Direktlänk till inlägg 21 januari 2009

Och det här håret vill pappa klippa!

Av Gustav & Filippa - 21 januari 2009 23:39

Det är nog dags att gå i strejk! Pappa är på krigsstigen och vill klippa Gustavs hår igen. Men Gustav och mamma står emot än så länge. Sådana lockar klipper man inte av utan vidare!


Annars har allt varit som vanligt i dag. Gustav var på dagis mellan kl 09 och 14. Dagens lunch var soppa och pannkakor, som Gustav glatt mumsade i sig. Han leker gärna med de äldre barnen och pratar tydligen om sånt som äldre barn brukar prata om, t ex att dinosaurierna äter upp varandra. När mamma och Filippa kom och hämtade Gustav på eftermiddagen så följde han snällt med, men sedan vägrade han att åka ståbräda och ville att mamma skulle bära honom hela vägen hem, vilket mamma inte var så pigg på av olika anledningar (tungt barn + halka + barnvagn = dålig kombination). Men hem kom vi till sist, även om det tog sin lilla tid...


Filippa sover minimalt på dagarna nuförtiden. Mamma tycker att hon borde ta chansen och sova nu när det är lugnt hemma, men det tycker inte Filippa. I morse väckte mamma henne ca kl 08, sedan har hon sovit max en timme under dagen (några minuter här och där), men orkar ändå vara uppe lika länge som mamma och pappa. Tur att storebror inte är lika uthållig på kvällarna i alla fall.


/Gustav och Filippa genom mamma

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Gustav & Filippa - Onsdag 17 okt 22:00

I kväll fortsatte simskolan för Alvin. Han är fortfarande lite feg och påminner enligt pappa mycket om sin storebror. Följaktligen smiter han gärna från övningarna när simlärarna inte har koll och "fuskar" en del. Det som ger mest är egentligen stund...

Av Gustav & Filippa - Lördag 13 okt 21:41

                        I dag var det dags för årets julmarknad på Österby bruk. Lite i tidigaste laget kan man tycka, men det är ju tradition att vi åker dit varje år. Vi började med en liten promenad i de vackra omgivningarna. Pappa s...

Av Gustav & Filippa - Torsdag 11 okt 21:36

I kväll har Filippa haft friidrottsträning. Det var ett tag sedan sist eftersom fotbollen har tagit mycket tid på slutet, men i kväll hade vi äntligen tid för det igen. Då fick Filippa testa stavhopp för första gången. Det var jättesvårt, trots att d...

Av Gustav & Filippa - Tisdag 9 okt 21:30

I kväll hade Filippa säsongsavslutning med fotbollslaget. Då blev det pizza i klubblokalen och sedan lite spontanfotboll. Pappa fick också vara med eftersom han är hjälptränare för Filippas lag. För någon månad sedan hade Filippa en svacka och ville ...

Av Gustav & Filippa - Söndag 7 okt 21:30

I dag har det varit fotbollscup för oss stora barn hela dagen, från tidig morgon till sen eftermiddag. Resultaten var väl lite sisådär, i ärlighetens namn blev det mest förluster, men kul hade vi och medalj och diplom fick vi ändå. Den som led allra ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5 6 7 8 9
10
11
12 13 14 15
16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26
27
28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Blogkeen
Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se