Direktlänk till inlägg 26 september 2010

Trädgårdsarbete

Av Gustav & Filippa - 26 september 2010 21:17

I dag har vi mest ägnat oss åt trädgårdsarbete här hemma. Pappa har klippt gräset och häcken medan mamma bl a har grävt upp busken som hon klippte ner för ett tag sedan. Vi barn har självklart hjäpt till. När man jobbar blir man hungrig så efter några timmars slit traskade vi iväg till McDonalds för lite lunch. Filippa åt några pommes, men gillade bäst äpplena. Äpplen som hela vår trädgård är full av just nu. Undrar om det är det som kallas ironi?


Kvällen har varit ganska lugn för oss barn. Mamma har dock tvättat massor av kläder och pappa har varit och handlat lite mat, men vi har inte låtit det distrahera oss utan roat oss på egen hand.


/Gustav och Filippa genom mamma

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Gustav & Filippa - Söndag 21 okt 21:30

Igår kväll hade vi gäster över på middag. De gick hemåt först runt kl 01 i natt, så i morse var vi väldigt sega. Följaktligen blev det ingen friidrottsträning för Filippa, men till Gustavs tennisträning hade vi vaknat till. Sedan blev det en ganska l...

Av Gustav & Filippa - Fredag 19 okt 22:30

I dag hämtade Gustav lillbrorsan på fritids när skoldagen var slut. Alvin följde med så snällt och sedan gick grabbarna hem och spelade. När pappa kom hem från jobbet satte han upp lampan vid trappan i hallen på övervåningen, vilket vi barn tyckte kä...

Av Gustav & Filippa - Onsdag 17 okt 22:00

I kväll fortsatte simskolan för Alvin. Han är fortfarande lite feg och påminner enligt pappa mycket om sin storebror. Följaktligen smiter han gärna från övningarna när simlärarna inte har koll och "fuskar" en del. Det som ger mest är egentligen stund...

Av Gustav & Filippa - Lördag 13 okt 21:41

                        I dag var det dags för årets julmarknad på Österby bruk. Lite i tidigaste laget kan man tycka, men det är ju tradition att vi åker dit varje år. Vi började med en liten promenad i de vackra omgivningarna. Pappa s...

Av Gustav & Filippa - Torsdag 11 okt 21:36

I kväll har Filippa haft friidrottsträning. Det var ett tag sedan sist eftersom fotbollen har tagit mycket tid på slutet, men i kväll hade vi äntligen tid för det igen. Då fick Filippa testa stavhopp för första gången. Det var jättesvårt, trots att d...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7
8
9 10
11
12
13
14 15 16
17
18 19
20
21
22
23 24 25 26
27
28 29 30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Blogkeen
Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se