Direktlänk till inlägg 8 december 2008

Pappas födelsedag!

Av Gustav & Filippa - 8 december 2008 23:53

I dag har pappa fyllt år! Hela 36 år blev han den här gången, men han ser ut som 26! Hipp hipp hurra för världens bästa pappa!


Någon frukost på sängen blev det inte för honom i morse. När han går upp är det ju fortfarande natt för oss andra i familjen, så han smög iväg till jobbet utan någon uppståndelse från vår sida. Några timmar senare pallrade sig Gustav och mamma upp ur sängen, medan sömntutan Filippa fortsatte att sova. Kl 11 kom morfar och hämtade Gustav. Mamma och Filippa skulle nämligen iväg till Gränby centrum på eftermiddagen för att fixa födelsedagspresenter och tårta till pappa och det tyckte de att Gustav skulle slippa.


Efter att pappa kommit hem från jobbet och gjort sig vacker traskade vi iväg till en restaurang i närheten för att bjuda honom på middag. Det är en liten familjetradition som vi har. Gustav fick välja vad han ville från barnmenyn och då valde han pizza, en capricciosa närmare bestämt. Till det drack han mjölk. Mamma och pappa föredrog att äta grekiskt. Gustav skötte sig exemplariskt under middagen och tyckte att pizzan var jättegod, även om den var i största laget för hans lilla mage. Filippa låg under tiden i barnvagnen och sov, men när hon vaknade upp i slutet av middagen så tyckte hon inte att det var så roligt att vara på restaurang som vi andra. Vi valde därför att bryta upp ganska snart när alla var mätta och belåtna.


Väl hemma igen var det dags för tårta och presentöppning! Gustav var en klippa och hjälpte pappa både med presentöppningen och med att blåsa ut ljusen på tårtan. I paketen låg det ett USB-minne och en flaska franskt rödvin. Pappa verkade glad över presenterna och sedan kunde vi äntligen hugga in på den fina tårtan!


/Gustav och Filippa genom mamma

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Gustav & Filippa - Onsdag 13 dec 20:44

                  I dag har vi ägnat en stor del av dagen åt luciafirande. Det började kl 08.40 i morse när Filippa och de andra treorna höll i årets luciatåg i matsalen på skolan. Filippa var tärna och sjöng så vackert med de andra treorn...

Av Gustav & Filippa - Söndag 10 dec 22:18

                I dag efter tennisträning och middag så ägde årets lussebak rum här hemma. Det var främst pappa och Filippa som stod för bakandet, men Alvin var också med och Gustav gjorde ett snabbt litet gästspel. Det blev lussekatter av ...

Av Gustav & Filippa - Lördag 9 dec 23:45

        I dag har det varit full fart här hemma! Förmiddagen var ganska lugn, men på eftermiddagen var Alvin och pappa iväg på 5-årskalas hos en dagiskompis till Alvin. Under tiden var mamma hemma och gjorde årets julkort, vilket tog sin lilla ...

Av Gustav & Filippa - Fredag 8 dec 21:55

                    I dag fyller världens bästa pappa hela 45 år! Det har vi firat traditionellt genom att bl a gå ut på restaurang och äta middag. Pappa valde att äta något så konstigt som oxkind! Vi barn var mer konservativa och valde p...

Av Gustav & Filippa - Onsdag 6 dec 21:30

Vi barn följer årets TV-kalender Jakten på tidskristallen med stort intresse. Vi tycker att den är riktigt spännande och Alvin har t o m applåderat åt den. Gustav och Alvin har också en varsin legokalender. Gustav har Star Wars medan Alvin har Lego C...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13 14
15
16 17 18 19
20
21
22 23 24 25
26
27
28
29
30 31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Blogkeen
Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se