Direktlänk till inlägg 12 januari 2010

Förskola

Av Gustav & Filippa - 12 januari 2010 23:15

  

  

Idag var det dags för Gustavs första dag på dagis för det här decenniet och då passade pappa och Filippa på att gå till öppna förskolan för första gången någonsin. Filippa var lite reserverad i början men sedan efter upptäckten av rutschbanan så blev det full fart på henne. Hon var lite skeptisk till rutschbanan i början och pappa fick lov att hålla i henne i bägge händerna. Sedan räckte det med att bara hålla i en hand och till slut åkte hon alldeles själv. Efter lite fika och sedan mat var det dags att bege sig av ut i kylan igen. Den här gången gick pappa ned på stan och Filippa somnade strax i vagnen. Vi var inte hemma förrän klockan blivit strax efter ett och det var dags att gå och hämta Gustav.


Efter det att mamma kommit hem från jobbet tog vi en tur till IKEA. Här fick Gustav och Filippa gå lite fritt. Gustav tog hand om sin lillasyster så att hon inte kom bort. Vi köpte lite ljus och två pallar som Gustav ville ha så att han kan gå på toaletten själv. När vi åter var hemma igen var det bara att byta om till pyjamas och gå och lägga sig. Filippa var så utpumpad efter dagens övningar att hon somnade strax efter klockan åtta. Det här med öppna förskolan är något som vi kommer att göra igen för det tyckte Filippa om!


/Gustav och Filippa genom pappa

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Gustav & Filippa - Onsdag 14 nov 21:28

I kväll var det dags för simskolan igen. Den här gången fick Alvin och pappa sällskap av Gustav, som passade på att visa pappa att han fortfarande kan simma 200 m. För Alvin går det dock lite trögt med simskolan. Han är fortfarande ganska feg och slä...

Av Gustav & Filippa - Söndag 11 nov 21:02

I dag har vi firat pappa på Fars dag. Mamma fixade en lite extra god middag och efter maten bakade vi barn gemensamt en kladdkaka, som vi sedan serverade med glass och bär. När vi hade gjort klart i köket blev det presentöppning för pappa. Vi killar ...

Av Gustav & Filippa - Fredag 9 nov 23:00

Så var det äntligen fredag igen! Veckan har varit lång och för Gustavs del har den innehållit ovanligt mycket pluggande. Han hade nämligen prov i samhällskunskap i dag. Det gick nog bra. Han och mamma hade pluggat hårt, och är det något som mamma kan...

Av Gustav & Filippa - Tisdag 6 nov 21:32

I dag är det Gustav Adolfsdagen, så därför bjöd pappa på Gustav Adolfsbakelser efter maten i dag. Problemet var bara att det var fel Gustav på bakverket! Istället för en bild på Gustav II Adolf så var det en bild på Gustav III, och det upptäckte såkl...

Av Gustav & Filippa - Fredag 2 nov 21:45

Igår styrde vi kosan mot Stockholm för att vara lite kulturella. Vi spenderade eftermiddagen på Historiska museet, där vi lärde oss mer om runstenar, häxor och andra spännande saker. Strax efter kl 19 klev vi på Silja Lines fartyg Galaxy för en kryss...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7 8 9 10
11 12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Blogkeen
Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se