Direktlänk till inlägg 7 december 2009

Besök från norr

Av Gustav & Filippa - 7 december 2009 21:33

När vi vaknade upp idag hade klockan nästan sprungit fram till nio. Filippa vaknade en halvtimme senare, inte konstigt när hon somnade vid midnatt igår. Idag var dagen då farmor och farfar skulle komma, och mycket riktigt de kom kring klockan halv tolv. Efter en snabb inackordering så packade vi in oss i bilarna och åkte till Max för att äta. För så som Gustav säger, Max har hamburgare, inte McDonalds!!! Mätta och belåtna gick vi sedan in på Biltema där pappa lämnade tillbaka några prylar som han köpt tidigare varpå vi åkte hem igen. Nu blev det en massa bus med farfar och farmor medan pappa fixade middagen. Morot- och löksoppa med jordnötspesto till de vuxna och korv och potatismos till oss barn.


Senare på kvällen var det dags för dusch och bad. Man måste ju lukta gott när man ska till dagis imorgon. Farmor var den som fick läsa för Gustav i kväll, medan pappa och Filippa gick och läste på sitt håll. Mamma och pappa ska försöka få in nya rutiner när det gäller Filippas sovande. Efter mycket grin och skrik somnade till slut Filippa och nu får vi väl se om hon sover för natten eller inte.


/Gustav och Filippa genom pappa

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Gustav & Filippa - Fredag 18 maj 22:45

I dag har dagis varit stängt, så därför har pappa jobbat hemifrån i sällskap av Alvin. Så småningom kom Filippa hem från skolan med en klasskompis i släptåg. Tjejerna gav sig dock snart ut igen för lek med några kompisar. Mamma jobbade sent i dag, me...

Av Gustav & Filippa - Torsdag 17 maj 21:13

I eftermiddags fick barnen på dagis sällskap av en massa föräldrar som kom dit för att vårstäda och göra fint på dagisgården. Även pappa, Gustav och Filippa dök upp, och till sist även mamma. Då hade barnen precis sjungit sommarsånger för föräldrarna...

Av Gustav & Filippa - Onsdag 16 maj 21:00

Efter skolan i dag var Filippa iväg och lekte med några klasskompisar. Brorsorna ville också göra något kul och det roligaste som finns enligt dem är att spela TV-spel. Mamma var dock lite kinkig och tyckte att de skulle vara ute i det fina vädret is...

Av Gustav & Filippa - Söndag 13 maj 21:30

I dag har Gustav haft en riktig sportsöndag. Först var det tennisträning som vanligt kl 14. Några timmar senare hade han och pappa match med fotbollslaget. Tyvärr blev det förlust, men laget spelade bra och Gustav kämpade och sprang för kung och fost...

Av Gustav & Filippa - Lördag 12 maj 20:32

I dag har sommarvärmen fortsatt. Vi stora barn har mest lekt med kompisar, medan lillbrorsan har hjälpt mamma och pappa en del i trädgården och bl a åkt skottkärra. I kväll har hela familjen varit till det stora köpcentrumet och handlat, men nu ladda...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5
6
7 8 9
10
11
12
13
14
15 16 17
18
19
20
21
22 23 24 25 26
27
28
29
30 31
<<< December 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Blogkeen
Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se