Direktlänk till inlägg 30 april 2008

Sista april!

Av Gustav & Filippa - 30 april 2008 22:11

Idag har jag inte varit på dagis. Mamma var ledig och tog hand om mig hela dagen. När pappa kom hem gjorde vi oss i ordning för att åka till Oliver och Elias för lite grillning. Elsa, Alma, Jonatan och Sebastian var också där. Pappa hade gjort potatissallad och marinerat en fläskfilé till oss. Potatissalladen dissade jag ganska snabbt men filén slank ned fint. Därefter blev det fri lek innan vi flyttade in inomhus. Jag provade på att åka Bobbycar och en trehjuling. Efter leken bjöds det på glass och strössel, det smakade smaskens. Till slut tog krafterna slut och det blev dags att åka hem. Jag tog en liten powernapp för jag hörde att det ryktades om en titt på en stor eld och det vill man ju inte missa. Men först var det dags för lite varmare kläder och en flaska välling. Elden sprakade och gnistade men till slut blev den ganska ointressant och vi vände skutan hemåt.


/Gustav genom pappa

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Gustav & Filippa - Söndag 23 sept 21:40

I dag har vi stora barn mest ägnat oss åt sport, precis som vanligt på söndagar. Först hade Filippa friidrottsträning och lite senare fotbollsmatch med sitt lag. I dag vann tjejerna och då blir det ju alltid lite extra kul såklart. Ungefär samtidigt ...

Av Gustav & Filippa - Lördag 22 sept 20:19

      I dag, efter flera veckors väntan, var det äntligen dags för Filippas tioårskalas! Hon hade sitt kalas på ett sport- och aktivitetscenter här i stan, tillsammans med en klasskompis som också fyllt år nyligen. Alla tjejer i klassen var bjud...

Av Gustav & Filippa - Onsdag 19 sept 21:14

I morse försov vi oss hela familjen, utom pappa som åkte tidigt till jobbet. Vi vaknade först när en klasskompis till Gustav knackade på dörren ca kl 07.40, men då blev det minsann fart på oss och vi hann i tid till skolan ändå. Det är bra med kompis...

Av Gustav & Filippa - Lördag 15 sept 21:59

        I morse så ställde sig Gustav och Alvin och bakade chokladscones till frukost. Gustav har börjat med hemkunskap i skolan och det har uppenbarligen gett inspiration! Gott blev det, tyckte hela familjen!   Med chokladscones i magen bö...

Av Gustav & Filippa - Onsdag 12 sept 21:48

I eftermiddags var det dags för utvecklingssamtal för både Gustav och Filippa. Som vanligt såg allt bra ut. Gustav ligger på mer än godtagbara kunskaper i samtliga ämnen, men kan fortfarande jobba på att utveckla sina svar lite till. Ibland är han fö...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22
23
24 25 26 27
28
29 30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Blogkeen
Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se