tittade till oss. Efter ett tag tröttnade jag på sanden och vill gunga istället. Idag fick både pappa och Bä (mitt mjukisfår) gunga också. Sedan var det dags för klätterställningen och rutschkanan. Jag har varit lite skeptisk till rutschkanan men idag så åkte jag glatt. Efter 1½ timme så gick vi in och lagade lite mat till mig. Det blev en stor tallrik gröt. Mamma kom hem vid en halv sex och morfar kom strax därefter. Vi skulle nämligen gå och titta på lägenheten, som vi var till igår, igen. Jag busade runt där och lekte tittut i dörrarna. Om jag fick bestämma skulle mamma och pappa köpa den, men nu är det ju inte jag som bestämmer, vilket jag dock tror ibland. Det är rätt mycket pengar och stor renovering som behövs, så vi får se vad som händer.


/Gustav genom pappa

 
ANNONS
 
Jakob

Jakob

21 april 2008 23:26

Tjenare Gustav!
Till helgen så kommer jag till Uppsala och racar med min gokart! Har du tid så kika förbi så får du provsitta lite!
Tävlingen börjar ca 11.15 och håller på till ca 16.00
// Jakob

http://www.perbalter.se/jakob

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Gustav & Filippa - Onsdag 17 okt 22:00

I kväll fortsatte simskolan för Alvin. Han är fortfarande lite feg och påminner enligt pappa mycket om sin storebror. Följaktligen smiter han gärna från övningarna när simlärarna inte har koll och "fuskar" en del. Det som ger mest är egentligen stund...

Av Gustav & Filippa - Lördag 13 okt 21:41

                        I dag var det dags för årets julmarknad på Österby bruk. Lite i tidigaste laget kan man tycka, men det är ju tradition att vi åker dit varje år. Vi började med en liten promenad i de vackra omgivningarna. Pappa s...

Av Gustav & Filippa - Torsdag 11 okt 21:36

I kväll har Filippa haft friidrottsträning. Det var ett tag sedan sist eftersom fotbollen har tagit mycket tid på slutet, men i kväll hade vi äntligen tid för det igen. Då fick Filippa testa stavhopp för första gången. Det var jättesvårt, trots att d...

Av Gustav & Filippa - Tisdag 9 okt 21:30

I kväll hade Filippa säsongsavslutning med fotbollslaget. Då blev det pizza i klubblokalen och sedan lite spontanfotboll. Pappa fick också vara med eftersom han är hjälptränare för Filippas lag. För någon månad sedan hade Filippa en svacka och ville ...

Av Gustav & Filippa - Söndag 7 okt 21:30

I dag har det varit fotbollscup för oss stora barn hela dagen, från tidig morgon till sen eftermiddag. Resultaten var väl lite sisådär, i ärlighetens namn blev det mest förluster, men kul hade vi och medalj och diplom fick vi ändå. Den som led allra ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22
23
24 25 26 27
28
29 30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Blogkeen
Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se