Direktlänk till inlägg 7 december 2009

Besök från norr

Av Gustav & Filippa - 7 december 2009 21:33

När vi vaknade upp idag hade klockan nästan sprungit fram till nio. Filippa vaknade en halvtimme senare, inte konstigt när hon somnade vid midnatt igår. Idag var dagen då farmor och farfar skulle komma, och mycket riktigt de kom kring klockan halv tolv. Efter en snabb inackordering så packade vi in oss i bilarna och åkte till Max för att äta. För så som Gustav säger, Max har hamburgare, inte McDonalds!!! Mätta och belåtna gick vi sedan in på Biltema där pappa lämnade tillbaka några prylar som han köpt tidigare varpå vi åkte hem igen. Nu blev det en massa bus med farfar och farmor medan pappa fixade middagen. Morot- och löksoppa med jordnötspesto till de vuxna och korv och potatismos till oss barn.


Senare på kvällen var det dags för dusch och bad. Man måste ju lukta gott när man ska till dagis imorgon. Farmor var den som fick läsa för Gustav i kväll, medan pappa och Filippa gick och läste på sitt håll. Mamma och pappa ska försöka få in nya rutiner när det gäller Filippas sovande. Efter mycket grin och skrik somnade till slut Filippa och nu får vi väl se om hon sover för natten eller inte.


/Gustav och Filippa genom pappa

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Gustav & Filippa - Onsdag 21 feb 21:04

I eftermiddags kom vi barn hem igen efter att ha varit hos morfar några dagar. Där har vi bl a bakat, spelat schack, åkt stjärtlapp och grävt grottor i snön. Gustav har också jobbat lite med att trava ved. Vi hann inte mer än att komma hem innan vi f...

Av Gustav & Filippa - Måndag 19 feb 20:45

I dag så började sportlovet för mamma och oss barn. Pappa åkte dock till jobbet som vanligt i morse, men ska vara ledig några dagar i slutet av veckan är det tänkt. Efter en ganska lugn förmiddag fick vi besök av morfar. Några timmar senare följde vi...

Av Gustav & Filippa - Lördag 17 feb 23:45

Det är tydligen något som heter OS som pågår just nu. Vi barn är dock måttligt intresserade, men det betyder att mamma och pappa tydligen har första tjing på TV:n här hemma just nu. I förmiddags satt de och tittade på någon stafett i längdskidåkning ...

Av Gustav & Filippa - Onsdag 14 feb 23:00

I eftermiddags följde Filippa med sin bästa kompis hem efter skolan. Därmed missade hon vårt enkla Alla hjärtans dag-firande här hemma, som bestod av lite extra god mat. Vi småkillar käkade korv, vår favoriträtt, medan mamma och pappa mumsade i sig e...

Av Gustav & Filippa - Söndag 11 feb 21:00

I eftermiddags började Alvins bollskola igen efter några månaders uppehåll. Alvin tyckte att det var kul att vara tillbaka och sprang omkring med ett leende på läpparna nästan hela träningen. Även Gustav hade träning i dag, närmare bestämt tennisträn...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5
6
7 8 9
10
11
12
13
14
15 16 17
18
19
20
21
22 23 24 25 26
27
28
29
30 31
<<< December 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Blogkeen
Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se