Direktlänk till inlägg 13 augusti 2008

Tanter!

Av Gustav & Filippa - 13 augusti 2008 21:50

I dag har mamma och jag varit nere på stan och gått i affärer. Jag var trött redan när vi åkte ner, så mamma hade hoppats att jag skulle somna i vagnen, men tji fick hon! Jag höll mig vaken hela tiden. Jag var dock ovanligt snäll och foglig, för jag satt nöjd och glad i vagnen hela tiden. Detta uppskattades av mamma som inte riktigt hade energi att jaga mig över gator och torg. Mamma försökte muta mig med nappen för att jag skulle somna. Jag lovade att sova om jag fick den, men sedan skrattade jag bara när mamma påminde mig om mitt löfte.


Efter att ha promenerat runt en stund så tog vi en liten vilopaus. Mamma satte sig på en parkbänk längs gågatan och jag fick några bokstavskex att mumsa på. Så småningom satte sig en tant bredvid mamma. Det låter kanske inte så farligt, men när tanten tände en cigarett och började spy ut sin rök över mig så blev mamma både sur och upprörd och vi reste oss och gick. Vilka tanter det finns!


/Gustav genom mamma

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Gustav & Filippa - Onsdag 21 feb 21:04

I eftermiddags kom vi barn hem igen efter att ha varit hos morfar några dagar. Där har vi bl a bakat, spelat schack, åkt stjärtlapp och grävt grottor i snön. Gustav har också jobbat lite med att trava ved. Vi hann inte mer än att komma hem innan vi f...

Av Gustav & Filippa - Måndag 19 feb 20:45

I dag så började sportlovet för mamma och oss barn. Pappa åkte dock till jobbet som vanligt i morse, men ska vara ledig några dagar i slutet av veckan är det tänkt. Efter en ganska lugn förmiddag fick vi besök av morfar. Några timmar senare följde vi...

Av Gustav & Filippa - Lördag 17 feb 23:45

Det är tydligen något som heter OS som pågår just nu. Vi barn är dock måttligt intresserade, men det betyder att mamma och pappa tydligen har första tjing på TV:n här hemma just nu. I förmiddags satt de och tittade på någon stafett i längdskidåkning ...

Av Gustav & Filippa - Onsdag 14 feb 23:00

I eftermiddags följde Filippa med sin bästa kompis hem efter skolan. Därmed missade hon vårt enkla Alla hjärtans dag-firande här hemma, som bestod av lite extra god mat. Vi småkillar käkade korv, vår favoriträtt, medan mamma och pappa mumsade i sig e...

Av Gustav & Filippa - Söndag 11 feb 21:00

I eftermiddags började Alvins bollskola igen efter några månaders uppehåll. Alvin tyckte att det var kul att vara tillbaka och sprang omkring med ett leende på läpparna nästan hela träningen. Även Gustav hade träning i dag, närmare bestämt tennisträn...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Blogkeen
Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se