Direktlänk till inlägg 30 april 2008

Sista april!

Av Gustav & Filippa - 30 april 2008 22:11

Idag har jag inte varit på dagis. Mamma var ledig och tog hand om mig hela dagen. När pappa kom hem gjorde vi oss i ordning för att åka till Oliver och Elias för lite grillning. Elsa, Alma, Jonatan och Sebastian var också där. Pappa hade gjort potatissallad och marinerat en fläskfilé till oss. Potatissalladen dissade jag ganska snabbt men filén slank ned fint. Därefter blev det fri lek innan vi flyttade in inomhus. Jag provade på att åka Bobbycar och en trehjuling. Efter leken bjöds det på glass och strössel, det smakade smaskens. Till slut tog krafterna slut och det blev dags att åka hem. Jag tog en liten powernapp för jag hörde att det ryktades om en titt på en stor eld och det vill man ju inte missa. Men först var det dags för lite varmare kläder och en flaska välling. Elden sprakade och gnistade men till slut blev den ganska ointressant och vi vände skutan hemåt.


/Gustav genom pappa

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Gustav & Filippa - Onsdag 20 juni 23:51

Gustav har redan hunnit ha sommarlov en hel vecka. Denna vecka har han mest ägnat åt TV-spel med sina kompisar. Nu är det dock slut på lugnet. I dag fick nämligen även mamma, Filippa och Alvin sommarlov! Första sommarlovsdagen har bl a ägnats åt komp...

Av Gustav & Filippa - Tisdag 19 juni 23:51

        I dag var Alvins sista dag på dagis - någonsin! Av denna anledning blev han hämtad av både mamma och pappa i eftermiddags. Vanligtvis är det pappa som hämtar men detta historiska ögonblick ville mamma inte missa. Nu är nämligen dagistid...

Av Gustav & Filippa - Söndag 17 juni 22:55

I eftermiddags hade Gustav avslutning på tennisen. Som vanligt den här terminen var det bara han och en tjej till där, så han har fått mycket tennis för pengarna i vår! När tennisen var slut firade han och mamma med en glass för en väl genomförd term...

Av Gustav & Filippa - Lördag 16 juni 22:45

I förmiddags drog pappa, Filippa och Alvin iväg till Dalarna för att kolla till stugan. Mamma och Gustav blev dock kvar i stan eftersom Gustav har avslutning på tennisen i morgon, och den vill han såklart inte missa. Mamma och Gustav tog dock också t...

Av Gustav & Filippa - Fredag 15 juni 22:30

I dag var Filippas fritids stängt, så därför fick hon följa med pappa till jobbet istället. Där fick hon hjälpa pappa och de andra med diverse arbetsuppgifter, bl a så stod hon i kassan. Som lön fick hon både gratis mat och glass. Efter en dags hårt ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22
23
24 25 26 27
28
29 30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Blogkeen
Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se