Direktlänk till inlägg 7 december 2009

Besök från norr

Av Gustav & Filippa - 7 december 2009 21:33

När vi vaknade upp idag hade klockan nästan sprungit fram till nio. Filippa vaknade en halvtimme senare, inte konstigt när hon somnade vid midnatt igår. Idag var dagen då farmor och farfar skulle komma, och mycket riktigt de kom kring klockan halv tolv. Efter en snabb inackordering så packade vi in oss i bilarna och åkte till Max för att äta. För så som Gustav säger, Max har hamburgare, inte McDonalds!!! Mätta och belåtna gick vi sedan in på Biltema där pappa lämnade tillbaka några prylar som han köpt tidigare varpå vi åkte hem igen. Nu blev det en massa bus med farfar och farmor medan pappa fixade middagen. Morot- och löksoppa med jordnötspesto till de vuxna och korv och potatismos till oss barn.


Senare på kvällen var det dags för dusch och bad. Man måste ju lukta gott när man ska till dagis imorgon. Farmor var den som fick läsa för Gustav i kväll, medan pappa och Filippa gick och läste på sitt håll. Mamma och pappa ska försöka få in nya rutiner när det gäller Filippas sovande. Efter mycket grin och skrik somnade till slut Filippa och nu får vi väl se om hon sover för natten eller inte.


/Gustav och Filippa genom pappa

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Gustav & Filippa - Onsdag 13 dec 20:44

                  I dag har vi ägnat en stor del av dagen åt luciafirande. Det började kl 08.40 i morse när Filippa och de andra treorna höll i årets luciatåg i matsalen på skolan. Filippa var tärna och sjöng så vackert med de andra treorn...

Av Gustav & Filippa - Söndag 10 dec 22:18

                I dag efter tennisträning och middag så ägde årets lussebak rum här hemma. Det var främst pappa och Filippa som stod för bakandet, men Alvin var också med och Gustav gjorde ett snabbt litet gästspel. Det blev lussekatter av ...

Av Gustav & Filippa - Lördag 9 dec 23:45

        I dag har det varit full fart här hemma! Förmiddagen var ganska lugn, men på eftermiddagen var Alvin och pappa iväg på 5-årskalas hos en dagiskompis till Alvin. Under tiden var mamma hemma och gjorde årets julkort, vilket tog sin lilla ...

Av Gustav & Filippa - Fredag 8 dec 21:55

                    I dag fyller världens bästa pappa hela 45 år! Det har vi firat traditionellt genom att bl a gå ut på restaurang och äta middag. Pappa valde att äta något så konstigt som oxkind! Vi barn var mer konservativa och valde p...

Av Gustav & Filippa - Onsdag 6 dec 21:30

Vi barn följer årets TV-kalender Jakten på tidskristallen med stort intresse. Vi tycker att den är riktigt spännande och Alvin har t o m applåderat åt den. Gustav och Alvin har också en varsin legokalender. Gustav har Star Wars medan Alvin har Lego C...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5
6
7 8 9
10
11
12
13
14
15 16 17
18
19
20
21
22 23 24 25 26
27
28
29
30 31
<<< December 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Blogkeen
Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se