Direktlänk till inlägg 21 januari 2009

Och det här håret vill pappa klippa!

Av Gustav & Filippa - 21 januari 2009 23:39

Det är nog dags att gå i strejk! Pappa är på krigsstigen och vill klippa Gustavs hår igen. Men Gustav och mamma står emot än så länge. Sådana lockar klipper man inte av utan vidare!


Annars har allt varit som vanligt i dag. Gustav var på dagis mellan kl 09 och 14. Dagens lunch var soppa och pannkakor, som Gustav glatt mumsade i sig. Han leker gärna med de äldre barnen och pratar tydligen om sånt som äldre barn brukar prata om, t ex att dinosaurierna äter upp varandra. När mamma och Filippa kom och hämtade Gustav på eftermiddagen så följde han snällt med, men sedan vägrade han att åka ståbräda och ville att mamma skulle bära honom hela vägen hem, vilket mamma inte var så pigg på av olika anledningar (tungt barn + halka + barnvagn = dålig kombination). Men hem kom vi till sist, även om det tog sin lilla tid...


Filippa sover minimalt på dagarna nuförtiden. Mamma tycker att hon borde ta chansen och sova nu när det är lugnt hemma, men det tycker inte Filippa. I morse väckte mamma henne ca kl 08, sedan har hon sovit max en timme under dagen (några minuter här och där), men orkar ändå vara uppe lika länge som mamma och pappa. Tur att storebror inte är lika uthållig på kvällarna i alla fall.


/Gustav och Filippa genom mamma

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Gustav & Filippa - Onsdag 14 feb 23:00

I eftermiddags följde Filippa med sin bästa kompis hem efter skolan. Därmed missade hon vårt enkla Alla hjärtans dag-firande här hemma, som bestod av lite extra god mat. Vi småkillar käkade korv, vår favoriträtt, medan mamma och pappa mumsade i sig e...

Av Gustav & Filippa - Söndag 11 feb 21:00

I eftermiddags började Alvins bollskola igen efter några månaders uppehåll. Alvin tyckte att det var kul att vara tillbaka och sprang omkring med ett leende på läpparna nästan hela träningen. Även Gustav hade träning i dag, närmare bestämt tennisträn...

Av Gustav & Filippa - Lördag 10 feb 19:08

                    I dag har vi varit ut på landet och gratulerat morfar på födelsedagen. Egentligen fyller han inte förrän i morgon, men vi passade på att gratulera honom redan i dag. Morfar bjöd bl a på sockerkaka, bullar och prinsesst...

Av Gustav & Filippa - Onsdag 7 feb 20:30

Nuförtiden sitter vi en hel del i vårt nyrenoverade arbetsrum nere i källaren och både jobbar och roar oss. Vi stora barn brukar bl a göra Nomp-läxan (som är en matteläxa på datorn) därnere. Det brukar dock vara ganska kallt, trots att skrivbordet st...

Av Gustav & Filippa - Måndag 5 feb 21:00

I dag var det dags för utvecklingssamtal igen. Denna gången för Filippa. Som vanligt var både mamma och pappa med, och så fröken och Filippa såklart. Samtalet kretsade mycket kring trivsel. Filippa trivs alldeles utmärkt i skolan, även om hon ibland ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5 6 7 8 9
10
11
12 13 14 15
16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26
27
28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Blogkeen
Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se