Direktlänk till inlägg 21 januari 2009

Och det här håret vill pappa klippa!

Av Gustav & Filippa - 21 januari 2009 23:39

Det är nog dags att gå i strejk! Pappa är på krigsstigen och vill klippa Gustavs hår igen. Men Gustav och mamma står emot än så länge. Sådana lockar klipper man inte av utan vidare!


Annars har allt varit som vanligt i dag. Gustav var på dagis mellan kl 09 och 14. Dagens lunch var soppa och pannkakor, som Gustav glatt mumsade i sig. Han leker gärna med de äldre barnen och pratar tydligen om sånt som äldre barn brukar prata om, t ex att dinosaurierna äter upp varandra. När mamma och Filippa kom och hämtade Gustav på eftermiddagen så följde han snällt med, men sedan vägrade han att åka ståbräda och ville att mamma skulle bära honom hela vägen hem, vilket mamma inte var så pigg på av olika anledningar (tungt barn + halka + barnvagn = dålig kombination). Men hem kom vi till sist, även om det tog sin lilla tid...


Filippa sover minimalt på dagarna nuförtiden. Mamma tycker att hon borde ta chansen och sova nu när det är lugnt hemma, men det tycker inte Filippa. I morse väckte mamma henne ca kl 08, sedan har hon sovit max en timme under dagen (några minuter här och där), men orkar ändå vara uppe lika länge som mamma och pappa. Tur att storebror inte är lika uthållig på kvällarna i alla fall.


/Gustav och Filippa genom mamma

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Gustav & Filippa - Söndag 12 aug 21:45

Så var det söndag och äntligen dags för matchspel för både Gustav och Filippa igen. Filippa och hennes lag var först ut. De hade match borta och även om det började bra så blev det till sist förlust. Tjejerna hade dock ledningen ett tag och Filippa s...

Av Gustav & Filippa - Fredag 10 aug 23:00

I eftermiddags lämnade mamma och Filippa grabbarna hemma vid sina skärmar och drog ner på stan istället. Där blev det lite shopping och asiatisk buffé, inklusive sushi, till middag på en mysig restaurang. Kl 18.15 blev det sedan film på bio, närmare ...

Av Gustav & Filippa - Torsdag 9 aug 22:30

I kväll började fotbollsträningen för Gustav, Filippa och pappa igen. Egentligen var det träning redan i tisdags, men då hade vi annat för oss. Formen var inte direkt på topp, och inte konditionen heller, varken för Gustav eller Filippa. Det har ju v...

Av Gustav & Filippa - Måndag 6 aug 23:59

I morse när vi vaknade var pappa på jobbet sedan flera timmar tillbaka. Han började ju jobba i dag igen efter att ha haft några veckors semester. Mamma och vi barn höll oss dock sysselsatta utan pappa. Filippa bakade en kladdkaka nästan helt på egen ...

Av Gustav & Filippa - Lördag 4 aug 22:45

Igår var vi iväg på en liten båtuflykt. Vi tog färjan fram och tillbaka till Åland. På båten fikade vi, åt en jättegod buffé och shoppade såklart. Vi barn shoppade mest godis. Vi fick använda våra egna pengar, så det gällde att inte slösa för mycket!...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5 6 7 8 9
10
11
12 13 14 15
16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26
27
28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Blogkeen
Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se