Direktlänk till inlägg 21 januari 2009

Och det här håret vill pappa klippa!

Av Gustav & Filippa - 21 januari 2009 23:39

Det är nog dags att gå i strejk! Pappa är på krigsstigen och vill klippa Gustavs hår igen. Men Gustav och mamma står emot än så länge. Sådana lockar klipper man inte av utan vidare!


Annars har allt varit som vanligt i dag. Gustav var på dagis mellan kl 09 och 14. Dagens lunch var soppa och pannkakor, som Gustav glatt mumsade i sig. Han leker gärna med de äldre barnen och pratar tydligen om sånt som äldre barn brukar prata om, t ex att dinosaurierna äter upp varandra. När mamma och Filippa kom och hämtade Gustav på eftermiddagen så följde han snällt med, men sedan vägrade han att åka ståbräda och ville att mamma skulle bära honom hela vägen hem, vilket mamma inte var så pigg på av olika anledningar (tungt barn + halka + barnvagn = dålig kombination). Men hem kom vi till sist, även om det tog sin lilla tid...


Filippa sover minimalt på dagarna nuförtiden. Mamma tycker att hon borde ta chansen och sova nu när det är lugnt hemma, men det tycker inte Filippa. I morse väckte mamma henne ca kl 08, sedan har hon sovit max en timme under dagen (några minuter här och där), men orkar ändå vara uppe lika länge som mamma och pappa. Tur att storebror inte är lika uthållig på kvällarna i alla fall.


/Gustav och Filippa genom mamma

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Gustav & Filippa - Tisdag 15 jan 23:15

I kväll har vi varit på öppet hus på den skola som Gustav helst vill börja på i höst. Där träffade han på flera av sina bästa killkompisar, som också snart ska välja. Det bästa vore om han hamnade i samma klass som dem, men med det fria skolvalet kan...

Av Gustav & Filippa - Måndag 14 jan 22:48

Nu är det vinter på riktigt här i stan. Det är kallt och snöigt och halt. Av den anledningen fick inte Gustav och hans kompisar cykla till dagens spanskaundervisning, som äger rum på en annan skola, utan de fick snällt använda sig av apostlahästarna....

Av Gustav & Filippa - Fredag 11 jan 22:30

Så var första arbetsveckan för i år till ända. Det firade vi med att rensa lite i frysen här hemma. Det blev en bra rensning tyckte vi barn, för det innebar att vi fick hamburgare med bröd till middag i kväll. Men ännu nöjdare blev nog mamma och papp...

Av Gustav & Filippa - Tisdag 8 jan 22:30

I dag började skolan igen efter jullovet. Vi killar hade gärna varit lediga ett tag till, men Filippa tyckte att det var kul att börja igen! Hur som helst hade vi en bra första skoldag alla tre. Gustav har fått en ny fröken, som verkar både snäll och...

Av Gustav & Filippa - Måndag 7 jan 22:45

I dag var det slut på jullovet för mamma och pappa. De fick snällt pallra sig iväg till jobbet i morse medan vi barn satt kvar hemma i soffan. Vi behövde dock inte vara ensamma särskilt länge utan fick snart sällskap av morfar som var snäll och var b...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5 6 7 8 9
10
11
12 13 14 15
16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26
27
28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Blogkeen
Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se