Direktlänk till inlägg 8 december 2009

Födelsedagsbarn

Av Gustav & Filippa - 8 december 2009 23:10

  

  

  

Idag har pappa blivit ett år äldre än i går. Det var nämligen hans födelsedag idag och det firades med tårta. Men först var Gustav på dagis tills farmor och pappa kom och hämtade honom. Farfar, farmor, Filippa och pappa hade dessförinnan varit runt i olika affärer och handlat lite julklappar till oss barn. Efter det att Gustav kommit hem började farfar och pappa att sätta upp gips i hallen, det lider ju mot tapetsering i helgen och då måste det vara klart. När mamma kom hem gick vi alla till en närliggande restaurang för att äta lite mat. Det var jättegott och kvällen avslutades med att vi gick hem och åt tårta. Då fick pappa en present av oss. Han fick en mojäng som man tydligen kunde göra kaffe i. När allt var klart var det bara för oss barn att gå i säng. Klockan var nu rätt sent, det är tur att det inte är dagis imorgon.


PS! Krya på dig, gammelfaster!!! DS!


/Gustav och Filippa genom pappa

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Gustav & Filippa - Onsdag 13 dec 20:44

                  I dag har vi ägnat en stor del av dagen åt luciafirande. Det började kl 08.40 i morse när Filippa och de andra treorna höll i årets luciatåg i matsalen på skolan. Filippa var tärna och sjöng så vackert med de andra treorn...

Av Gustav & Filippa - Söndag 10 dec 22:18

                I dag efter tennisträning och middag så ägde årets lussebak rum här hemma. Det var främst pappa och Filippa som stod för bakandet, men Alvin var också med och Gustav gjorde ett snabbt litet gästspel. Det blev lussekatter av ...

Av Gustav & Filippa - Lördag 9 dec 23:45

        I dag har det varit full fart här hemma! Förmiddagen var ganska lugn, men på eftermiddagen var Alvin och pappa iväg på 5-årskalas hos en dagiskompis till Alvin. Under tiden var mamma hemma och gjorde årets julkort, vilket tog sin lilla ...

Av Gustav & Filippa - Fredag 8 dec 21:55

                    I dag fyller världens bästa pappa hela 45 år! Det har vi firat traditionellt genom att bl a gå ut på restaurang och äta middag. Pappa valde att äta något så konstigt som oxkind! Vi barn var mer konservativa och valde p...

Av Gustav & Filippa - Onsdag 6 dec 21:30

Vi barn följer årets TV-kalender Jakten på tidskristallen med stort intresse. Vi tycker att den är riktigt spännande och Alvin har t o m applåderat åt den. Gustav och Alvin har också en varsin legokalender. Gustav har Star Wars medan Alvin har Lego C...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5
6
7 8 9
10
11
12
13
14
15 16 17
18
19
20
21
22 23 24 25 26
27
28
29
30 31
<<< December 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Blogkeen
Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se