Direktlänk till inlägg 13 januari 2009

Julgransplundring på dagis

Av Gustav & Filippa - 13 januari 2009 23:40

Inskolningen av Gustav har fortsatt i dag. Det började som vanligt med utelek på gården. Sedan blev det dock lite annorlunda jämfört med tidigare. Istället för samling inomhus hade vi julgransplundring utomhus. Det dansades runt granen och sjöngs klassiker som Grinolles visa och Små grodorna. Allt avslutades med raketen, vilket Gustav tyckte var roligast av allt. Att få stampa med fötterna och skrika hur högt man vill passar verkligen hans humör för tillfället!


När det var dags att gå inomhus så försvann mamma in på personalrummet och Gustav fick klara sig på egen hand för första gången. Det gick hur bra som helst, men lite skönt var det nog när mamma var tillbaka lagom till lunch. I dag stod för övrigt korv stroganoff med ris på menyn.


Efter lunch var det vila, men Gustav hade myror i benen och ville inte alls ligga stilla på en madrass och lyssna på Pippi Långstrump. Till sist fick han äntligen gå upp, men han hade nog behövt sova en stund, för sedan var han grinig och envis som synden under återstoden av dagen. I alla fall om ni frågar mamma och pappa...


/Gustav och Filippa genom mamma

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Gustav & Filippa - Söndag 9 dec 21:08

Efter en dag fylld av skidor på TV, friidrottsträning, tennisträning, klädtvättning och matlagning, sjönk vi ner i soffan framför julkalendern på TV i kväll. Vi barn fikade på Gustavs lussekatter som han bakade på hemkunskapen tidigare i veckan och m...

Av Gustav & Filippa - Lördag 8 dec 22:31

                  I dag var det dags för pappa att fylla år igen! Dagen började med att mamma och vi barn fixade en extra god frukost till honom. På eftermiddagen åkte vi till det stora köpcentrumet för att gå på bio i deras sprillans nya ...

Av Gustav & Filippa - Fredag 7 dec 21:31

Dagarna går och trots att det börjar lacka mot jul är det fortfarande fullt upp med träningar av diverse slag, närmare bestämt fotboll, friidrott, tennis och simskola. På fredagar är det dock inget sådant inbokat som tur är, men då ska man hinna med ...

Av Gustav & Filippa - Tisdag 4 dec 21:26

Trots att det är december så är det fortfarande fotbollsträning för Gustav och Filippa på tisdagar. Vanligtvis håller de till på konstgräsplanen, men i dag fick Filippas lag göra något både annorlunda och kul. De fick nämligen åka till ett sport- och...

Av Gustav & Filippa - Söndag 2 dec 21:45

I dag är det första advent. Det har vi firat med både friidrottsträning och tennisträning. Därefter blev det en extra god middag med rester från igår, då vi hade gäster. Sedan ställde sig Filippa och bakade en saffranskladdkaka, som vi fikade på i kv...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5 6 7 8 9
10
11
12 13 14 15
16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26
27
28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Blogkeen
Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se