Direktlänk till inlägg 8 december 2010

Pappas födelsedag

Av Gustav & Filippa - 8 december 2010 22:19

  

  

  

  

  

  

  

  

I kväll har vi firat pappas födelsedag med att gå ut och äta på restaurang. Vi barn fick en varsin pizza (närmare bestämt Hawai) med mjölk. Mamma och pappa åt pikilia med klyftpotatis. Vi skötte oss riktigt bra på restaurangen och var både glada och matfriska. Gustav åt upp halva sin barnpizza och Filippa åt nästan lika mycket hon. Resterna fick vi med oss hem i en pizzakartong.


Väl hemma igen blev det tårta med vit choklad. Pappa fick, med god hjälp av oss barn, blåsa ut 8 rosa ljus på tårtan. Det saknades med andra ord 30 ljus, men så många ljus finns nog inte i hela världen! Sedan blev det presentöppning. Pappa hade lite problem med att öppna alla sina tre paket så vi fick hjälpa till. Vi hade köpt en glassbok, en flaska svensk whisky och två whiskyglas till honom. Han verkade nöjd och glad över presenterna och för att försöka få lite fart på firandet efter presentöppningen passade Filippa på att krossa ett glas i tusen bitar på vårt nya golv, men allt höll utom glaset! Det bör nog tilläggas att det inte var något av whiskyglasen som gick i kras... Sedan var det nattning för två trötta barn som visat sig från sin bästa sida hela kvällen!


/Gustav och Filippa genom mamma

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Gustav & Filippa - Onsdag 12 dec 22:36

Den här terminen har Gustav haft hemkunskap i skolan. Där har de bakat ganska mycket och emellanåt har Gustav kommit hem med fika till familjen, bl a äppelmuffins, bullar och lussekatter. I dag hade han pepparkakor med sig, som vi fikade på efter mat...

Av Gustav & Filippa - Söndag 9 dec 21:08

Efter en dag fylld av skidor på TV, friidrottsträning, tennisträning, klädtvättning och matlagning, sjönk vi ner i soffan framför julkalendern på TV i kväll. Vi barn fikade på Gustavs lussekatter som han bakade på hemkunskapen tidigare i veckan och m...

Av Gustav & Filippa - Lördag 8 dec 22:31

                  I dag var det dags för pappa att fylla år igen! Dagen började med att mamma och vi barn fixade en extra god frukost till honom. På eftermiddagen åkte vi till det stora köpcentrumet för att gå på bio i deras sprillans nya ...

Av Gustav & Filippa - Fredag 7 dec 21:31

Dagarna går och trots att det börjar lacka mot jul är det fortfarande fullt upp med träningar av diverse slag, närmare bestämt fotboll, friidrott, tennis och simskola. På fredagar är det dock inget sådant inbokat som tur är, men då ska man hinna med ...

Av Gustav & Filippa - Tisdag 4 dec 21:26

Trots att det är december så är det fortfarande fotbollsträning för Gustav och Filippa på tisdagar. Vanligtvis håller de till på konstgräsplanen, men i dag fick Filippas lag göra något både annorlunda och kul. De fick nämligen åka till ett sport- och...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4 5
6 7 8 9 10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20 21 22 23 24 25
26
27 28 29 30 31
<<< December 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Blogkeen
Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se