Direktlänk till inlägg 26 september 2010

Trädgårdsarbete

Av Gustav & Filippa - 26 september 2010 21:17

I dag har vi mest ägnat oss åt trädgårdsarbete här hemma. Pappa har klippt gräset och häcken medan mamma bl a har grävt upp busken som hon klippte ner för ett tag sedan. Vi barn har självklart hjäpt till. När man jobbar blir man hungrig så efter några timmars slit traskade vi iväg till McDonalds för lite lunch. Filippa åt några pommes, men gillade bäst äpplena. Äpplen som hela vår trädgård är full av just nu. Undrar om det är det som kallas ironi?


Kvällen har varit ganska lugn för oss barn. Mamma har dock tvättat massor av kläder och pappa har varit och handlat lite mat, men vi har inte låtit det distrahera oss utan roat oss på egen hand.


/Gustav och Filippa genom mamma

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Gustav & Filippa - Söndag 9 dec 21:08

Efter en dag fylld av skidor på TV, friidrottsträning, tennisträning, klädtvättning och matlagning, sjönk vi ner i soffan framför julkalendern på TV i kväll. Vi barn fikade på Gustavs lussekatter som han bakade på hemkunskapen tidigare i veckan och m...

Av Gustav & Filippa - Lördag 8 dec 22:31

                  I dag var det dags för pappa att fylla år igen! Dagen började med att mamma och vi barn fixade en extra god frukost till honom. På eftermiddagen åkte vi till det stora köpcentrumet för att gå på bio i deras sprillans nya ...

Av Gustav & Filippa - Fredag 7 dec 21:31

Dagarna går och trots att det börjar lacka mot jul är det fortfarande fullt upp med träningar av diverse slag, närmare bestämt fotboll, friidrott, tennis och simskola. På fredagar är det dock inget sådant inbokat som tur är, men då ska man hinna med ...

Av Gustav & Filippa - Tisdag 4 dec 21:26

Trots att det är december så är det fortfarande fotbollsträning för Gustav och Filippa på tisdagar. Vanligtvis håller de till på konstgräsplanen, men i dag fick Filippas lag göra något både annorlunda och kul. De fick nämligen åka till ett sport- och...

Av Gustav & Filippa - Söndag 2 dec 21:45

I dag är det första advent. Det har vi firat med både friidrottsträning och tennisträning. Därefter blev det en extra god middag med rester från igår, då vi hade gäster. Sedan ställde sig Filippa och bakade en saffranskladdkaka, som vi fikade på i kv...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7
8
9 10
11
12
13
14 15 16
17
18 19
20
21
22
23 24 25 26
27
28 29 30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Blogkeen
Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se