Direktlänk till inlägg 25 september 2010

Filippas nattningsprocedur

Av Gustav & Filippa - 25 september 2010 23:47

Filippa har nästan alltid varit väldigt strulig att natta. Hon har varit kvällspiggheten personifierad och inte alls varit intresserad av att gå och lägga sig. Oftast har hon däckat på soffan av ren utmattning i 22-tiden och sedan har hon legat där tills det har varit dags för mamma och pappa att gå och lägga sig. Så är det dock inte längre!


Sedan en tid tillbaka säger hon själv till när hon vill gå och lägga sig. Det brukar vara någon gång i 19-tiden. Sedan klättrar hon upp för trappan med antingen mamma eller pappa, väljer en CD-skiva som hon vill lyssna på (nästan alltid något av Astrid Lindgren) och ligger därefter och myser med mamma och pappa tills hon somnar. Är det dagis dagen efter brukar även storebror få följa med upp och lägga sig, men är det ledigt brukar han få vara uppe en stund till och umgås med mamma och pappa på tu man hand.


Nu gäller det bara att få Filippa att gilla tandborstningen också. Och att få henne att sova i sin säng hela natten!


/Gustav och Filippa genom mamma

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Gustav & Filippa - Söndag 9 dec 21:08

Efter en dag fylld av skidor på TV, friidrottsträning, tennisträning, klädtvättning och matlagning, sjönk vi ner i soffan framför julkalendern på TV i kväll. Vi barn fikade på Gustavs lussekatter som han bakade på hemkunskapen tidigare i veckan och m...

Av Gustav & Filippa - Lördag 8 dec 22:31

                  I dag var det dags för pappa att fylla år igen! Dagen började med att mamma och vi barn fixade en extra god frukost till honom. På eftermiddagen åkte vi till det stora köpcentrumet för att gå på bio i deras sprillans nya ...

Av Gustav & Filippa - Fredag 7 dec 21:31

Dagarna går och trots att det börjar lacka mot jul är det fortfarande fullt upp med träningar av diverse slag, närmare bestämt fotboll, friidrott, tennis och simskola. På fredagar är det dock inget sådant inbokat som tur är, men då ska man hinna med ...

Av Gustav & Filippa - Tisdag 4 dec 21:26

Trots att det är december så är det fortfarande fotbollsträning för Gustav och Filippa på tisdagar. Vanligtvis håller de till på konstgräsplanen, men i dag fick Filippas lag göra något både annorlunda och kul. De fick nämligen åka till ett sport- och...

Av Gustav & Filippa - Söndag 2 dec 21:45

I dag är det första advent. Det har vi firat med både friidrottsträning och tennisträning. Därefter blev det en extra god middag med rester från igår, då vi hade gäster. Sedan ställde sig Filippa och bakade en saffranskladdkaka, som vi fikade på i kv...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7
8
9 10
11
12
13
14 15 16
17
18 19
20
21
22
23 24 25 26
27
28 29 30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Blogkeen
Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se