Direktlänk till inlägg 8 december 2010

Pappas födelsedag

Av Gustav & Filippa - 8 december 2010 22:19

  

  

  

  

  

  

  

  

I kväll har vi firat pappas födelsedag med att gå ut och äta på restaurang. Vi barn fick en varsin pizza (närmare bestämt Hawai) med mjölk. Mamma och pappa åt pikilia med klyftpotatis. Vi skötte oss riktigt bra på restaurangen och var både glada och matfriska. Gustav åt upp halva sin barnpizza och Filippa åt nästan lika mycket hon. Resterna fick vi med oss hem i en pizzakartong.


Väl hemma igen blev det tårta med vit choklad. Pappa fick, med god hjälp av oss barn, blåsa ut 8 rosa ljus på tårtan. Det saknades med andra ord 30 ljus, men så många ljus finns nog inte i hela världen! Sedan blev det presentöppning. Pappa hade lite problem med att öppna alla sina tre paket så vi fick hjälpa till. Vi hade köpt en glassbok, en flaska svensk whisky och två whiskyglas till honom. Han verkade nöjd och glad över presenterna och för att försöka få lite fart på firandet efter presentöppningen passade Filippa på att krossa ett glas i tusen bitar på vårt nya golv, men allt höll utom glaset! Det bör nog tilläggas att det inte var något av whiskyglasen som gick i kras... Sedan var det nattning för två trötta barn som visat sig från sin bästa sida hela kvällen!


/Gustav och Filippa genom mamma

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Gustav & Filippa - Söndag 23 sept 21:40

I dag har vi stora barn mest ägnat oss åt sport, precis som vanligt på söndagar. Först hade Filippa friidrottsträning och lite senare fotbollsmatch med sitt lag. I dag vann tjejerna och då blir det ju alltid lite extra kul såklart. Ungefär samtidigt ...

Av Gustav & Filippa - Lördag 22 sept 20:19

      I dag, efter flera veckors väntan, var det äntligen dags för Filippas tioårskalas! Hon hade sitt kalas på ett sport- och aktivitetscenter här i stan, tillsammans med en klasskompis som också fyllt år nyligen. Alla tjejer i klassen var bjud...

Av Gustav & Filippa - Onsdag 19 sept 21:14

I morse försov vi oss hela familjen, utom pappa som åkte tidigt till jobbet. Vi vaknade först när en klasskompis till Gustav knackade på dörren ca kl 07.40, men då blev det minsann fart på oss och vi hann i tid till skolan ändå. Det är bra med kompis...

Av Gustav & Filippa - Lördag 15 sept 21:59

        I morse så ställde sig Gustav och Alvin och bakade chokladscones till frukost. Gustav har börjat med hemkunskap i skolan och det har uppenbarligen gett inspiration! Gott blev det, tyckte hela familjen!   Med chokladscones i magen bö...

Av Gustav & Filippa - Onsdag 12 sept 21:48

I eftermiddags var det dags för utvecklingssamtal för både Gustav och Filippa. Som vanligt såg allt bra ut. Gustav ligger på mer än godtagbara kunskaper i samtliga ämnen, men kan fortfarande jobba på att utveckla sina svar lite till. Ibland är han fö...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4 5
6 7 8 9 10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20 21 22 23 24 25
26
27 28 29 30 31
<<< December 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Blogkeen
Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se