Direktlänk till inlägg 8 december 2010

Pappas födelsedag

Av Gustav & Filippa - 8 december 2010 22:19

  

  

  

  

  

  

  

  

I kväll har vi firat pappas födelsedag med att gå ut och äta på restaurang. Vi barn fick en varsin pizza (närmare bestämt Hawai) med mjölk. Mamma och pappa åt pikilia med klyftpotatis. Vi skötte oss riktigt bra på restaurangen och var både glada och matfriska. Gustav åt upp halva sin barnpizza och Filippa åt nästan lika mycket hon. Resterna fick vi med oss hem i en pizzakartong.


Väl hemma igen blev det tårta med vit choklad. Pappa fick, med god hjälp av oss barn, blåsa ut 8 rosa ljus på tårtan. Det saknades med andra ord 30 ljus, men så många ljus finns nog inte i hela världen! Sedan blev det presentöppning. Pappa hade lite problem med att öppna alla sina tre paket så vi fick hjälpa till. Vi hade köpt en glassbok, en flaska svensk whisky och två whiskyglas till honom. Han verkade nöjd och glad över presenterna och för att försöka få lite fart på firandet efter presentöppningen passade Filippa på att krossa ett glas i tusen bitar på vårt nya golv, men allt höll utom glaset! Det bör nog tilläggas att det inte var något av whiskyglasen som gick i kras... Sedan var det nattning för två trötta barn som visat sig från sin bästa sida hela kvällen!


/Gustav och Filippa genom mamma

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Gustav & Filippa - Onsdag 20 juni 23:51

Gustav har redan hunnit ha sommarlov en hel vecka. Denna vecka har han mest ägnat åt TV-spel med sina kompisar. Nu är det dock slut på lugnet. I dag fick nämligen även mamma, Filippa och Alvin sommarlov! Första sommarlovsdagen har bl a ägnats åt komp...

Av Gustav & Filippa - Tisdag 19 juni 23:51

        I dag var Alvins sista dag på dagis - någonsin! Av denna anledning blev han hämtad av både mamma och pappa i eftermiddags. Vanligtvis är det pappa som hämtar men detta historiska ögonblick ville mamma inte missa. Nu är nämligen dagistid...

Av Gustav & Filippa - Söndag 17 juni 22:55

I eftermiddags hade Gustav avslutning på tennisen. Som vanligt den här terminen var det bara han och en tjej till där, så han har fått mycket tennis för pengarna i vår! När tennisen var slut firade han och mamma med en glass för en väl genomförd term...

Av Gustav & Filippa - Lördag 16 juni 22:45

I förmiddags drog pappa, Filippa och Alvin iväg till Dalarna för att kolla till stugan. Mamma och Gustav blev dock kvar i stan eftersom Gustav har avslutning på tennisen i morgon, och den vill han såklart inte missa. Mamma och Gustav tog dock också t...

Av Gustav & Filippa - Fredag 15 juni 22:30

I dag var Filippas fritids stängt, så därför fick hon följa med pappa till jobbet istället. Där fick hon hjälpa pappa och de andra med diverse arbetsuppgifter, bl a så stod hon i kassan. Som lön fick hon både gratis mat och glass. Efter en dags hårt ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4 5
6 7 8 9 10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20 21 22 23 24 25
26
27 28 29 30 31
<<< December 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Blogkeen
Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se