Direktlänk till inlägg 30 april 2008

Sista april!

Av Gustav & Filippa - 30 april 2008 22:11

Idag har jag inte varit på dagis. Mamma var ledig och tog hand om mig hela dagen. När pappa kom hem gjorde vi oss i ordning för att åka till Oliver och Elias för lite grillning. Elsa, Alma, Jonatan och Sebastian var också där. Pappa hade gjort potatissallad och marinerat en fläskfilé till oss. Potatissalladen dissade jag ganska snabbt men filén slank ned fint. Därefter blev det fri lek innan vi flyttade in inomhus. Jag provade på att åka Bobbycar och en trehjuling. Efter leken bjöds det på glass och strössel, det smakade smaskens. Till slut tog krafterna slut och det blev dags att åka hem. Jag tog en liten powernapp för jag hörde att det ryktades om en titt på en stor eld och det vill man ju inte missa. Men först var det dags för lite varmare kläder och en flaska välling. Elden sprakade och gnistade men till slut blev den ganska ointressant och vi vände skutan hemåt.


/Gustav genom pappa

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Gustav & Filippa - Söndag 9 dec 21:08

Efter en dag fylld av skidor på TV, friidrottsträning, tennisträning, klädtvättning och matlagning, sjönk vi ner i soffan framför julkalendern på TV i kväll. Vi barn fikade på Gustavs lussekatter som han bakade på hemkunskapen tidigare i veckan och m...

Av Gustav & Filippa - Lördag 8 dec 22:31

                  I dag var det dags för pappa att fylla år igen! Dagen började med att mamma och vi barn fixade en extra god frukost till honom. På eftermiddagen åkte vi till det stora köpcentrumet för att gå på bio i deras sprillans nya ...

Av Gustav & Filippa - Fredag 7 dec 21:31

Dagarna går och trots att det börjar lacka mot jul är det fortfarande fullt upp med träningar av diverse slag, närmare bestämt fotboll, friidrott, tennis och simskola. På fredagar är det dock inget sådant inbokat som tur är, men då ska man hinna med ...

Av Gustav & Filippa - Tisdag 4 dec 21:26

Trots att det är december så är det fortfarande fotbollsträning för Gustav och Filippa på tisdagar. Vanligtvis håller de till på konstgräsplanen, men i dag fick Filippas lag göra något både annorlunda och kul. De fick nämligen åka till ett sport- och...

Av Gustav & Filippa - Söndag 2 dec 21:45

I dag är det första advent. Det har vi firat med både friidrottsträning och tennisträning. Därefter blev det en extra god middag med rester från igår, då vi hade gäster. Sedan ställde sig Filippa och bakade en saffranskladdkaka, som vi fikade på i kv...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22
23
24 25 26 27
28
29 30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Blogkeen
Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se