Direktlänk till inlägg 13 augusti 2008

Tanter!

Av Gustav & Filippa - 13 augusti 2008 21:50

I dag har mamma och jag varit nere på stan och gått i affärer. Jag var trött redan när vi åkte ner, så mamma hade hoppats att jag skulle somna i vagnen, men tji fick hon! Jag höll mig vaken hela tiden. Jag var dock ovanligt snäll och foglig, för jag satt nöjd och glad i vagnen hela tiden. Detta uppskattades av mamma som inte riktigt hade energi att jaga mig över gator och torg. Mamma försökte muta mig med nappen för att jag skulle somna. Jag lovade att sova om jag fick den, men sedan skrattade jag bara när mamma påminde mig om mitt löfte.


Efter att ha promenerat runt en stund så tog vi en liten vilopaus. Mamma satte sig på en parkbänk längs gågatan och jag fick några bokstavskex att mumsa på. Så småningom satte sig en tant bredvid mamma. Det låter kanske inte så farligt, men när tanten tände en cigarett och började spy ut sin rök över mig så blev mamma både sur och upprörd och vi reste oss och gick. Vilka tanter det finns!


/Gustav genom mamma

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Gustav & Filippa - Fredag 13 juli 23:30

Igår åkte vi och hämtade hem Gustav hos morfar på landet. Då passade morfar på att bjuda oss på lunch på en restaurang. Det var riktigt god mat och fin utsikt var det dessutom! I dag har dock mamma och pappa mest ägnat sig åt praktiska bestyr. Mamma ...

Av Gustav & Filippa - Onsdag 11 juli 23:15

Gustav är fortfarande hos morfar, men vi andra ligger inte på latsidan bara därför. I dag har vi varit borta nästan hela dagen. Vi började med att styra kosan norrut för att besöka några gamla kyrkor. Vi var också till Örbyhus slott, där vi tog en fi...

Av Gustav & Filippa - Måndag 9 juli 23:30

I dag fick vi besök av morfar. Han fikade med oss och sedan följde Gustav med honom ut på landet för att få lite frisk luft. Vi andra stannade dock kvar i stan. Mamma och pappa hade en del att fixa i tvättstugan. I morgon får vi nämligen hem vår nya ...

Av Gustav & Filippa - Fredag 6 juli 23:00

Så var det fredag igen och till fredagar hör såklart tacos till middag! I dag var det Gustav och Filippa som tilsammans stod för matlagningen. De skar och hackade och stekte, allt under mammas vakande öga såklart. När pappa kom hem från jobbet stod m...

Av Gustav & Filippa - Onsdag 4 juli 21:30

Efter en ganska lugn förmiddag tog vi bussen till Turbo i eftermiddags. Där hoppade och studsade vi sedan i flera timmar. Vi hann också ta en fika i solen och leka en stund i lekparken utanför. När vi kom hem strax innan kl 18 hade pappa fixat sin eg...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Blogkeen
Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se