Direktlänk till inlägg 9 januari 2010

Bebisbesök

Av Gustav & Filippa - 9 januari 2010 23:45

Lördagen började ganska lugnt. Efter frukosten ägnade sig mamma och pappa åt att städa och plocka undan medan vi barn mest stökade till igen. Sedan började pappa med maten och lyckades utlösa varenda brandlarm som vi har i huset. Vad det tjöt!


Strax efter kl 16.30 så fick vi middagsgäster. Det var en åttamånadersbebis med föräldrar som kom på besök. Filippa tyckte att det var lite kul att inte vara yngst för en gångs skull och Gustav blev nog lite förtjust i den lilla tjejen och ville sitta bredvid henne när det var dags för mat. Både Gustav och Filippa klappade henne försiktigt på huvudet när de fick chansen och verkade tycka att det var kul med en liten bebis i huset.


Timmarna gick och till sist vinkade gästerna adjö och begav sig hemåt. Då var det välling och bums i säng! För Filippa blev det dock som vanligt soffan istället för sängen, men principen var ju densamma!


/Gustav och Filippa genom mamma

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Gustav & Filippa - Onsdag 14 nov 21:28

I kväll var det dags för simskolan igen. Den här gången fick Alvin och pappa sällskap av Gustav, som passade på att visa pappa att han fortfarande kan simma 200 m. För Alvin går det dock lite trögt med simskolan. Han är fortfarande ganska feg och slä...

Av Gustav & Filippa - Söndag 11 nov 21:02

I dag har vi firat pappa på Fars dag. Mamma fixade en lite extra god middag och efter maten bakade vi barn gemensamt en kladdkaka, som vi sedan serverade med glass och bär. När vi hade gjort klart i köket blev det presentöppning för pappa. Vi killar ...

Av Gustav & Filippa - Fredag 9 nov 23:00

Så var det äntligen fredag igen! Veckan har varit lång och för Gustavs del har den innehållit ovanligt mycket pluggande. Han hade nämligen prov i samhällskunskap i dag. Det gick nog bra. Han och mamma hade pluggat hårt, och är det något som mamma kan...

Av Gustav & Filippa - Tisdag 6 nov 21:32

I dag är det Gustav Adolfsdagen, så därför bjöd pappa på Gustav Adolfsbakelser efter maten i dag. Problemet var bara att det var fel Gustav på bakverket! Istället för en bild på Gustav II Adolf så var det en bild på Gustav III, och det upptäckte såkl...

Av Gustav & Filippa - Fredag 2 nov 21:45

Igår styrde vi kosan mot Stockholm för att vara lite kulturella. Vi spenderade eftermiddagen på Historiska museet, där vi lärde oss mer om runstenar, häxor och andra spännande saker. Strax efter kl 19 klev vi på Silja Lines fartyg Galaxy för en kryss...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7 8 9 10
11 12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Blogkeen
Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se