Direktlänk till inlägg 25 juni 2009

Sommarhetta och sysslingbesök

Av Gustav & Filippa - 25 juni 2009 23:07

Sommarvädret verkar ha kommit för att stanna. I dag har det varit strålande sol här hemma. Gustav har tagit säsongens första dopp. Inte i en sjö, men i sin uppblåsbara Musse Pigg-pool, som inköptes för två år sedan och som nu äntligen kom till användning. Det har sina fördelar att ha en trädgård! Gustav brås dock på pappa och är en riktig badkruka, så något längre dopp blev det inte.


I kväll har vi haft besök av vår syssling Alexander. Han hade med sig sin mamma Anna och sin morbror Johan. De uppvaktade Gustav med fina presenter. Av Johan fick han ett leksaksgolfset (Nu får Tiger Woods passa sig!) och av Anna och Alexander ett bowlingset med mjukisdjur. Finfina grejer med andra ord!


Efter att ha fått lite jordgubbar och glass i magen så härjade småkillarna fritt. Det har sina fördelar att ha trädgård, som sagt!


/Gustav och Filippa genom mamma

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Gustav & Filippa - Fredag 13 juli 23:30

Igår åkte vi och hämtade hem Gustav hos morfar på landet. Då passade morfar på att bjuda oss på lunch på en restaurang. Det var riktigt god mat och fin utsikt var det dessutom! I dag har dock mamma och pappa mest ägnat sig åt praktiska bestyr. Mamma ...

Av Gustav & Filippa - Onsdag 11 juli 23:15

Gustav är fortfarande hos morfar, men vi andra ligger inte på latsidan bara därför. I dag har vi varit borta nästan hela dagen. Vi började med att styra kosan norrut för att besöka några gamla kyrkor. Vi var också till Örbyhus slott, där vi tog en fi...

Av Gustav & Filippa - Måndag 9 juli 23:30

I dag fick vi besök av morfar. Han fikade med oss och sedan följde Gustav med honom ut på landet för att få lite frisk luft. Vi andra stannade dock kvar i stan. Mamma och pappa hade en del att fixa i tvättstugan. I morgon får vi nämligen hem vår nya ...

Av Gustav & Filippa - Fredag 6 juli 23:00

Så var det fredag igen och till fredagar hör såklart tacos till middag! I dag var det Gustav och Filippa som tilsammans stod för matlagningen. De skar och hackade och stekte, allt under mammas vakande öga såklart. När pappa kom hem från jobbet stod m...

Av Gustav & Filippa - Onsdag 4 juli 21:30

Efter en ganska lugn förmiddag tog vi bussen till Turbo i eftermiddags. Där hoppade och studsade vi sedan i flera timmar. Vi hann också ta en fika i solen och leka en stund i lekparken utanför. När vi kom hem strax innan kl 18 hade pappa fixat sin eg...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6 7
8 9 10 11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27 28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Blogkeen
Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se