Direktlänk till inlägg 18 november 2009

Vaccinering

Av Gustav & Filippa - 18 november 2009 23:45

Imorse drog pappa upp oss tidigt, trots att det var vår lediga dag. Vi skulle nämligen åka till Gränby och få i oss lite vaccin mot svininfluensan. Det var lååång kö och den var utomhus. Det tog nästan en timme innan vi kom fram för att få en kölapp till vaccineringen. Det var många som blev utan men vi fick i alla fall. Ja, inte Filippa! Hon måste tydligen bli vaccinerad på BVC. Vi har en tid nästa vecka får se om hon får någon spruta då. I alla fall vi var välkomna tillbaka på eftermiddagen för att ta våra sprutor. Gustav ville ha tio stycken. En i kinden, en i örat, två i tinningen, tre i armen, två i benet och en i armbågen. Men han fick bara en halv dos. I kön hörde vi andra barn skrika och gråta när de fick sprutan. Pappa hade nog några tankar om hur det skulle gå för Gustav. Men Gustav rörde inte en fena. Satt snällt och lät sköterskan ta sprutan. Inte ett ord sa han. Sköterskan blev djupt imponerad och tyckte att han var jätteduktig. Efter sprutorna gick vi och köpte glass till oss innan vi gick till leksaksaffären och köpte en bil som Gustav blivit lovad innan. Nu i kväll har pappa och Gustav haft lite ont i armen men inga andra biverkningar än.


/Gustav och Filippa genom pappa


PS! Pappa och Filippa fick vara med på TV. Kolla in denna länk http://svtplay.se/t/103285/abc  (6 min och 33 sekunder in i klippet) DS!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Gustav & Filippa - Söndag 9 dec 21:08

Efter en dag fylld av skidor på TV, friidrottsträning, tennisträning, klädtvättning och matlagning, sjönk vi ner i soffan framför julkalendern på TV i kväll. Vi barn fikade på Gustavs lussekatter som han bakade på hemkunskapen tidigare i veckan och m...

Av Gustav & Filippa - Lördag 8 dec 22:31

                  I dag var det dags för pappa att fylla år igen! Dagen började med att mamma och vi barn fixade en extra god frukost till honom. På eftermiddagen åkte vi till det stora köpcentrumet för att gå på bio i deras sprillans nya ...

Av Gustav & Filippa - Fredag 7 dec 21:31

Dagarna går och trots att det börjar lacka mot jul är det fortfarande fullt upp med träningar av diverse slag, närmare bestämt fotboll, friidrott, tennis och simskola. På fredagar är det dock inget sådant inbokat som tur är, men då ska man hinna med ...

Av Gustav & Filippa - Tisdag 4 dec 21:26

Trots att det är december så är det fortfarande fotbollsträning för Gustav och Filippa på tisdagar. Vanligtvis håller de till på konstgräsplanen, men i dag fick Filippas lag göra något både annorlunda och kul. De fick nämligen åka till ett sport- och...

Av Gustav & Filippa - Söndag 2 dec 21:45

I dag är det första advent. Det har vi firat med både friidrottsträning och tennisträning. Därefter blev det en extra god middag med rester från igår, då vi hade gäster. Sedan ställde sig Filippa och bakade en saffranskladdkaka, som vi fikade på i kv...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4 5 6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19
20
21
22
23
24
25 26 27 28 29
30
<<< November 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Blogkeen
Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se