Direktlänk till inlägg 25 september 2010

Filippas nattningsprocedur

Av Gustav & Filippa - 25 september 2010 23:47

Filippa har nästan alltid varit väldigt strulig att natta. Hon har varit kvällspiggheten personifierad och inte alls varit intresserad av att gå och lägga sig. Oftast har hon däckat på soffan av ren utmattning i 22-tiden och sedan har hon legat där tills det har varit dags för mamma och pappa att gå och lägga sig. Så är det dock inte längre!


Sedan en tid tillbaka säger hon själv till när hon vill gå och lägga sig. Det brukar vara någon gång i 19-tiden. Sedan klättrar hon upp för trappan med antingen mamma eller pappa, väljer en CD-skiva som hon vill lyssna på (nästan alltid något av Astrid Lindgren) och ligger därefter och myser med mamma och pappa tills hon somnar. Är det dagis dagen efter brukar även storebror få följa med upp och lägga sig, men är det ledigt brukar han få vara uppe en stund till och umgås med mamma och pappa på tu man hand.


Nu gäller det bara att få Filippa att gilla tandborstningen också. Och att få henne att sova i sin säng hela natten!


/Gustav och Filippa genom mamma

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Gustav & Filippa - Söndag 21 okt 21:30

Igår kväll hade vi gäster över på middag. De gick hemåt först runt kl 01 i natt, så i morse var vi väldigt sega. Följaktligen blev det ingen friidrottsträning för Filippa, men till Gustavs tennisträning hade vi vaknat till. Sedan blev det en ganska l...

Av Gustav & Filippa - Fredag 19 okt 22:30

I dag hämtade Gustav lillbrorsan på fritids när skoldagen var slut. Alvin följde med så snällt och sedan gick grabbarna hem och spelade. När pappa kom hem från jobbet satte han upp lampan vid trappan i hallen på övervåningen, vilket vi barn tyckte kä...

Av Gustav & Filippa - Onsdag 17 okt 22:00

I kväll fortsatte simskolan för Alvin. Han är fortfarande lite feg och påminner enligt pappa mycket om sin storebror. Följaktligen smiter han gärna från övningarna när simlärarna inte har koll och "fuskar" en del. Det som ger mest är egentligen stund...

Av Gustav & Filippa - Lördag 13 okt 21:41

                        I dag var det dags för årets julmarknad på Österby bruk. Lite i tidigaste laget kan man tycka, men det är ju tradition att vi åker dit varje år. Vi började med en liten promenad i de vackra omgivningarna. Pappa s...

Av Gustav & Filippa - Torsdag 11 okt 21:36

I kväll har Filippa haft friidrottsträning. Det var ett tag sedan sist eftersom fotbollen har tagit mycket tid på slutet, men i kväll hade vi äntligen tid för det igen. Då fick Filippa testa stavhopp för första gången. Det var jättesvårt, trots att d...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7
8
9 10
11
12
13
14 15 16
17
18 19
20
21
22
23 24 25 26
27
28 29 30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Blogkeen
Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se