Direktlänk till inlägg 13 augusti 2008

Tanter!

Av Gustav & Filippa - 13 augusti 2008 21:50

I dag har mamma och jag varit nere på stan och gått i affärer. Jag var trött redan när vi åkte ner, så mamma hade hoppats att jag skulle somna i vagnen, men tji fick hon! Jag höll mig vaken hela tiden. Jag var dock ovanligt snäll och foglig, för jag satt nöjd och glad i vagnen hela tiden. Detta uppskattades av mamma som inte riktigt hade energi att jaga mig över gator och torg. Mamma försökte muta mig med nappen för att jag skulle somna. Jag lovade att sova om jag fick den, men sedan skrattade jag bara när mamma påminde mig om mitt löfte.


Efter att ha promenerat runt en stund så tog vi en liten vilopaus. Mamma satte sig på en parkbänk längs gågatan och jag fick några bokstavskex att mumsa på. Så småningom satte sig en tant bredvid mamma. Det låter kanske inte så farligt, men när tanten tände en cigarett och började spy ut sin rök över mig så blev mamma både sur och upprörd och vi reste oss och gick. Vilka tanter det finns!


/Gustav genom mamma

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Gustav & Filippa - Fredag 20 okt 23:21

Efter en lång vecka med sjukdomar och annat elände är det rysligt skönt att helgen äntligen är här. Den inleddes med fredagstaco till middag och sedan blev det en hel del skärmtid för oss barn. Kl 19 begav sig pappa iväg på roligheter och sedan blev ...

Av Gustav & Filippa - Tisdag 17 okt 21:00

Det har inte blivit några kräkningar för Alvin i dag, men han fick av naturliga skäl ändå stanna hemma från dagis. Magsjuka kan ju tydligen smitta även efter sista kräkningen. Ingen annan i familjen har dock blivit sjuk än så länge. När mamma kom hem...

Av Gustav & Filippa - Måndag 16 okt 20:56

Vilken dålig start på veckan vi fick i morse! Pappa hann inte mer än väcka Alvin innan Alvin började att klaga på ont i magen. En minut senare kräktes han i toaletten. Av naturliga skäl blev det därför inget dagis för Alvin i dag. Istället fick han v...

Av Gustav & Filippa - Lördag 14 okt 21:41


                Så var det dags för julmarknad i Österbybruk igen! Som vanligt lite väl tidigt på året kan man tycka, särskilt i dag när solen sken och det var varmt och skönt ute. Vårt besök började med lite lek utanför herrgården. Sedan g...

Av Gustav & Filippa - Torsdag 12 okt 19:58

Det verkar som att mamma har fått för sig att vi ska börja äta lite nyttigare här hemma. Häromdagen åt vi morotsplättar till middag och i dag blev det fisk, för andra gången denna vecka. Dessutom fick vi fisk i skolan häromdagen. Mamma påstår att vi ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Blogkeen
Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se