Direktlänk till inlägg 21 april 2008

Återbesök

Av Gustav & Filippa - 21 april 2008 20:52

Efter dagis idag så var pappa och jag ute och lekte i sandlådan. Jag springer glatt dit när jag ser den. Morfar kom också och tittade till oss. Efter ett tag tröttnade jag på sanden och vill gunga istället. Idag fick både pappa och Bä (mitt mjukisfår) gunga också. Sedan var det dags för klätterställningen och rutschkanan. Jag har varit lite skeptisk till rutschkanan men idag så åkte jag glatt. Efter 1½ timme så gick vi in och lagade lite mat till mig. Det blev en stor tallrik gröt. Mamma kom hem vid en halv sex och morfar kom strax därefter. Vi skulle nämligen gå och titta på lägenheten, som vi var till igår, igen. Jag busade runt där och lekte tittut i dörrarna. Om jag fick bestämma skulle mamma och pappa köpa den, men nu är det ju inte jag som bestämmer, vilket jag dock tror ibland. Det är rätt mycket pengar och stor renovering som behövs, så vi får se vad som händer.


/Gustav genom pappa

 
ANNONS
 
Jakob

Jakob

21 april 2008 23:26

Tjenare Gustav!
Till helgen så kommer jag till Uppsala och racar med min gokart! Har du tid så kika förbi så får du provsitta lite!
Tävlingen börjar ca 11.15 och håller på till ca 16.00
// Jakob

http://www.perbalter.se/jakob

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Gustav & Filippa - Söndag 12 aug 21:45

Så var det söndag och äntligen dags för matchspel för både Gustav och Filippa igen. Filippa och hennes lag var först ut. De hade match borta och även om det började bra så blev det till sist förlust. Tjejerna hade dock ledningen ett tag och Filippa s...

Av Gustav & Filippa - Fredag 10 aug 23:00

I eftermiddags lämnade mamma och Filippa grabbarna hemma vid sina skärmar och drog ner på stan istället. Där blev det lite shopping och asiatisk buffé, inklusive sushi, till middag på en mysig restaurang. Kl 18.15 blev det sedan film på bio, närmare ...

Av Gustav & Filippa - Torsdag 9 aug 22:30

I kväll började fotbollsträningen för Gustav, Filippa och pappa igen. Egentligen var det träning redan i tisdags, men då hade vi annat för oss. Formen var inte direkt på topp, och inte konditionen heller, varken för Gustav eller Filippa. Det har ju v...

Av Gustav & Filippa - Måndag 6 aug 23:59

I morse när vi vaknade var pappa på jobbet sedan flera timmar tillbaka. Han började ju jobba i dag igen efter att ha haft några veckors semester. Mamma och vi barn höll oss dock sysselsatta utan pappa. Filippa bakade en kladdkaka nästan helt på egen ...

Av Gustav & Filippa - Lördag 4 aug 22:45

Igår var vi iväg på en liten båtuflykt. Vi tog färjan fram och tillbaka till Åland. På båten fikade vi, åt en jättegod buffé och shoppade såklart. Vi barn shoppade mest godis. Vi fick använda våra egna pengar, så det gällde att inte slösa för mycket!...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22
23
24 25 26 27
28
29 30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Blogkeen
Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se