Direktlänk till inlägg 8 december 2010

Pappas födelsedag

Av Gustav & Filippa - 8 december 2010 22:19

  

  

  

  

  

  

  

  

I kväll har vi firat pappas födelsedag med att gå ut och äta på restaurang. Vi barn fick en varsin pizza (närmare bestämt Hawai) med mjölk. Mamma och pappa åt pikilia med klyftpotatis. Vi skötte oss riktigt bra på restaurangen och var både glada och matfriska. Gustav åt upp halva sin barnpizza och Filippa åt nästan lika mycket hon. Resterna fick vi med oss hem i en pizzakartong.


Väl hemma igen blev det tårta med vit choklad. Pappa fick, med god hjälp av oss barn, blåsa ut 8 rosa ljus på tårtan. Det saknades med andra ord 30 ljus, men så många ljus finns nog inte i hela världen! Sedan blev det presentöppning. Pappa hade lite problem med att öppna alla sina tre paket så vi fick hjälpa till. Vi hade köpt en glassbok, en flaska svensk whisky och två whiskyglas till honom. Han verkade nöjd och glad över presenterna och för att försöka få lite fart på firandet efter presentöppningen passade Filippa på att krossa ett glas i tusen bitar på vårt nya golv, men allt höll utom glaset! Det bör nog tilläggas att det inte var något av whiskyglasen som gick i kras... Sedan var det nattning för två trötta barn som visat sig från sin bästa sida hela kvällen!


/Gustav och Filippa genom mamma

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Gustav & Filippa - Onsdag 13 dec 20:44

                  I dag har vi ägnat en stor del av dagen åt luciafirande. Det började kl 08.40 i morse när Filippa och de andra treorna höll i årets luciatåg i matsalen på skolan. Filippa var tärna och sjöng så vackert med de andra treorn...

Av Gustav & Filippa - Söndag 10 dec 22:18

                I dag efter tennisträning och middag så ägde årets lussebak rum här hemma. Det var främst pappa och Filippa som stod för bakandet, men Alvin var också med och Gustav gjorde ett snabbt litet gästspel. Det blev lussekatter av ...

Av Gustav & Filippa - Lördag 9 dec 23:45

        I dag har det varit full fart här hemma! Förmiddagen var ganska lugn, men på eftermiddagen var Alvin och pappa iväg på 5-årskalas hos en dagiskompis till Alvin. Under tiden var mamma hemma och gjorde årets julkort, vilket tog sin lilla ...

Av Gustav & Filippa - Fredag 8 dec 21:55

                    I dag fyller världens bästa pappa hela 45 år! Det har vi firat traditionellt genom att bl a gå ut på restaurang och äta middag. Pappa valde att äta något så konstigt som oxkind! Vi barn var mer konservativa och valde p...

Av Gustav & Filippa - Onsdag 6 dec 21:30

Vi barn följer årets TV-kalender Jakten på tidskristallen med stort intresse. Vi tycker att den är riktigt spännande och Alvin har t o m applåderat åt den. Gustav och Alvin har också en varsin legokalender. Gustav har Star Wars medan Alvin har Lego C...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4 5
6 7 8 9 10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20 21 22 23 24 25
26
27 28 29 30 31
<<< December 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Blogkeen
Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se