Direktlänk till inlägg 13 februari 2011

Söndagsbesök

Av Gustav & Filippa - 13 februari 2011 21:10

I förmiddags kom Jonatan, Sebastian, Anton och deras mamma och pappa på besök. Efter en liten stund försvann Anton och hans föräldrar. De skulle tydligen på visning av grannhuset, som är ute för försäljning. Snart var de dock tillbaka igen. Då åt vi lunch tillsammans. Kort därefter försvann de dock igen. Då var de iväg och kollade på ett annat hus, som också ligger ute för försäljning. Jonatan och Sebastian stannade dock kvar även denna gång och byggde lego med Gustav. När Anton och hans föräldrar var tillbaka blev det fika. Vi barn länsade kakfaten, så att det knappt blev något kvar till de vuxna. Sedan var Jonatan och Sebastian tvungna att åka hem och vi sa hej då för den här gången.


Därefter ägnade sig Gustav och pappa åt att bygga lego. När det var dags för middag så stod potatis- och purjolökssoppa på menyn. Filippa chockade alla genom att begära påfyllning två gånger. Det händer ALDRIG annars!


/Gustav och Filippa genom mamma

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Gustav & Filippa - Onsdag 23 maj 23:07

Igår hade Alvin en spännande dag! Då var nämligen han och pappa och hälsade på i skolan. De fick också veta vilken klass som Alvin kommer att börja i. Det blir FB, vilket Gustav och Filippa blev mycket nöjda med. De går nämligen också i B och var lit...

Av Gustav & Filippa - Söndag 20 maj 23:45

I förmiddags hade Gustav och pappa bortamatch med fotbollen, så det blev ingen sovmorgon för dem. Vi andra sov gott när de åkte iväg. Efter några timmar var de hemma igen efter en oavgjord match som slutade 3-3. Sedan vilade Gustav fram till kl 14, d...

Av Gustav & Filippa - Fredag 18 maj 22:45

I dag har dagis varit stängt, så därför har pappa jobbat hemifrån i sällskap av Alvin. Så småningom kom Filippa hem från skolan med en klasskompis i släptåg. Tjejerna gav sig dock snart ut igen för lek med några kompisar. Mamma jobbade sent i dag, me...

Av Gustav & Filippa - Torsdag 17 maj 21:13

I eftermiddags fick barnen på dagis sällskap av en massa föräldrar som kom dit för att vårstäda och göra fint på dagisgården. Även pappa, Gustav och Filippa dök upp, och till sist även mamma. Då hade barnen precis sjungit sommarsånger för föräldrarna...

Av Gustav & Filippa - Onsdag 16 maj 21:00

Efter skolan i dag var Filippa iväg och lekte med några klasskompisar. Brorsorna ville också göra något kul och det roligaste som finns enligt dem är att spela TV-spel. Mamma var dock lite kinkig och tyckte att de skulle vara ute i det fina vädret is...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4 5 6
7
8 9
10
11 12 13
14
15
16 17
18
19 20
21 22 23 24
25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Blogkeen
Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se