Direktlänk till inlägg 12 januari 2010

Förskola

Av Gustav & Filippa - 12 januari 2010 23:15

  

  

Idag var det dags för Gustavs första dag på dagis för det här decenniet och då passade pappa och Filippa på att gå till öppna förskolan för första gången någonsin. Filippa var lite reserverad i början men sedan efter upptäckten av rutschbanan så blev det full fart på henne. Hon var lite skeptisk till rutschbanan i början och pappa fick lov att hålla i henne i bägge händerna. Sedan räckte det med att bara hålla i en hand och till slut åkte hon alldeles själv. Efter lite fika och sedan mat var det dags att bege sig av ut i kylan igen. Den här gången gick pappa ned på stan och Filippa somnade strax i vagnen. Vi var inte hemma förrän klockan blivit strax efter ett och det var dags att gå och hämta Gustav.


Efter det att mamma kommit hem från jobbet tog vi en tur till IKEA. Här fick Gustav och Filippa gå lite fritt. Gustav tog hand om sin lillasyster så att hon inte kom bort. Vi köpte lite ljus och två pallar som Gustav ville ha så att han kan gå på toaletten själv. När vi åter var hemma igen var det bara att byta om till pyjamas och gå och lägga sig. Filippa var så utpumpad efter dagens övningar att hon somnade strax efter klockan åtta. Det här med öppna förskolan är något som vi kommer att göra igen för det tyckte Filippa om!


/Gustav och Filippa genom pappa

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Gustav & Filippa - Fredag 13 juli 23:30

Igår åkte vi och hämtade hem Gustav hos morfar på landet. Då passade morfar på att bjuda oss på lunch på en restaurang. Det var riktigt god mat och fin utsikt var det dessutom! I dag har dock mamma och pappa mest ägnat sig åt praktiska bestyr. Mamma ...

Av Gustav & Filippa - Onsdag 11 juli 23:15

Gustav är fortfarande hos morfar, men vi andra ligger inte på latsidan bara därför. I dag har vi varit borta nästan hela dagen. Vi började med att styra kosan norrut för att besöka några gamla kyrkor. Vi var också till Örbyhus slott, där vi tog en fi...

Av Gustav & Filippa - Måndag 9 juli 23:30

I dag fick vi besök av morfar. Han fikade med oss och sedan följde Gustav med honom ut på landet för att få lite frisk luft. Vi andra stannade dock kvar i stan. Mamma och pappa hade en del att fixa i tvättstugan. I morgon får vi nämligen hem vår nya ...

Av Gustav & Filippa - Fredag 6 juli 23:00

Så var det fredag igen och till fredagar hör såklart tacos till middag! I dag var det Gustav och Filippa som tilsammans stod för matlagningen. De skar och hackade och stekte, allt under mammas vakande öga såklart. När pappa kom hem från jobbet stod m...

Av Gustav & Filippa - Onsdag 4 juli 21:30

Efter en ganska lugn förmiddag tog vi bussen till Turbo i eftermiddags. Där hoppade och studsade vi sedan i flera timmar. Vi hann också ta en fika i solen och leka en stund i lekparken utanför. När vi kom hem strax innan kl 18 hade pappa fixat sin eg...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7 8 9 10
11 12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Blogkeen
Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se