Direktlänk till inlägg 21 juni 2010

Sommarlov på riktigt!

Av Gustav & Filippa - 21 juni 2010 23:44

  

  

I dag så började sommarlovet på riktigt! När vi vaknade i morse så hade pappa redan åkt till jobbet. Filippa ropade flera gånger efter pappa, men utan att få något svar. Efter att ha ätit frukost och gjort oss i ordning så tog vi oss till en stor lekpark en bit därifrån vi bor. Där roade vi oss ganska länge. Filippa gillar dock varken att gunga eller åka rutschkana, men att springa, klättra och köra bil är desto roligare! Besöket i lekparken avslutades med lite fika, och sedan gick vi och köpte bl a mjölk och päron.


På väg hem somnade Filippa i vagnen, som sedan fick stå på altanen tills hon vaknade. Strax efter kl 16 kom pappa hem från jobbet. Då stod maten på bordet. Han fick sedan pyssla om oss barn, medan mamma tog bussen ner på stan för att shoppa lite.


Trots en ganska aktiv dag somnade Filippa först ca kl 22.45 i kväll. Hon har dessvärre kommit in i en period då hon tycker att runt kl 22.30 är en lagom tid att somna. Det tycker dock INTE mamma och pappa...


/Gustav och Filippa genom mamma

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Gustav & Filippa - Onsdag 19 sept 21:14

I morse försov vi oss hela familjen, utom pappa som åkte tidigt till jobbet. Vi vaknade först när en klasskompis till Gustav knackade på dörren ca kl 07.40, men då blev det minsann fart på oss och vi hann i tid till skolan ändå. Det är bra med kompis...

Av Gustav & Filippa - Lördag 15 sept 21:59

        I morse så ställde sig Gustav och Alvin och bakade chokladscones till frukost. Gustav har börjat med hemkunskap i skolan och det har uppenbarligen gett inspiration! Gott blev det, tyckte hela familjen!   Med chokladscones i magen bö...

Av Gustav & Filippa - Onsdag 12 sept 21:48

I eftermiddags var det dags för utvecklingssamtal för både Gustav och Filippa. Som vanligt såg allt bra ut. Gustav ligger på mer än godtagbara kunskaper i samtliga ämnen, men kan fortfarande jobba på att utveckla sina svar lite till. Ibland är han fö...

Av Gustav & Filippa - Tisdag 11 sept 21:57

I kväll har både Gustav och Filippa haft fotbollsträning i regnet. Den här gången gjorde det dock inte så mycket att det regnade för Gustavs lag hade nämligen besök av två spelare från stadens allsvenska lag, vilket såklart var extra kul! Medan stora...

Av Gustav & Filippa - Söndag 9 sept 23:30

I dag har hela familjen varit iväg och röstat. Eller rättare sagt, vi barn fick såklart inte rösta, men vi följde med våra kära föräldrar och gav dem stöd och såg till att de röstade rätt. Innan dess hade Filippa haft friidrottsträning och efter det ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5 6
7 8 9
10
11
12
13
14 15 16
17
18 19 20
21 22 23 24
25
26
27
28 29 30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Blogkeen
Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se