Direktlänk till inlägg 21 juni 2010

Sommarlov på riktigt!

Av Gustav & Filippa - 21 juni 2010 23:44

  

  

I dag så började sommarlovet på riktigt! När vi vaknade i morse så hade pappa redan åkt till jobbet. Filippa ropade flera gånger efter pappa, men utan att få något svar. Efter att ha ätit frukost och gjort oss i ordning så tog vi oss till en stor lekpark en bit därifrån vi bor. Där roade vi oss ganska länge. Filippa gillar dock varken att gunga eller åka rutschkana, men att springa, klättra och köra bil är desto roligare! Besöket i lekparken avslutades med lite fika, och sedan gick vi och köpte bl a mjölk och päron.


På väg hem somnade Filippa i vagnen, som sedan fick stå på altanen tills hon vaknade. Strax efter kl 16 kom pappa hem från jobbet. Då stod maten på bordet. Han fick sedan pyssla om oss barn, medan mamma tog bussen ner på stan för att shoppa lite.


Trots en ganska aktiv dag somnade Filippa först ca kl 22.45 i kväll. Hon har dessvärre kommit in i en period då hon tycker att runt kl 22.30 är en lagom tid att somna. Det tycker dock INTE mamma och pappa...


/Gustav och Filippa genom mamma

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Gustav & Filippa - Onsdag 14 nov 21:28

I kväll var det dags för simskolan igen. Den här gången fick Alvin och pappa sällskap av Gustav, som passade på att visa pappa att han fortfarande kan simma 200 m. För Alvin går det dock lite trögt med simskolan. Han är fortfarande ganska feg och slä...

Av Gustav & Filippa - Söndag 11 nov 21:02

I dag har vi firat pappa på Fars dag. Mamma fixade en lite extra god middag och efter maten bakade vi barn gemensamt en kladdkaka, som vi sedan serverade med glass och bär. När vi hade gjort klart i köket blev det presentöppning för pappa. Vi killar ...

Av Gustav & Filippa - Fredag 9 nov 23:00

Så var det äntligen fredag igen! Veckan har varit lång och för Gustavs del har den innehållit ovanligt mycket pluggande. Han hade nämligen prov i samhällskunskap i dag. Det gick nog bra. Han och mamma hade pluggat hårt, och är det något som mamma kan...

Av Gustav & Filippa - Tisdag 6 nov 21:32

I dag är det Gustav Adolfsdagen, så därför bjöd pappa på Gustav Adolfsbakelser efter maten i dag. Problemet var bara att det var fel Gustav på bakverket! Istället för en bild på Gustav II Adolf så var det en bild på Gustav III, och det upptäckte såkl...

Av Gustav & Filippa - Fredag 2 nov 21:45

Igår styrde vi kosan mot Stockholm för att vara lite kulturella. Vi spenderade eftermiddagen på Historiska museet, där vi lärde oss mer om runstenar, häxor och andra spännande saker. Strax efter kl 19 klev vi på Silja Lines fartyg Galaxy för en kryss...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5 6
7 8 9
10
11
12
13
14 15 16
17
18 19 20
21 22 23 24
25
26
27
28 29 30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Blogkeen
Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se