Direktlänk till inlägg 8 december 2008

Pappas födelsedag!

Av Gustav & Filippa - 8 december 2008 23:53

I dag har pappa fyllt år! Hela 36 år blev han den här gången, men han ser ut som 26! Hipp hipp hurra för världens bästa pappa!


Någon frukost på sängen blev det inte för honom i morse. När han går upp är det ju fortfarande natt för oss andra i familjen, så han smög iväg till jobbet utan någon uppståndelse från vår sida. Några timmar senare pallrade sig Gustav och mamma upp ur sängen, medan sömntutan Filippa fortsatte att sova. Kl 11 kom morfar och hämtade Gustav. Mamma och Filippa skulle nämligen iväg till Gränby centrum på eftermiddagen för att fixa födelsedagspresenter och tårta till pappa och det tyckte de att Gustav skulle slippa.


Efter att pappa kommit hem från jobbet och gjort sig vacker traskade vi iväg till en restaurang i närheten för att bjuda honom på middag. Det är en liten familjetradition som vi har. Gustav fick välja vad han ville från barnmenyn och då valde han pizza, en capricciosa närmare bestämt. Till det drack han mjölk. Mamma och pappa föredrog att äta grekiskt. Gustav skötte sig exemplariskt under middagen och tyckte att pizzan var jättegod, även om den var i största laget för hans lilla mage. Filippa låg under tiden i barnvagnen och sov, men när hon vaknade upp i slutet av middagen så tyckte hon inte att det var så roligt att vara på restaurang som vi andra. Vi valde därför att bryta upp ganska snart när alla var mätta och belåtna.


Väl hemma igen var det dags för tårta och presentöppning! Gustav var en klippa och hjälpte pappa både med presentöppningen och med att blåsa ut ljusen på tårtan. I paketen låg det ett USB-minne och en flaska franskt rödvin. Pappa verkade glad över presenterna och sedan kunde vi äntligen hugga in på den fina tårtan!


/Gustav och Filippa genom mamma

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Gustav & Filippa - Söndag 23 sept 21:40

I dag har vi stora barn mest ägnat oss åt sport, precis som vanligt på söndagar. Först hade Filippa friidrottsträning och lite senare fotbollsmatch med sitt lag. I dag vann tjejerna och då blir det ju alltid lite extra kul såklart. Ungefär samtidigt ...

Av Gustav & Filippa - Lördag 22 sept 20:19

      I dag, efter flera veckors väntan, var det äntligen dags för Filippas tioårskalas! Hon hade sitt kalas på ett sport- och aktivitetscenter här i stan, tillsammans med en klasskompis som också fyllt år nyligen. Alla tjejer i klassen var bjud...

Av Gustav & Filippa - Onsdag 19 sept 21:14

I morse försov vi oss hela familjen, utom pappa som åkte tidigt till jobbet. Vi vaknade först när en klasskompis till Gustav knackade på dörren ca kl 07.40, men då blev det minsann fart på oss och vi hann i tid till skolan ändå. Det är bra med kompis...

Av Gustav & Filippa - Lördag 15 sept 21:59

        I morse så ställde sig Gustav och Alvin och bakade chokladscones till frukost. Gustav har börjat med hemkunskap i skolan och det har uppenbarligen gett inspiration! Gott blev det, tyckte hela familjen!   Med chokladscones i magen bö...

Av Gustav & Filippa - Onsdag 12 sept 21:48

I eftermiddags var det dags för utvecklingssamtal för både Gustav och Filippa. Som vanligt såg allt bra ut. Gustav ligger på mer än godtagbara kunskaper i samtliga ämnen, men kan fortfarande jobba på att utveckla sina svar lite till. Ibland är han fö...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13 14
15
16 17 18 19
20
21
22 23 24 25
26
27
28
29
30 31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Blogkeen
Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se