Direktlänk till inlägg 30 april 2008

Sista april!

Av Gustav & Filippa - 30 april 2008 22:11

Idag har jag inte varit på dagis. Mamma var ledig och tog hand om mig hela dagen. När pappa kom hem gjorde vi oss i ordning för att åka till Oliver och Elias för lite grillning. Elsa, Alma, Jonatan och Sebastian var också där. Pappa hade gjort potatissallad och marinerat en fläskfilé till oss. Potatissalladen dissade jag ganska snabbt men filén slank ned fint. Därefter blev det fri lek innan vi flyttade in inomhus. Jag provade på att åka Bobbycar och en trehjuling. Efter leken bjöds det på glass och strössel, det smakade smaskens. Till slut tog krafterna slut och det blev dags att åka hem. Jag tog en liten powernapp för jag hörde att det ryktades om en titt på en stor eld och det vill man ju inte missa. Men först var det dags för lite varmare kläder och en flaska välling. Elden sprakade och gnistade men till slut blev den ganska ointressant och vi vände skutan hemåt.


/Gustav genom pappa

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Gustav & Filippa - Tisdag 20 mars 20:15

I sexan ska Gustav och hans klasskompisar börja med ett nytt språk. Igår fyllde vi i blanketten här hemma och i dag lämnade han in den till fröken. Valet stod mellan tyska, franska och spanska och det självklara valet blev spanska. Nu får vi dock bar...

Av Gustav & Filippa - Söndag 18 mars 22:29

De senaste dagarna har Alvin varit lite lätt förkyld, så därför blev det ingen bollskola för honom i dag. Gustav hade dock tennisträning som vanligt. De senaste söndagarna har det bara varit Gustav och en till som varit med på träningen, så då har de...

Av Gustav & Filippa - Lördag 17 mars 20:50

                              I dag har det varit strålande sol ute, så vi passade på att ge oss ut i vintervädret och åka skridskor. Tyvärr var isen inte vidare bra och den täcktes dessutom av snö, men det hindrade inte oss. Alvin h...

Av Gustav & Filippa - Onsdag 14 mars 23:15

Det har som bekant varit lite si och så med Filippas fotbollsträning i vinter. Hon har inte tyckt att det varit så kul att spela inomhus. I eftermiddags drog dock utomhusträningen igång för säsongen. Detta trots att det fortfarande är riktig vinter u...

Av Gustav & Filippa - Måndag 12 mars 21:00

I dag har Filippa och hennes klass börjat med de nationella proven i svenska, som kommer att pågå hela våren. Dessutom ska de ha nationella prov i matematik. Filippa tar det hela med ro och tycker mest att det ska bli kul, som tur är. Hoppas att den ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22
23
24 25 26 27
28
29 30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Blogkeen
Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se