Direktlänk till inlägg 8 december 2009

Födelsedagsbarn

Av Gustav & Filippa - 8 december 2009 23:10

  

  

  

Idag har pappa blivit ett år äldre än i går. Det var nämligen hans födelsedag idag och det firades med tårta. Men först var Gustav på dagis tills farmor och pappa kom och hämtade honom. Farfar, farmor, Filippa och pappa hade dessförinnan varit runt i olika affärer och handlat lite julklappar till oss barn. Efter det att Gustav kommit hem började farfar och pappa att sätta upp gips i hallen, det lider ju mot tapetsering i helgen och då måste det vara klart. När mamma kom hem gick vi alla till en närliggande restaurang för att äta lite mat. Det var jättegott och kvällen avslutades med att vi gick hem och åt tårta. Då fick pappa en present av oss. Han fick en mojäng som man tydligen kunde göra kaffe i. När allt var klart var det bara för oss barn att gå i säng. Klockan var nu rätt sent, det är tur att det inte är dagis imorgon.


PS! Krya på dig, gammelfaster!!! DS!


/Gustav och Filippa genom pappa

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Gustav & Filippa - Onsdag 12 dec 22:36

Den här terminen har Gustav haft hemkunskap i skolan. Där har de bakat ganska mycket och emellanåt har Gustav kommit hem med fika till familjen, bl a äppelmuffins, bullar och lussekatter. I dag hade han pepparkakor med sig, som vi fikade på efter mat...

Av Gustav & Filippa - Söndag 9 dec 21:08

Efter en dag fylld av skidor på TV, friidrottsträning, tennisträning, klädtvättning och matlagning, sjönk vi ner i soffan framför julkalendern på TV i kväll. Vi barn fikade på Gustavs lussekatter som han bakade på hemkunskapen tidigare i veckan och m...

Av Gustav & Filippa - Lördag 8 dec 22:31

                  I dag var det dags för pappa att fylla år igen! Dagen började med att mamma och vi barn fixade en extra god frukost till honom. På eftermiddagen åkte vi till det stora köpcentrumet för att gå på bio i deras sprillans nya ...

Av Gustav & Filippa - Fredag 7 dec 21:31

Dagarna går och trots att det börjar lacka mot jul är det fortfarande fullt upp med träningar av diverse slag, närmare bestämt fotboll, friidrott, tennis och simskola. På fredagar är det dock inget sådant inbokat som tur är, men då ska man hinna med ...

Av Gustav & Filippa - Tisdag 4 dec 21:26

Trots att det är december så är det fortfarande fotbollsträning för Gustav och Filippa på tisdagar. Vanligtvis håller de till på konstgräsplanen, men i dag fick Filippas lag göra något både annorlunda och kul. De fick nämligen åka till ett sport- och...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5
6
7 8 9
10
11
12
13
14
15 16 17
18
19
20
21
22 23 24 25 26
27
28
29
30 31
<<< December 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Blogkeen
Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se