Direktlänk till inlägg 8 december 2009

Födelsedagsbarn

Av Gustav & Filippa - 8 december 2009 23:10

  

  

  

Idag har pappa blivit ett år äldre än i går. Det var nämligen hans födelsedag idag och det firades med tårta. Men först var Gustav på dagis tills farmor och pappa kom och hämtade honom. Farfar, farmor, Filippa och pappa hade dessförinnan varit runt i olika affärer och handlat lite julklappar till oss barn. Efter det att Gustav kommit hem började farfar och pappa att sätta upp gips i hallen, det lider ju mot tapetsering i helgen och då måste det vara klart. När mamma kom hem gick vi alla till en närliggande restaurang för att äta lite mat. Det var jättegott och kvällen avslutades med att vi gick hem och åt tårta. Då fick pappa en present av oss. Han fick en mojäng som man tydligen kunde göra kaffe i. När allt var klart var det bara för oss barn att gå i säng. Klockan var nu rätt sent, det är tur att det inte är dagis imorgon.


PS! Krya på dig, gammelfaster!!! DS!


/Gustav och Filippa genom pappa

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Gustav & Filippa - Fredag 23 feb 22:30

I dag satte vi oss i bilen och styrde kosan mot Stockholm. Där började vi med ett besök på Naturhistoriska riksmuséet bland dinosaurier, förhistoriska människor och uppstoppade djur. Vi passade också på att gå på bio på Cosmonova. Vi såg filmen En re...

Av Gustav & Filippa - Torsdag 22 feb 21:15

I dag har pappa äntligen fått sportlov han också! Egentligen hade vi tänkt att åka iväg och åka längdskidor i dag, men tyvärr var alla hyrskidor slut. En skridskotur kom vi i alla fall iväg på. Alvin var jätteduktig och kämpade på som bara den, så nu...

Av Gustav & Filippa - Onsdag 21 feb 21:04

I eftermiddags kom vi barn hem igen efter att ha varit hos morfar några dagar. Där har vi bl a bakat, spelat schack, åkt stjärtlapp och grävt grottor i snön. Gustav har också jobbat lite med att trava ved. Vi hann inte mer än att komma hem innan vi f...

Av Gustav & Filippa - Måndag 19 feb 20:45

I dag så började sportlovet för mamma och oss barn. Pappa åkte dock till jobbet som vanligt i morse, men ska vara ledig några dagar i slutet av veckan är det tänkt. Efter en ganska lugn förmiddag fick vi besök av morfar. Några timmar senare följde vi...

Av Gustav & Filippa - Lördag 17 feb 23:45

Det är tydligen något som heter OS som pågår just nu. Vi barn är dock måttligt intresserade, men det betyder att mamma och pappa tydligen har första tjing på TV:n här hemma just nu. I förmiddags satt de och tittade på någon stafett i längdskidåkning ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5
6
7 8 9
10
11
12
13
14
15 16 17
18
19
20
21
22 23 24 25 26
27
28
29
30 31
<<< December 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Blogkeen
Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se