Direktlänk till inlägg 13 februari 2011

Söndagsbesök

Av Gustav & Filippa - 13 februari 2011 21:10

I förmiddags kom Jonatan, Sebastian, Anton och deras mamma och pappa på besök. Efter en liten stund försvann Anton och hans föräldrar. De skulle tydligen på visning av grannhuset, som är ute för försäljning. Snart var de dock tillbaka igen. Då åt vi lunch tillsammans. Kort därefter försvann de dock igen. Då var de iväg och kollade på ett annat hus, som också ligger ute för försäljning. Jonatan och Sebastian stannade dock kvar även denna gång och byggde lego med Gustav. När Anton och hans föräldrar var tillbaka blev det fika. Vi barn länsade kakfaten, så att det knappt blev något kvar till de vuxna. Sedan var Jonatan och Sebastian tvungna att åka hem och vi sa hej då för den här gången.


Därefter ägnade sig Gustav och pappa åt att bygga lego. När det var dags för middag så stod potatis- och purjolökssoppa på menyn. Filippa chockade alla genom att begära påfyllning två gånger. Det händer ALDRIG annars!


/Gustav och Filippa genom mamma

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Gustav & Filippa - Söndag 12 aug 21:45

Så var det söndag och äntligen dags för matchspel för både Gustav och Filippa igen. Filippa och hennes lag var först ut. De hade match borta och även om det började bra så blev det till sist förlust. Tjejerna hade dock ledningen ett tag och Filippa s...

Av Gustav & Filippa - Fredag 10 aug 23:00

I eftermiddags lämnade mamma och Filippa grabbarna hemma vid sina skärmar och drog ner på stan istället. Där blev det lite shopping och asiatisk buffé, inklusive sushi, till middag på en mysig restaurang. Kl 18.15 blev det sedan film på bio, närmare ...

Av Gustav & Filippa - Torsdag 9 aug 22:30

I kväll började fotbollsträningen för Gustav, Filippa och pappa igen. Egentligen var det träning redan i tisdags, men då hade vi annat för oss. Formen var inte direkt på topp, och inte konditionen heller, varken för Gustav eller Filippa. Det har ju v...

Av Gustav & Filippa - Måndag 6 aug 23:59

I morse när vi vaknade var pappa på jobbet sedan flera timmar tillbaka. Han började ju jobba i dag igen efter att ha haft några veckors semester. Mamma och vi barn höll oss dock sysselsatta utan pappa. Filippa bakade en kladdkaka nästan helt på egen ...

Av Gustav & Filippa - Lördag 4 aug 22:45

Igår var vi iväg på en liten båtuflykt. Vi tog färjan fram och tillbaka till Åland. På båten fikade vi, åt en jättegod buffé och shoppade såklart. Vi barn shoppade mest godis. Vi fick använda våra egna pengar, så det gällde att inte slösa för mycket!...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4 5 6
7
8 9
10
11 12 13
14
15
16 17
18
19 20
21 22 23 24
25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Blogkeen
Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se