Direktlänk till inlägg 25 juni 2009

Sommarhetta och sysslingbesök

Av Gustav & Filippa - 25 juni 2009 23:07

Sommarvädret verkar ha kommit för att stanna. I dag har det varit strålande sol här hemma. Gustav har tagit säsongens första dopp. Inte i en sjö, men i sin uppblåsbara Musse Pigg-pool, som inköptes för två år sedan och som nu äntligen kom till användning. Det har sina fördelar att ha en trädgård! Gustav brås dock på pappa och är en riktig badkruka, så något längre dopp blev det inte.


I kväll har vi haft besök av vår syssling Alexander. Han hade med sig sin mamma Anna och sin morbror Johan. De uppvaktade Gustav med fina presenter. Av Johan fick han ett leksaksgolfset (Nu får Tiger Woods passa sig!) och av Anna och Alexander ett bowlingset med mjukisdjur. Finfina grejer med andra ord!


Efter att ha fått lite jordgubbar och glass i magen så härjade småkillarna fritt. Det har sina fördelar att ha trädgård, som sagt!


/Gustav och Filippa genom mamma

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Gustav & Filippa - Onsdag 14 nov 21:28

I kväll var det dags för simskolan igen. Den här gången fick Alvin och pappa sällskap av Gustav, som passade på att visa pappa att han fortfarande kan simma 200 m. För Alvin går det dock lite trögt med simskolan. Han är fortfarande ganska feg och slä...

Av Gustav & Filippa - Söndag 11 nov 21:02

I dag har vi firat pappa på Fars dag. Mamma fixade en lite extra god middag och efter maten bakade vi barn gemensamt en kladdkaka, som vi sedan serverade med glass och bär. När vi hade gjort klart i köket blev det presentöppning för pappa. Vi killar ...

Av Gustav & Filippa - Fredag 9 nov 23:00

Så var det äntligen fredag igen! Veckan har varit lång och för Gustavs del har den innehållit ovanligt mycket pluggande. Han hade nämligen prov i samhällskunskap i dag. Det gick nog bra. Han och mamma hade pluggat hårt, och är det något som mamma kan...

Av Gustav & Filippa - Tisdag 6 nov 21:32

I dag är det Gustav Adolfsdagen, så därför bjöd pappa på Gustav Adolfsbakelser efter maten i dag. Problemet var bara att det var fel Gustav på bakverket! Istället för en bild på Gustav II Adolf så var det en bild på Gustav III, och det upptäckte såkl...

Av Gustav & Filippa - Fredag 2 nov 21:45

Igår styrde vi kosan mot Stockholm för att vara lite kulturella. Vi spenderade eftermiddagen på Historiska museet, där vi lärde oss mer om runstenar, häxor och andra spännande saker. Strax efter kl 19 klev vi på Silja Lines fartyg Galaxy för en kryss...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6 7
8 9 10 11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27 28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Blogkeen
Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se