Direktlänk till inlägg 13 augusti 2008

Tanter!

Av Gustav & Filippa - 13 augusti 2008 21:50

I dag har mamma och jag varit nere på stan och gått i affärer. Jag var trött redan när vi åkte ner, så mamma hade hoppats att jag skulle somna i vagnen, men tji fick hon! Jag höll mig vaken hela tiden. Jag var dock ovanligt snäll och foglig, för jag satt nöjd och glad i vagnen hela tiden. Detta uppskattades av mamma som inte riktigt hade energi att jaga mig över gator och torg. Mamma försökte muta mig med nappen för att jag skulle somna. Jag lovade att sova om jag fick den, men sedan skrattade jag bara när mamma påminde mig om mitt löfte.


Efter att ha promenerat runt en stund så tog vi en liten vilopaus. Mamma satte sig på en parkbänk längs gågatan och jag fick några bokstavskex att mumsa på. Så småningom satte sig en tant bredvid mamma. Det låter kanske inte så farligt, men när tanten tände en cigarett och började spy ut sin rök över mig så blev mamma både sur och upprörd och vi reste oss och gick. Vilka tanter det finns!


/Gustav genom mamma

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Gustav & Filippa - Måndag 14 aug 21:57

I dag så var nästan hela familjen tillbaka i vardagen igen efter semester och sommarlov. Alvin går nu sitt sista år på dagis, vilket han har sett fram emot. Då får man nämligen göra vissa saker som de yngre barnen inte får, bl a klättra upp på tågtak...

Av Gustav & Filippa - Söndag 13 aug 21:41

Så var den sista lediga dagen på ett bra tag här, för alla utom Gustav, som är ledig en vecka till. Dagen har bl a ägnats åt lek med kompisar för oss stora barn. Gustav och hans fotbollslag har också haft säsongens första match. Tyvärr blev det förlu...

Av Gustav & Filippa - Fredag 11 aug 22:09


      I morse var vi tvungna att gå upp tidigt, riktigt tidigt! Kl 09.15 hade vi nämligen tid hos fotografen för att föreviga oss barn. Det gick bra, även om Alvins tålamod brast lite då och då och han hade svårt att vara stilla. Filippa var doc...

Av Gustav & Filippa - Onsdag 9 aug 22:26

Sommarlovet börjar sakta gå mot sitt slut, men några dagar har vi ännu kvar. Vi stora barn leker med kompisar mest hela dagarna och mamma och pappa kämpar på med renoveringen av övervåningen. Men det går sakta nu! Orken tryter och när vi i dag blev h...

Av Gustav & Filippa - Söndag 6 aug 22:00

Igår kväll hade vi kräftskiva här hemma med massor av gäster, mest barn som tur var. Det var dock mest de vuxna som åt kräftor medan vi barn framför allt åt korv med bröd. Vi hade jättekul och höll igång till sent i natt, men av den anledningen har v...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Blogkeen
Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se