Direktlänk till inlägg 8 december 2010

Pappas födelsedag

Av Gustav & Filippa - 8 december 2010 22:19

  

  

  

  

  

  

  

  

I kväll har vi firat pappas födelsedag med att gå ut och äta på restaurang. Vi barn fick en varsin pizza (närmare bestämt Hawai) med mjölk. Mamma och pappa åt pikilia med klyftpotatis. Vi skötte oss riktigt bra på restaurangen och var både glada och matfriska. Gustav åt upp halva sin barnpizza och Filippa åt nästan lika mycket hon. Resterna fick vi med oss hem i en pizzakartong.


Väl hemma igen blev det tårta med vit choklad. Pappa fick, med god hjälp av oss barn, blåsa ut 8 rosa ljus på tårtan. Det saknades med andra ord 30 ljus, men så många ljus finns nog inte i hela världen! Sedan blev det presentöppning. Pappa hade lite problem med att öppna alla sina tre paket så vi fick hjälpa till. Vi hade köpt en glassbok, en flaska svensk whisky och två whiskyglas till honom. Han verkade nöjd och glad över presenterna och för att försöka få lite fart på firandet efter presentöppningen passade Filippa på att krossa ett glas i tusen bitar på vårt nya golv, men allt höll utom glaset! Det bör nog tilläggas att det inte var något av whiskyglasen som gick i kras... Sedan var det nattning för två trötta barn som visat sig från sin bästa sida hela kvällen!


/Gustav och Filippa genom mamma

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Gustav & Filippa - Fredag 23 feb 22:30

I dag satte vi oss i bilen och styrde kosan mot Stockholm. Där började vi med ett besök på Naturhistoriska riksmuséet bland dinosaurier, förhistoriska människor och uppstoppade djur. Vi passade också på att gå på bio på Cosmonova. Vi såg filmen En re...

Av Gustav & Filippa - Torsdag 22 feb 21:15

I dag har pappa äntligen fått sportlov han också! Egentligen hade vi tänkt att åka iväg och åka längdskidor i dag, men tyvärr var alla hyrskidor slut. En skridskotur kom vi i alla fall iväg på. Alvin var jätteduktig och kämpade på som bara den, så nu...

Av Gustav & Filippa - Onsdag 21 feb 21:04

I eftermiddags kom vi barn hem igen efter att ha varit hos morfar några dagar. Där har vi bl a bakat, spelat schack, åkt stjärtlapp och grävt grottor i snön. Gustav har också jobbat lite med att trava ved. Vi hann inte mer än att komma hem innan vi f...

Av Gustav & Filippa - Måndag 19 feb 20:45

I dag så började sportlovet för mamma och oss barn. Pappa åkte dock till jobbet som vanligt i morse, men ska vara ledig några dagar i slutet av veckan är det tänkt. Efter en ganska lugn förmiddag fick vi besök av morfar. Några timmar senare följde vi...

Av Gustav & Filippa - Lördag 17 feb 23:45

Det är tydligen något som heter OS som pågår just nu. Vi barn är dock måttligt intresserade, men det betyder att mamma och pappa tydligen har första tjing på TV:n här hemma just nu. I förmiddags satt de och tittade på någon stafett i längdskidåkning ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4 5
6 7 8 9 10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20 21 22 23 24 25
26
27 28 29 30 31
<<< December 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Blogkeen
Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se