Alla inlägg under oktober 2009

Av Gustav & Filippa - 4 oktober 2009 23:55

  

Filippa har inte kunnat gå så bra med skor tidigare. Men idag verkar det som om hon löst hur man gör. Hon och Gustav knatade runt i trädgården innan vi skulle åka till Gränby och handla. Hon börjar även att prata lite smått. Några få ord som "mamba" och "nanan". Inte så svårt att lista ut vad det betyder. Köket blir mer och mer färdigt. Pappa fogade ju om igår, medan mamma sydde upp gardinerna. Sedan kom belysningen upp under skåpen. Det har även grundmålats på vindskivorna vilket fortsatte även idag. Idag har även det kommit till en siliconfog i köket så nu väntar vi med spänning på fläkten. Den dröjer nog eftersom pappa använder kartongen som den ligger i som målarbord. Gustav och Filippa verkar få ut mer och mer av varandra alltmer som Filippa blir större. Både igår och idag har de lekt tillsammans väldigt bra. Men tillslut blir Gustav lite för exalterad och det hela slutar alltsom oftast i att Filippa grinar. Men det är väl så att andra barnet blir mer tåligt.


/Gustav och Filippa genom pappa

ANNONS
Av Gustav & Filippa - 2 oktober 2009 23:15

Sista vardagen i veckan började som alla andra dagar med frukost och sedan avfärd till dagis för Gustavs del. Filippa och pappa åkte sedan och köpte färg till vindskivorna som ska bytas ut, förhoppningsvis nästa vecka. Det har åter igen varit en kall men solig dag här. Det känns verkligen att hösten har kommit.


Annars har dagen gått sakta men säkert fram mot kväll. Pappa stack i väg senare på kvällen. Han skulle åka och titta på Leksand när de spelade mot Almtuna. Hur det gick behöver vi inte skriva om här! Vi barn skötte oss nästan helt exemplariskt medan pappa var borta och somnade nästan utan några som helst incidenter.


/Gustav och Filippa genom pappa

ANNONS

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Blogkeen
Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se