Direktlänk till inlägg 21 juni 2010

Sommarlov på riktigt!

Av Gustav & Filippa - 21 juni 2010 23:44

  

  

I dag så började sommarlovet på riktigt! När vi vaknade i morse så hade pappa redan åkt till jobbet. Filippa ropade flera gånger efter pappa, men utan att få något svar. Efter att ha ätit frukost och gjort oss i ordning så tog vi oss till en stor lekpark en bit därifrån vi bor. Där roade vi oss ganska länge. Filippa gillar dock varken att gunga eller åka rutschkana, men att springa, klättra och köra bil är desto roligare! Besöket i lekparken avslutades med lite fika, och sedan gick vi och köpte bl a mjölk och päron.


På väg hem somnade Filippa i vagnen, som sedan fick stå på altanen tills hon vaknade. Strax efter kl 16 kom pappa hem från jobbet. Då stod maten på bordet. Han fick sedan pyssla om oss barn, medan mamma tog bussen ner på stan för att shoppa lite.


Trots en ganska aktiv dag somnade Filippa först ca kl 22.45 i kväll. Hon har dessvärre kommit in i en period då hon tycker att runt kl 22.30 är en lagom tid att somna. Det tycker dock INTE mamma och pappa...


/Gustav och Filippa genom mamma

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Gustav & Filippa - Fredag 13 juli 23:30

Igår åkte vi och hämtade hem Gustav hos morfar på landet. Då passade morfar på att bjuda oss på lunch på en restaurang. Det var riktigt god mat och fin utsikt var det dessutom! I dag har dock mamma och pappa mest ägnat sig åt praktiska bestyr. Mamma ...

Av Gustav & Filippa - Onsdag 11 juli 23:15

Gustav är fortfarande hos morfar, men vi andra ligger inte på latsidan bara därför. I dag har vi varit borta nästan hela dagen. Vi började med att styra kosan norrut för att besöka några gamla kyrkor. Vi var också till Örbyhus slott, där vi tog en fi...

Av Gustav & Filippa - Måndag 9 juli 23:30

I dag fick vi besök av morfar. Han fikade med oss och sedan följde Gustav med honom ut på landet för att få lite frisk luft. Vi andra stannade dock kvar i stan. Mamma och pappa hade en del att fixa i tvättstugan. I morgon får vi nämligen hem vår nya ...

Av Gustav & Filippa - Fredag 6 juli 23:00

Så var det fredag igen och till fredagar hör såklart tacos till middag! I dag var det Gustav och Filippa som tilsammans stod för matlagningen. De skar och hackade och stekte, allt under mammas vakande öga såklart. När pappa kom hem från jobbet stod m...

Av Gustav & Filippa - Onsdag 4 juli 21:30

Efter en ganska lugn förmiddag tog vi bussen till Turbo i eftermiddags. Där hoppade och studsade vi sedan i flera timmar. Vi hann också ta en fika i solen och leka en stund i lekparken utanför. När vi kom hem strax innan kl 18 hade pappa fixat sin eg...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5 6
7 8 9
10
11
12
13
14 15 16
17
18 19 20
21 22 23 24
25
26
27
28 29 30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Blogkeen
Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se