Direktlänk till inlägg 13 augusti 2008

Tanter!

Av Gustav & Filippa - 13 augusti 2008 21:50

I dag har mamma och jag varit nere på stan och gått i affärer. Jag var trött redan när vi åkte ner, så mamma hade hoppats att jag skulle somna i vagnen, men tji fick hon! Jag höll mig vaken hela tiden. Jag var dock ovanligt snäll och foglig, för jag satt nöjd och glad i vagnen hela tiden. Detta uppskattades av mamma som inte riktigt hade energi att jaga mig över gator och torg. Mamma försökte muta mig med nappen för att jag skulle somna. Jag lovade att sova om jag fick den, men sedan skrattade jag bara när mamma påminde mig om mitt löfte.


Efter att ha promenerat runt en stund så tog vi en liten vilopaus. Mamma satte sig på en parkbänk längs gågatan och jag fick några bokstavskex att mumsa på. Så småningom satte sig en tant bredvid mamma. Det låter kanske inte så farligt, men när tanten tände en cigarett och började spy ut sin rök över mig så blev mamma både sur och upprörd och vi reste oss och gick. Vilka tanter det finns!


/Gustav genom mamma

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Gustav & Filippa - Söndag 10 dec 22:18

                I dag efter tennisträning och middag så ägde årets lussebak rum här hemma. Det var främst pappa och Filippa som stod för bakandet, men Alvin var också med och Gustav gjorde ett snabbt litet gästspel. Det blev lussekatter av ...

Av Gustav & Filippa - Lördag 9 dec 23:45

        I dag har det varit full fart här hemma! Förmiddagen var ganska lugn, men på eftermiddagen var Alvin och pappa iväg på 5-årskalas hos en dagiskompis till Alvin. Under tiden var mamma hemma och gjorde årets julkort, vilket tog sin lilla ...

Av Gustav & Filippa - Fredag 8 dec 21:55

                    I dag fyller världens bästa pappa hela 45 år! Det har vi firat traditionellt genom att bl a gå ut på restaurang och äta middag. Pappa valde att äta något så konstigt som oxkind! Vi barn var mer konservativa och valde p...

Av Gustav & Filippa - Onsdag 6 dec 21:30

Vi barn följer årets TV-kalender Jakten på tidskristallen med stort intresse. Vi tycker att den är riktigt spännande och Alvin har t o m applåderat åt den. Gustav och Alvin har också en varsin legokalender. Gustav har Star Wars medan Alvin har Lego C...

Av Gustav & Filippa - Söndag 3 dec 21:13

I dag har pappa varit på tränarutbildning i fotboll nästan hela dagen. Därför blev det bussen till tennisträningen i eftermiddags. Väl hemma igen började mamma med maten. I kväll har vi firat första advent genom att tända första ljuset i adventsljuss...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Blogkeen
Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se