Direktlänk till inlägg 8 december 2008

Pappas födelsedag!

Av Gustav & Filippa - 8 december 2008 23:53

I dag har pappa fyllt år! Hela 36 år blev han den här gången, men han ser ut som 26! Hipp hipp hurra för världens bästa pappa!


Någon frukost på sängen blev det inte för honom i morse. När han går upp är det ju fortfarande natt för oss andra i familjen, så han smög iväg till jobbet utan någon uppståndelse från vår sida. Några timmar senare pallrade sig Gustav och mamma upp ur sängen, medan sömntutan Filippa fortsatte att sova. Kl 11 kom morfar och hämtade Gustav. Mamma och Filippa skulle nämligen iväg till Gränby centrum på eftermiddagen för att fixa födelsedagspresenter och tårta till pappa och det tyckte de att Gustav skulle slippa.


Efter att pappa kommit hem från jobbet och gjort sig vacker traskade vi iväg till en restaurang i närheten för att bjuda honom på middag. Det är en liten familjetradition som vi har. Gustav fick välja vad han ville från barnmenyn och då valde han pizza, en capricciosa närmare bestämt. Till det drack han mjölk. Mamma och pappa föredrog att äta grekiskt. Gustav skötte sig exemplariskt under middagen och tyckte att pizzan var jättegod, även om den var i största laget för hans lilla mage. Filippa låg under tiden i barnvagnen och sov, men när hon vaknade upp i slutet av middagen så tyckte hon inte att det var så roligt att vara på restaurang som vi andra. Vi valde därför att bryta upp ganska snart när alla var mätta och belåtna.


Väl hemma igen var det dags för tårta och presentöppning! Gustav var en klippa och hjälpte pappa både med presentöppningen och med att blåsa ut ljusen på tårtan. I paketen låg det ett USB-minne och en flaska franskt rödvin. Pappa verkade glad över presenterna och sedan kunde vi äntligen hugga in på den fina tårtan!


/Gustav och Filippa genom mamma

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Gustav & Filippa - Fredag 23 feb 22:30

I dag satte vi oss i bilen och styrde kosan mot Stockholm. Där började vi med ett besök på Naturhistoriska riksmuséet bland dinosaurier, förhistoriska människor och uppstoppade djur. Vi passade också på att gå på bio på Cosmonova. Vi såg filmen En re...

Av Gustav & Filippa - Torsdag 22 feb 21:15

I dag har pappa äntligen fått sportlov han också! Egentligen hade vi tänkt att åka iväg och åka längdskidor i dag, men tyvärr var alla hyrskidor slut. En skridskotur kom vi i alla fall iväg på. Alvin var jätteduktig och kämpade på som bara den, så nu...

Av Gustav & Filippa - Onsdag 21 feb 21:04

I eftermiddags kom vi barn hem igen efter att ha varit hos morfar några dagar. Där har vi bl a bakat, spelat schack, åkt stjärtlapp och grävt grottor i snön. Gustav har också jobbat lite med att trava ved. Vi hann inte mer än att komma hem innan vi f...

Av Gustav & Filippa - Måndag 19 feb 20:45

I dag så började sportlovet för mamma och oss barn. Pappa åkte dock till jobbet som vanligt i morse, men ska vara ledig några dagar i slutet av veckan är det tänkt. Efter en ganska lugn förmiddag fick vi besök av morfar. Några timmar senare följde vi...

Av Gustav & Filippa - Lördag 17 feb 23:45

Det är tydligen något som heter OS som pågår just nu. Vi barn är dock måttligt intresserade, men det betyder att mamma och pappa tydligen har första tjing på TV:n här hemma just nu. I förmiddags satt de och tittade på någon stafett i längdskidåkning ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13 14
15
16 17 18 19
20
21
22 23 24 25
26
27
28
29
30 31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Blogkeen
Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se