Direktlänk till inlägg 21 januari 2009

Och det här håret vill pappa klippa!

Av Gustav & Filippa - 21 januari 2009 23:39

Det är nog dags att gå i strejk! Pappa är på krigsstigen och vill klippa Gustavs hår igen. Men Gustav och mamma står emot än så länge. Sådana lockar klipper man inte av utan vidare!


Annars har allt varit som vanligt i dag. Gustav var på dagis mellan kl 09 och 14. Dagens lunch var soppa och pannkakor, som Gustav glatt mumsade i sig. Han leker gärna med de äldre barnen och pratar tydligen om sånt som äldre barn brukar prata om, t ex att dinosaurierna äter upp varandra. När mamma och Filippa kom och hämtade Gustav på eftermiddagen så följde han snällt med, men sedan vägrade han att åka ståbräda och ville att mamma skulle bära honom hela vägen hem, vilket mamma inte var så pigg på av olika anledningar (tungt barn + halka + barnvagn = dålig kombination). Men hem kom vi till sist, även om det tog sin lilla tid...


Filippa sover minimalt på dagarna nuförtiden. Mamma tycker att hon borde ta chansen och sova nu när det är lugnt hemma, men det tycker inte Filippa. I morse väckte mamma henne ca kl 08, sedan har hon sovit max en timme under dagen (några minuter här och där), men orkar ändå vara uppe lika länge som mamma och pappa. Tur att storebror inte är lika uthållig på kvällarna i alla fall.


/Gustav och Filippa genom mamma

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Gustav & Filippa - Onsdag 23 maj 23:07

Igår hade Alvin en spännande dag! Då var nämligen han och pappa och hälsade på i skolan. De fick också veta vilken klass som Alvin kommer att börja i. Det blir FB, vilket Gustav och Filippa blev mycket nöjda med. De går nämligen också i B och var lit...

Av Gustav & Filippa - Söndag 20 maj 23:45

I förmiddags hade Gustav och pappa bortamatch med fotbollen, så det blev ingen sovmorgon för dem. Vi andra sov gott när de åkte iväg. Efter några timmar var de hemma igen efter en oavgjord match som slutade 3-3. Sedan vilade Gustav fram till kl 14, d...

Av Gustav & Filippa - Fredag 18 maj 22:45

I dag har dagis varit stängt, så därför har pappa jobbat hemifrån i sällskap av Alvin. Så småningom kom Filippa hem från skolan med en klasskompis i släptåg. Tjejerna gav sig dock snart ut igen för lek med några kompisar. Mamma jobbade sent i dag, me...

Av Gustav & Filippa - Torsdag 17 maj 21:13

I eftermiddags fick barnen på dagis sällskap av en massa föräldrar som kom dit för att vårstäda och göra fint på dagisgården. Även pappa, Gustav och Filippa dök upp, och till sist även mamma. Då hade barnen precis sjungit sommarsånger för föräldrarna...

Av Gustav & Filippa - Onsdag 16 maj 21:00

Efter skolan i dag var Filippa iväg och lekte med några klasskompisar. Brorsorna ville också göra något kul och det roligaste som finns enligt dem är att spela TV-spel. Mamma var dock lite kinkig och tyckte att de skulle vara ute i det fina vädret is...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5 6 7 8 9
10
11
12 13 14 15
16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26
27
28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Blogkeen
Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se