Direktlänk till inlägg 13 januari 2009

Julgransplundring på dagis

Av Gustav & Filippa - 13 januari 2009 23:40

Inskolningen av Gustav har fortsatt i dag. Det började som vanligt med utelek på gården. Sedan blev det dock lite annorlunda jämfört med tidigare. Istället för samling inomhus hade vi julgransplundring utomhus. Det dansades runt granen och sjöngs klassiker som Grinolles visa och Små grodorna. Allt avslutades med raketen, vilket Gustav tyckte var roligast av allt. Att få stampa med fötterna och skrika hur högt man vill passar verkligen hans humör för tillfället!


När det var dags att gå inomhus så försvann mamma in på personalrummet och Gustav fick klara sig på egen hand för första gången. Det gick hur bra som helst, men lite skönt var det nog när mamma var tillbaka lagom till lunch. I dag stod för övrigt korv stroganoff med ris på menyn.


Efter lunch var det vila, men Gustav hade myror i benen och ville inte alls ligga stilla på en madrass och lyssna på Pippi Långstrump. Till sist fick han äntligen gå upp, men han hade nog behövt sova en stund, för sedan var han grinig och envis som synden under återstoden av dagen. I alla fall om ni frågar mamma och pappa...


/Gustav och Filippa genom mamma

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Gustav & Filippa - Söndag 23 sept 21:40

I dag har vi stora barn mest ägnat oss åt sport, precis som vanligt på söndagar. Först hade Filippa friidrottsträning och lite senare fotbollsmatch med sitt lag. I dag vann tjejerna och då blir det ju alltid lite extra kul såklart. Ungefär samtidigt ...

Av Gustav & Filippa - Lördag 22 sept 20:19

      I dag, efter flera veckors väntan, var det äntligen dags för Filippas tioårskalas! Hon hade sitt kalas på ett sport- och aktivitetscenter här i stan, tillsammans med en klasskompis som också fyllt år nyligen. Alla tjejer i klassen var bjud...

Av Gustav & Filippa - Onsdag 19 sept 21:14

I morse försov vi oss hela familjen, utom pappa som åkte tidigt till jobbet. Vi vaknade först när en klasskompis till Gustav knackade på dörren ca kl 07.40, men då blev det minsann fart på oss och vi hann i tid till skolan ändå. Det är bra med kompis...

Av Gustav & Filippa - Lördag 15 sept 21:59

        I morse så ställde sig Gustav och Alvin och bakade chokladscones till frukost. Gustav har börjat med hemkunskap i skolan och det har uppenbarligen gett inspiration! Gott blev det, tyckte hela familjen!   Med chokladscones i magen bö...

Av Gustav & Filippa - Onsdag 12 sept 21:48

I eftermiddags var det dags för utvecklingssamtal för både Gustav och Filippa. Som vanligt såg allt bra ut. Gustav ligger på mer än godtagbara kunskaper i samtliga ämnen, men kan fortfarande jobba på att utveckla sina svar lite till. Ibland är han fö...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5 6 7 8 9
10
11
12 13 14 15
16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26
27
28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Blogkeen
Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se