Alla inlägg under juni 2009

Av Gustav & Filippa - 4 juni 2009 23:14

Så blev det äntligen officiellt! Nu är mamma och pappa husägare! Kl 10 i förmiddags var de på banken och ordnade finanserna, så nu är det bara det praktiska kvar, d v s själva flytten. En del av den klarades av i kväll. Pappa hade lånat en stor släpvagn på jobbet så sedan slet han, morfar och mamma med möbler och kartonger. Även Gustav drog sitt strå till stacken, medan Filippa, som är lite för liten för dylika aktiviteter, fick pysslas om av mormor. Det är dock fortfarande mycket kvar. Måste de ha så mycket onödiga saker, våra kära föräldrar?


/Gustav och Filippa genom mamma

Av Gustav & Filippa - 3 juni 2009 23:11

Ännu en dag av packning går mot sitt slut. Effektiva stunder har blandats med mindre effektiva. Mest effektiv var nog mamma när Gustav var på dagis. På eftermiddagen var morfar snäll och hämtade ett gäng kartonger som mamma packat ihop. Dessa körde han sedan över till gammelmormors hus. I kväll har pappa varit duktig och bl a börjat att städa köket. Mamma ägnade sig åt Filippa istället, som somnade sent som vanligt.


/Gustav och Filippa genom mamma

Av Gustav & Filippa - 2 juni 2009 23:27

Så var det slut med sommarvärmen för den här gången. I morse när Gustav skulle till dagis så öste regnet ner. Mamma hittade inte regnskyddet till syskonvagnen, så hon fick stoppa ner Gustav i enkelvagnen, sätta på regnskyddet, fälla upp paraplyet, ta Filippa under armen och traska iväg. Det var dock inte helt lätt att både köra vagnen och hålla i Filippa och paraplyet samtidigt. Mamma hade nog behövt minst en arm till.


Till sist kom vi dock till dagis. Då hade fröknarna fått nog av regnet, så det blev ingen utevistelse för Gustav i dag utan han fick gå raka vägen in. Efter lämningen promenerade mamma och Filippa hem igen. Mamma hade tänkt att packa och fixa lite, men om hon var effektiv igår så var hon desto ineffektivare i dag och lade sig och sov med Filippa istället.


I kväll har dock mamma och pappa fått en hel del gjort. Det har packats och städats, men det är fortfarande mycket kvar. Alldeles för mycket enligt mamma...


/Gustav och Filippa genom mamma

Av Gustav & Filippa - 1 juni 2009 23:18

Ännu en solig dag går mot sitt slut. Precis som i fredags fick vi dock inte särskilt mycket glädje av solskenet. Mamma har bara packat, packat och packat... Samt tvättat, diskat, rensat kläder och satt upp gardiner. Kring lunch var dock Gustav och morfar ut en stund, men roligare än så blev det inte i dag. I morgon är det dagisdags för Gustav igen, medan stackars Filippa får stå ut med ännu mera packning!


/Gustav och Filippa genom mamma

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6 7
8 9 10 11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27 28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards