Direktlänk till inlägg 25 juni 2009

Sommarhetta och sysslingbesök

Av Gustav & Filippa - 25 juni 2009 23:07

Sommarvädret verkar ha kommit för att stanna. I dag har det varit strålande sol här hemma. Gustav har tagit säsongens första dopp. Inte i en sjö, men i sin uppblåsbara Musse Pigg-pool, som inköptes för två år sedan och som nu äntligen kom till användning. Det har sina fördelar att ha en trädgård! Gustav brås dock på pappa och är en riktig badkruka, så något längre dopp blev det inte.


I kväll har vi haft besök av vår syssling Alexander. Han hade med sig sin mamma Anna och sin morbror Johan. De uppvaktade Gustav med fina presenter. Av Johan fick han ett leksaksgolfset (Nu får Tiger Woods passa sig!) och av Anna och Alexander ett bowlingset med mjukisdjur. Finfina grejer med andra ord!


Efter att ha fått lite jordgubbar och glass i magen så härjade småkillarna fritt. Det har sina fördelar att ha trädgård, som sagt!


/Gustav och Filippa genom mamma

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Gustav & Filippa - Onsdag 19 sept 21:14

I morse försov vi oss hela familjen, utom pappa som åkte tidigt till jobbet. Vi vaknade först när en klasskompis till Gustav knackade på dörren ca kl 07.40, men då blev det minsann fart på oss och vi hann i tid till skolan ändå. Det är bra med kompis...

Av Gustav & Filippa - Lördag 15 sept 21:59

        I morse så ställde sig Gustav och Alvin och bakade chokladscones till frukost. Gustav har börjat med hemkunskap i skolan och det har uppenbarligen gett inspiration! Gott blev det, tyckte hela familjen!   Med chokladscones i magen bö...

Av Gustav & Filippa - Onsdag 12 sept 21:48

I eftermiddags var det dags för utvecklingssamtal för både Gustav och Filippa. Som vanligt såg allt bra ut. Gustav ligger på mer än godtagbara kunskaper i samtliga ämnen, men kan fortfarande jobba på att utveckla sina svar lite till. Ibland är han fö...

Av Gustav & Filippa - Tisdag 11 sept 21:57

I kväll har både Gustav och Filippa haft fotbollsträning i regnet. Den här gången gjorde det dock inte så mycket att det regnade för Gustavs lag hade nämligen besök av två spelare från stadens allsvenska lag, vilket såklart var extra kul! Medan stora...

Av Gustav & Filippa - Söndag 9 sept 23:30

I dag har hela familjen varit iväg och röstat. Eller rättare sagt, vi barn fick såklart inte rösta, men vi följde med våra kära föräldrar och gav dem stöd och såg till att de röstade rätt. Innan dess hade Filippa haft friidrottsträning och efter det ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6 7
8 9 10 11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27 28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Blogkeen
Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se