Alla inlägg under augusti 2010

Av Gustav & Filippa - 4 augusti 2010 23:30

  

  

  

  

  

  

  

  

I förmiddags tog vi en chansning och åkte mot Eskilstuna och Parken Zoo trots att det regnade ute. Mamma var lite skeptisk, men chansningen lyckades och när vi vandrade in i Eskilstunas djurpark hade det slutat regna och till sist blev det riktigt fint väder.


I djurparken såg vi massor av olika djur. Häftigast var lejonen, som strök förbi fönstren när vi stod och tittade in. Men vi såg också bl a en tiger, kängurur, apor, dvärgflodhästar, leoparder, krokodiler, sköldpaddor, flamingos och en tapir som kissade rakt framför oss. Vi tror inte riktigt att han gillade oss... Förutom att titta på djur lekte vi barn i en lekpark och åkte i en rutschkana som var som en tunnel. Och så åt vi glass såklart! Snälla som vi är så bjussade vi varandra på glass. Kl 18 stängde djurparken och det var dags att börja färden hemåt igen. 


/Gustav och Filippa genom mamma

ANNONS
Av Gustav & Filippa - 2 augusti 2010 22:30

Så var den då redan här, sista semesterveckan! Nästa måndag börjar nämligen allvaret igen. Pappa börjar jobba och vi barn börjar på dagis. Det är bara mamma som får vara ledig ett litet tag till, men då för att skola in lillasyster på dagis.


Veckan kunde dock ha börjat bättre. I dag har det nämligen mest regnat så vi barn har bara varit inne och haft det tråkigt. Dagens höjdpunkt inträffade när mamma kom hem från den stora gallerian med massor av nya kläder till oss. Vi fick jeans, några tröjor och lite annat smått och gott. Roligare än så blev det inte i dag!


/Gustav och Filippa genom mamma

ANNONS
Av Gustav & Filippa - 1 augusti 2010 22:09

  

  

  

Häromkvällen lade pappa golvet i lekstugan och idag kom altanen och fönstret på

plats. Därmed är pappa klar med själva byggandet! Nu är det bara resten kvar, typ att lägga plåt på taket, måla både invändigt och utvändigt osv. I princip ingenting alltså..


Ibland kan det löna sig att ha en vilt växande vinbärsbuske i häcken. Hela tre deciliter vinbär fick mamma ihop efter att ha plockat en stund. Det räckte precis till en vinbärskaka i långpanna, som vi fick avnjuta efter söndagsmiddagen. Surt, men gott!


/Gustav och Filippa genom mamma

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5 6 7 8
9 10 11 12 13
14
15
16
17
18 19 20 21 22
23
24 25
26
27 28 29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Blogkeen
Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se