Direktlänk till inlägg 21 april 2008

Återbesök

Av Gustav & Filippa - 21 april 2008 20:52

Efter dagis idag så var pappa och jag ute och lekte i sandlådan. Jag springer glatt dit när jag ser den. Morfar kom också och tittade till oss. Efter ett tag tröttnade jag på sanden och vill gunga istället. Idag fick både pappa och Bä (mitt mjukisfår) gunga också. Sedan var det dags för klätterställningen och rutschkanan. Jag har varit lite skeptisk till rutschkanan men idag så åkte jag glatt. Efter 1½ timme så gick vi in och lagade lite mat till mig. Det blev en stor tallrik gröt. Mamma kom hem vid en halv sex och morfar kom strax därefter. Vi skulle nämligen gå och titta på lägenheten, som vi var till igår, igen. Jag busade runt där och lekte tittut i dörrarna. Om jag fick bestämma skulle mamma och pappa köpa den, men nu är det ju inte jag som bestämmer, vilket jag dock tror ibland. Det är rätt mycket pengar och stor renovering som behövs, så vi får se vad som händer.


/Gustav genom pappa

 
ANNONS
 
Jakob

Jakob

21 april 2008 23:26

Tjenare Gustav!
Till helgen så kommer jag till Uppsala och racar med min gokart! Har du tid så kika förbi så får du provsitta lite!
Tävlingen börjar ca 11.15 och håller på till ca 16.00
// Jakob

http://www.perbalter.se/jakob

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Gustav & Filippa - Onsdag 23 maj 23:07

Igår hade Alvin en spännande dag! Då var nämligen han och pappa och hälsade på i skolan. De fick också veta vilken klass som Alvin kommer att börja i. Det blir FB, vilket Gustav och Filippa blev mycket nöjda med. De går nämligen också i B och var lit...

Av Gustav & Filippa - Söndag 20 maj 23:45

I förmiddags hade Gustav och pappa bortamatch med fotbollen, så det blev ingen sovmorgon för dem. Vi andra sov gott när de åkte iväg. Efter några timmar var de hemma igen efter en oavgjord match som slutade 3-3. Sedan vilade Gustav fram till kl 14, d...

Av Gustav & Filippa - Fredag 18 maj 22:45

I dag har dagis varit stängt, så därför har pappa jobbat hemifrån i sällskap av Alvin. Så småningom kom Filippa hem från skolan med en klasskompis i släptåg. Tjejerna gav sig dock snart ut igen för lek med några kompisar. Mamma jobbade sent i dag, me...

Av Gustav & Filippa - Torsdag 17 maj 21:13

I eftermiddags fick barnen på dagis sällskap av en massa föräldrar som kom dit för att vårstäda och göra fint på dagisgården. Även pappa, Gustav och Filippa dök upp, och till sist även mamma. Då hade barnen precis sjungit sommarsånger för föräldrarna...

Av Gustav & Filippa - Onsdag 16 maj 21:00

Efter skolan i dag var Filippa iväg och lekte med några klasskompisar. Brorsorna ville också göra något kul och det roligaste som finns enligt dem är att spela TV-spel. Mamma var dock lite kinkig och tyckte att de skulle vara ute i det fina vädret is...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22
23
24 25 26 27
28
29 30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Blogkeen
Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se