Direktlänk till inlägg 7 december 2009

Besök från norr

Av Gustav & Filippa - 7 december 2009 21:33

När vi vaknade upp idag hade klockan nästan sprungit fram till nio. Filippa vaknade en halvtimme senare, inte konstigt när hon somnade vid midnatt igår. Idag var dagen då farmor och farfar skulle komma, och mycket riktigt de kom kring klockan halv tolv. Efter en snabb inackordering så packade vi in oss i bilarna och åkte till Max för att äta. För så som Gustav säger, Max har hamburgare, inte McDonalds!!! Mätta och belåtna gick vi sedan in på Biltema där pappa lämnade tillbaka några prylar som han köpt tidigare varpå vi åkte hem igen. Nu blev det en massa bus med farfar och farmor medan pappa fixade middagen. Morot- och löksoppa med jordnötspesto till de vuxna och korv och potatismos till oss barn.


Senare på kvällen var det dags för dusch och bad. Man måste ju lukta gott när man ska till dagis imorgon. Farmor var den som fick läsa för Gustav i kväll, medan pappa och Filippa gick och läste på sitt håll. Mamma och pappa ska försöka få in nya rutiner när det gäller Filippas sovande. Efter mycket grin och skrik somnade till slut Filippa och nu får vi väl se om hon sover för natten eller inte.


/Gustav och Filippa genom pappa

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Gustav & Filippa - Söndag 12 aug 21:45

Så var det söndag och äntligen dags för matchspel för både Gustav och Filippa igen. Filippa och hennes lag var först ut. De hade match borta och även om det började bra så blev det till sist förlust. Tjejerna hade dock ledningen ett tag och Filippa s...

Av Gustav & Filippa - Fredag 10 aug 23:00

I eftermiddags lämnade mamma och Filippa grabbarna hemma vid sina skärmar och drog ner på stan istället. Där blev det lite shopping och asiatisk buffé, inklusive sushi, till middag på en mysig restaurang. Kl 18.15 blev det sedan film på bio, närmare ...

Av Gustav & Filippa - Torsdag 9 aug 22:30

I kväll började fotbollsträningen för Gustav, Filippa och pappa igen. Egentligen var det träning redan i tisdags, men då hade vi annat för oss. Formen var inte direkt på topp, och inte konditionen heller, varken för Gustav eller Filippa. Det har ju v...

Av Gustav & Filippa - Måndag 6 aug 23:59

I morse när vi vaknade var pappa på jobbet sedan flera timmar tillbaka. Han började ju jobba i dag igen efter att ha haft några veckors semester. Mamma och vi barn höll oss dock sysselsatta utan pappa. Filippa bakade en kladdkaka nästan helt på egen ...

Av Gustav & Filippa - Lördag 4 aug 22:45

Igår var vi iväg på en liten båtuflykt. Vi tog färjan fram och tillbaka till Åland. På båten fikade vi, åt en jättegod buffé och shoppade såklart. Vi barn shoppade mest godis. Vi fick använda våra egna pengar, så det gällde att inte slösa för mycket!...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5
6
7 8 9
10
11
12
13
14
15 16 17
18
19
20
21
22 23 24 25 26
27
28
29
30 31
<<< December 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Blogkeen
Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se