Direktlänk till inlägg 13 januari 2009

Julgransplundring på dagis

Av Gustav & Filippa - 13 januari 2009 23:40

Inskolningen av Gustav har fortsatt i dag. Det började som vanligt med utelek på gården. Sedan blev det dock lite annorlunda jämfört med tidigare. Istället för samling inomhus hade vi julgransplundring utomhus. Det dansades runt granen och sjöngs klassiker som Grinolles visa och Små grodorna. Allt avslutades med raketen, vilket Gustav tyckte var roligast av allt. Att få stampa med fötterna och skrika hur högt man vill passar verkligen hans humör för tillfället!


När det var dags att gå inomhus så försvann mamma in på personalrummet och Gustav fick klara sig på egen hand för första gången. Det gick hur bra som helst, men lite skönt var det nog när mamma var tillbaka lagom till lunch. I dag stod för övrigt korv stroganoff med ris på menyn.


Efter lunch var det vila, men Gustav hade myror i benen och ville inte alls ligga stilla på en madrass och lyssna på Pippi Långstrump. Till sist fick han äntligen gå upp, men han hade nog behövt sova en stund, för sedan var han grinig och envis som synden under återstoden av dagen. I alla fall om ni frågar mamma och pappa...


/Gustav och Filippa genom mamma

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Gustav & Filippa - Tisdag 20 mars 20:15

I sexan ska Gustav och hans klasskompisar börja med ett nytt språk. Igår fyllde vi i blanketten här hemma och i dag lämnade han in den till fröken. Valet stod mellan tyska, franska och spanska och det självklara valet blev spanska. Nu får vi dock bar...

Av Gustav & Filippa - Söndag 18 mars 22:29

De senaste dagarna har Alvin varit lite lätt förkyld, så därför blev det ingen bollskola för honom i dag. Gustav hade dock tennisträning som vanligt. De senaste söndagarna har det bara varit Gustav och en till som varit med på träningen, så då har de...

Av Gustav & Filippa - Lördag 17 mars 20:50

                              I dag har det varit strålande sol ute, så vi passade på att ge oss ut i vintervädret och åka skridskor. Tyvärr var isen inte vidare bra och den täcktes dessutom av snö, men det hindrade inte oss. Alvin h...

Av Gustav & Filippa - Onsdag 14 mars 23:15

Det har som bekant varit lite si och så med Filippas fotbollsträning i vinter. Hon har inte tyckt att det varit så kul att spela inomhus. I eftermiddags drog dock utomhusträningen igång för säsongen. Detta trots att det fortfarande är riktig vinter u...

Av Gustav & Filippa - Måndag 12 mars 21:00

I dag har Filippa och hennes klass börjat med de nationella proven i svenska, som kommer att pågå hela våren. Dessutom ska de ha nationella prov i matematik. Filippa tar det hela med ro och tycker mest att det ska bli kul, som tur är. Hoppas att den ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5 6 7 8 9
10
11
12 13 14 15
16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26
27
28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Blogkeen
Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se