Direktlänk till inlägg 12 januari 2010

Förskola

Av Gustav & Filippa - 12 januari 2010 23:15

  

  

Idag var det dags för Gustavs första dag på dagis för det här decenniet och då passade pappa och Filippa på att gå till öppna förskolan för första gången någonsin. Filippa var lite reserverad i början men sedan efter upptäckten av rutschbanan så blev det full fart på henne. Hon var lite skeptisk till rutschbanan i början och pappa fick lov att hålla i henne i bägge händerna. Sedan räckte det med att bara hålla i en hand och till slut åkte hon alldeles själv. Efter lite fika och sedan mat var det dags att bege sig av ut i kylan igen. Den här gången gick pappa ned på stan och Filippa somnade strax i vagnen. Vi var inte hemma förrän klockan blivit strax efter ett och det var dags att gå och hämta Gustav.


Efter det att mamma kommit hem från jobbet tog vi en tur till IKEA. Här fick Gustav och Filippa gå lite fritt. Gustav tog hand om sin lillasyster så att hon inte kom bort. Vi köpte lite ljus och två pallar som Gustav ville ha så att han kan gå på toaletten själv. När vi åter var hemma igen var det bara att byta om till pyjamas och gå och lägga sig. Filippa var så utpumpad efter dagens övningar att hon somnade strax efter klockan åtta. Det här med öppna förskolan är något som vi kommer att göra igen för det tyckte Filippa om!


/Gustav och Filippa genom pappa

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Gustav & Filippa - Onsdag 19 sept 21:14

I morse försov vi oss hela familjen, utom pappa som åkte tidigt till jobbet. Vi vaknade först när en klasskompis till Gustav knackade på dörren ca kl 07.40, men då blev det minsann fart på oss och vi hann i tid till skolan ändå. Det är bra med kompis...

Av Gustav & Filippa - Lördag 15 sept 21:59

        I morse så ställde sig Gustav och Alvin och bakade chokladscones till frukost. Gustav har börjat med hemkunskap i skolan och det har uppenbarligen gett inspiration! Gott blev det, tyckte hela familjen!   Med chokladscones i magen bö...

Av Gustav & Filippa - Onsdag 12 sept 21:48

I eftermiddags var det dags för utvecklingssamtal för både Gustav och Filippa. Som vanligt såg allt bra ut. Gustav ligger på mer än godtagbara kunskaper i samtliga ämnen, men kan fortfarande jobba på att utveckla sina svar lite till. Ibland är han fö...

Av Gustav & Filippa - Tisdag 11 sept 21:57

I kväll har både Gustav och Filippa haft fotbollsträning i regnet. Den här gången gjorde det dock inte så mycket att det regnade för Gustavs lag hade nämligen besök av två spelare från stadens allsvenska lag, vilket såklart var extra kul! Medan stora...

Av Gustav & Filippa - Söndag 9 sept 23:30

I dag har hela familjen varit iväg och röstat. Eller rättare sagt, vi barn fick såklart inte rösta, men vi följde med våra kära föräldrar och gav dem stöd och såg till att de röstade rätt. Innan dess hade Filippa haft friidrottsträning och efter det ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7 8 9 10
11 12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Blogkeen
Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se