Direktlänk till inlägg 13 januari 2009

Julgransplundring på dagis

Av Gustav & Filippa - 13 januari 2009 23:40

Inskolningen av Gustav har fortsatt i dag. Det började som vanligt med utelek på gården. Sedan blev det dock lite annorlunda jämfört med tidigare. Istället för samling inomhus hade vi julgransplundring utomhus. Det dansades runt granen och sjöngs klassiker som Grinolles visa och Små grodorna. Allt avslutades med raketen, vilket Gustav tyckte var roligast av allt. Att få stampa med fötterna och skrika hur högt man vill passar verkligen hans humör för tillfället!


När det var dags att gå inomhus så försvann mamma in på personalrummet och Gustav fick klara sig på egen hand för första gången. Det gick hur bra som helst, men lite skönt var det nog när mamma var tillbaka lagom till lunch. I dag stod för övrigt korv stroganoff med ris på menyn.


Efter lunch var det vila, men Gustav hade myror i benen och ville inte alls ligga stilla på en madrass och lyssna på Pippi Långstrump. Till sist fick han äntligen gå upp, men han hade nog behövt sova en stund, för sedan var han grinig och envis som synden under återstoden av dagen. I alla fall om ni frågar mamma och pappa...


/Gustav och Filippa genom mamma

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Gustav & Filippa - Tisdag 19 juni 23:51

        I dag var Alvins sista dag på dagis - någonsin! Av denna anledning blev han hämtad av både mamma och pappa i eftermiddags. Vanligtvis är det pappa som hämtar men detta historiska ögonblick ville mamma inte missa. Nu är nämligen dagistid...

Av Gustav & Filippa - Söndag 17 juni 22:55

I eftermiddags hade Gustav avslutning på tennisen. Som vanligt den här terminen var det bara han och en tjej till där, så han har fått mycket tennis för pengarna i vår! När tennisen var slut firade han och mamma med en glass för en väl genomförd term...

Av Gustav & Filippa - Lördag 16 juni 22:45

I förmiddags drog pappa, Filippa och Alvin iväg till Dalarna för att kolla till stugan. Mamma och Gustav blev dock kvar i stan eftersom Gustav har avslutning på tennisen i morgon, och den vill han såklart inte missa. Mamma och Gustav tog dock också t...

Av Gustav & Filippa - Fredag 15 juni 22:30

I dag var Filippas fritids stängt, så därför fick hon följa med pappa till jobbet istället. Där fick hon hjälpa pappa och de andra med diverse arbetsuppgifter, bl a så stod hon i kassan. Som lön fick hon både gratis mat och glass. Efter en dags hårt ...

Av Gustav & Filippa - Onsdag 13 juni 21:13

I dag började sommarlovet för Gustav. Filippa har dock fortfarande några dagar kvar på fritids och Alvin på dagis. Gustav har verkligen längtat efter den här dagen, för är man ensam hemma en hel dag kan man göra precis vad man vill, och i det här fal...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5 6 7 8 9
10
11
12 13 14 15
16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26
27
28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Blogkeen
Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se