Direktlänk till inlägg 8 december 2009

Födelsedagsbarn

Av Gustav & Filippa - 8 december 2009 23:10

  

  

  

Idag har pappa blivit ett år äldre än i går. Det var nämligen hans födelsedag idag och det firades med tårta. Men först var Gustav på dagis tills farmor och pappa kom och hämtade honom. Farfar, farmor, Filippa och pappa hade dessförinnan varit runt i olika affärer och handlat lite julklappar till oss barn. Efter det att Gustav kommit hem började farfar och pappa att sätta upp gips i hallen, det lider ju mot tapetsering i helgen och då måste det vara klart. När mamma kom hem gick vi alla till en närliggande restaurang för att äta lite mat. Det var jättegott och kvällen avslutades med att vi gick hem och åt tårta. Då fick pappa en present av oss. Han fick en mojäng som man tydligen kunde göra kaffe i. När allt var klart var det bara för oss barn att gå i säng. Klockan var nu rätt sent, det är tur att det inte är dagis imorgon.


PS! Krya på dig, gammelfaster!!! DS!


/Gustav och Filippa genom pappa

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Gustav & Filippa - Onsdag 20 juni 23:51

Gustav har redan hunnit ha sommarlov en hel vecka. Denna vecka har han mest ägnat åt TV-spel med sina kompisar. Nu är det dock slut på lugnet. I dag fick nämligen även mamma, Filippa och Alvin sommarlov! Första sommarlovsdagen har bl a ägnats åt komp...

Av Gustav & Filippa - Tisdag 19 juni 23:51

        I dag var Alvins sista dag på dagis - någonsin! Av denna anledning blev han hämtad av både mamma och pappa i eftermiddags. Vanligtvis är det pappa som hämtar men detta historiska ögonblick ville mamma inte missa. Nu är nämligen dagistid...

Av Gustav & Filippa - Söndag 17 juni 22:55

I eftermiddags hade Gustav avslutning på tennisen. Som vanligt den här terminen var det bara han och en tjej till där, så han har fått mycket tennis för pengarna i vår! När tennisen var slut firade han och mamma med en glass för en väl genomförd term...

Av Gustav & Filippa - Lördag 16 juni 22:45

I förmiddags drog pappa, Filippa och Alvin iväg till Dalarna för att kolla till stugan. Mamma och Gustav blev dock kvar i stan eftersom Gustav har avslutning på tennisen i morgon, och den vill han såklart inte missa. Mamma och Gustav tog dock också t...

Av Gustav & Filippa - Fredag 15 juni 22:30

I dag var Filippas fritids stängt, så därför fick hon följa med pappa till jobbet istället. Där fick hon hjälpa pappa och de andra med diverse arbetsuppgifter, bl a så stod hon i kassan. Som lön fick hon både gratis mat och glass. Efter en dags hårt ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5
6
7 8 9
10
11
12
13
14
15 16 17
18
19
20
21
22 23 24 25 26
27
28
29
30 31
<<< December 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Blogkeen
Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se