Direktlänk till inlägg 8 december 2008

Pappas födelsedag!

Av Gustav & Filippa - 8 december 2008 23:53

I dag har pappa fyllt år! Hela 36 år blev han den här gången, men han ser ut som 26! Hipp hipp hurra för världens bästa pappa!


Någon frukost på sängen blev det inte för honom i morse. När han går upp är det ju fortfarande natt för oss andra i familjen, så han smög iväg till jobbet utan någon uppståndelse från vår sida. Några timmar senare pallrade sig Gustav och mamma upp ur sängen, medan sömntutan Filippa fortsatte att sova. Kl 11 kom morfar och hämtade Gustav. Mamma och Filippa skulle nämligen iväg till Gränby centrum på eftermiddagen för att fixa födelsedagspresenter och tårta till pappa och det tyckte de att Gustav skulle slippa.


Efter att pappa kommit hem från jobbet och gjort sig vacker traskade vi iväg till en restaurang i närheten för att bjuda honom på middag. Det är en liten familjetradition som vi har. Gustav fick välja vad han ville från barnmenyn och då valde han pizza, en capricciosa närmare bestämt. Till det drack han mjölk. Mamma och pappa föredrog att äta grekiskt. Gustav skötte sig exemplariskt under middagen och tyckte att pizzan var jättegod, även om den var i största laget för hans lilla mage. Filippa låg under tiden i barnvagnen och sov, men när hon vaknade upp i slutet av middagen så tyckte hon inte att det var så roligt att vara på restaurang som vi andra. Vi valde därför att bryta upp ganska snart när alla var mätta och belåtna.


Väl hemma igen var det dags för tårta och presentöppning! Gustav var en klippa och hjälpte pappa både med presentöppningen och med att blåsa ut ljusen på tårtan. I paketen låg det ett USB-minne och en flaska franskt rödvin. Pappa verkade glad över presenterna och sedan kunde vi äntligen hugga in på den fina tårtan!


/Gustav och Filippa genom mamma

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Gustav & Filippa - Onsdag 20 juni 23:51

Gustav har redan hunnit ha sommarlov en hel vecka. Denna vecka har han mest ägnat åt TV-spel med sina kompisar. Nu är det dock slut på lugnet. I dag fick nämligen även mamma, Filippa och Alvin sommarlov! Första sommarlovsdagen har bl a ägnats åt komp...

Av Gustav & Filippa - Tisdag 19 juni 23:51

        I dag var Alvins sista dag på dagis - någonsin! Av denna anledning blev han hämtad av både mamma och pappa i eftermiddags. Vanligtvis är det pappa som hämtar men detta historiska ögonblick ville mamma inte missa. Nu är nämligen dagistid...

Av Gustav & Filippa - Söndag 17 juni 22:55

I eftermiddags hade Gustav avslutning på tennisen. Som vanligt den här terminen var det bara han och en tjej till där, så han har fått mycket tennis för pengarna i vår! När tennisen var slut firade han och mamma med en glass för en väl genomförd term...

Av Gustav & Filippa - Lördag 16 juni 22:45

I förmiddags drog pappa, Filippa och Alvin iväg till Dalarna för att kolla till stugan. Mamma och Gustav blev dock kvar i stan eftersom Gustav har avslutning på tennisen i morgon, och den vill han såklart inte missa. Mamma och Gustav tog dock också t...

Av Gustav & Filippa - Fredag 15 juni 22:30

I dag var Filippas fritids stängt, så därför fick hon följa med pappa till jobbet istället. Där fick hon hjälpa pappa och de andra med diverse arbetsuppgifter, bl a så stod hon i kassan. Som lön fick hon både gratis mat och glass. Efter en dags hårt ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13 14
15
16 17 18 19
20
21
22 23 24 25
26
27
28
29
30 31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Blogkeen
Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se