Direktlänk till inlägg 13 januari 2009

Julgransplundring på dagis

Av Gustav & Filippa - 13 januari 2009 23:40

Inskolningen av Gustav har fortsatt i dag. Det började som vanligt med utelek på gården. Sedan blev det dock lite annorlunda jämfört med tidigare. Istället för samling inomhus hade vi julgransplundring utomhus. Det dansades runt granen och sjöngs klassiker som Grinolles visa och Små grodorna. Allt avslutades med raketen, vilket Gustav tyckte var roligast av allt. Att få stampa med fötterna och skrika hur högt man vill passar verkligen hans humör för tillfället!


När det var dags att gå inomhus så försvann mamma in på personalrummet och Gustav fick klara sig på egen hand för första gången. Det gick hur bra som helst, men lite skönt var det nog när mamma var tillbaka lagom till lunch. I dag stod för övrigt korv stroganoff med ris på menyn.


Efter lunch var det vila, men Gustav hade myror i benen och ville inte alls ligga stilla på en madrass och lyssna på Pippi Långstrump. Till sist fick han äntligen gå upp, men han hade nog behövt sova en stund, för sedan var han grinig och envis som synden under återstoden av dagen. I alla fall om ni frågar mamma och pappa...


/Gustav och Filippa genom mamma

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Gustav & Filippa - Söndag 14 jan 22:26

        I dag var det dags för vinterns skridskopremiär. Vi tog oss ner på stan på eftermiddagen för att åka på den konstfrusna isen där. Det främsta målet var att lära Alvin att åka skridskor. Han har ju testat någon gång tidigare, men då gick...

Av Gustav & Filippa - Lördag 13 jan 23:39

Första veckan i skolan och på dagis är nu avklarad. Det var en ganska tuff vecka, så det var skönt med sovmorgon i morse. Efter en lugn start på lördagen åkte vi iväg till Anton på eftermiddagen och gratulerade honom på 7-årsdagen. Där bjöds det på f...

Av Gustav & Filippa - Tisdag 9 jan 20:02

Så var vardagen här igen, och det med besked. I dag började vi stora barn i skolan igen efter jullovet och Alvin började sin sista termin på dagis. Allt gick bra och även om vi gnällde lite igår så var det kul att vara tillbaka. Även Gustavs fotbolls...

Av Gustav & Filippa - Måndag 8 jan 19:50

I dag var det sista dagen på jullovet för oss barn. Både mamma och pappa jobbade dock, så vi fick tillbringa dagen hos morfar på landet. Där ägnade sig Gustav bl a en del åt sin läxa. Han hade ju hushållssysslor i läxa över jullovet, men har väl inte...

Av Gustav & Filippa - Fredag 5 jan 20:30


  Efter några ganska lugna dagar på hemmaplan tog vi bussen ner på stan med mamma i eftermiddags. Där var vi på bio och såg filmen Tjuren Ferdinand. Den var lång, men väldigt bra, så till och med Alvin satt som ett litet ljus under hela filmen. Se...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5 6 7 8 9
10
11
12 13 14 15
16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26
27
28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Blogkeen
Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se