Direktlänk till inlägg 8 december 2008

Pappas födelsedag!

Av Gustav & Filippa - 8 december 2008 23:53

I dag har pappa fyllt år! Hela 36 år blev han den här gången, men han ser ut som 26! Hipp hipp hurra för världens bästa pappa!


Någon frukost på sängen blev det inte för honom i morse. När han går upp är det ju fortfarande natt för oss andra i familjen, så han smög iväg till jobbet utan någon uppståndelse från vår sida. Några timmar senare pallrade sig Gustav och mamma upp ur sängen, medan sömntutan Filippa fortsatte att sova. Kl 11 kom morfar och hämtade Gustav. Mamma och Filippa skulle nämligen iväg till Gränby centrum på eftermiddagen för att fixa födelsedagspresenter och tårta till pappa och det tyckte de att Gustav skulle slippa.


Efter att pappa kommit hem från jobbet och gjort sig vacker traskade vi iväg till en restaurang i närheten för att bjuda honom på middag. Det är en liten familjetradition som vi har. Gustav fick välja vad han ville från barnmenyn och då valde han pizza, en capricciosa närmare bestämt. Till det drack han mjölk. Mamma och pappa föredrog att äta grekiskt. Gustav skötte sig exemplariskt under middagen och tyckte att pizzan var jättegod, även om den var i största laget för hans lilla mage. Filippa låg under tiden i barnvagnen och sov, men när hon vaknade upp i slutet av middagen så tyckte hon inte att det var så roligt att vara på restaurang som vi andra. Vi valde därför att bryta upp ganska snart när alla var mätta och belåtna.


Väl hemma igen var det dags för tårta och presentöppning! Gustav var en klippa och hjälpte pappa både med presentöppningen och med att blåsa ut ljusen på tårtan. I paketen låg det ett USB-minne och en flaska franskt rödvin. Pappa verkade glad över presenterna och sedan kunde vi äntligen hugga in på den fina tårtan!


/Gustav och Filippa genom mamma

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Gustav & Filippa - Onsdag 12 dec 22:36

Den här terminen har Gustav haft hemkunskap i skolan. Där har de bakat ganska mycket och emellanåt har Gustav kommit hem med fika till familjen, bl a äppelmuffins, bullar och lussekatter. I dag hade han pepparkakor med sig, som vi fikade på efter mat...

Av Gustav & Filippa - Söndag 9 dec 21:08

Efter en dag fylld av skidor på TV, friidrottsträning, tennisträning, klädtvättning och matlagning, sjönk vi ner i soffan framför julkalendern på TV i kväll. Vi barn fikade på Gustavs lussekatter som han bakade på hemkunskapen tidigare i veckan och m...

Av Gustav & Filippa - Lördag 8 dec 22:31

                  I dag var det dags för pappa att fylla år igen! Dagen började med att mamma och vi barn fixade en extra god frukost till honom. På eftermiddagen åkte vi till det stora köpcentrumet för att gå på bio i deras sprillans nya ...

Av Gustav & Filippa - Fredag 7 dec 21:31

Dagarna går och trots att det börjar lacka mot jul är det fortfarande fullt upp med träningar av diverse slag, närmare bestämt fotboll, friidrott, tennis och simskola. På fredagar är det dock inget sådant inbokat som tur är, men då ska man hinna med ...

Av Gustav & Filippa - Tisdag 4 dec 21:26

Trots att det är december så är det fortfarande fotbollsträning för Gustav och Filippa på tisdagar. Vanligtvis håller de till på konstgräsplanen, men i dag fick Filippas lag göra något både annorlunda och kul. De fick nämligen åka till ett sport- och...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13 14
15
16 17 18 19
20
21
22 23 24 25
26
27
28
29
30 31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Blogkeen
Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se