Direktlänk till inlägg 13 februari 2011

Söndagsbesök

Av Gustav & Filippa - 13 februari 2011 21:10

I förmiddags kom Jonatan, Sebastian, Anton och deras mamma och pappa på besök. Efter en liten stund försvann Anton och hans föräldrar. De skulle tydligen på visning av grannhuset, som är ute för försäljning. Snart var de dock tillbaka igen. Då åt vi lunch tillsammans. Kort därefter försvann de dock igen. Då var de iväg och kollade på ett annat hus, som också ligger ute för försäljning. Jonatan och Sebastian stannade dock kvar även denna gång och byggde lego med Gustav. När Anton och hans föräldrar var tillbaka blev det fika. Vi barn länsade kakfaten, så att det knappt blev något kvar till de vuxna. Sedan var Jonatan och Sebastian tvungna att åka hem och vi sa hej då för den här gången.


Därefter ägnade sig Gustav och pappa åt att bygga lego. När det var dags för middag så stod potatis- och purjolökssoppa på menyn. Filippa chockade alla genom att begära påfyllning två gånger. Det händer ALDRIG annars!


/Gustav och Filippa genom mamma

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Gustav & Filippa - Onsdag 17 okt 22:00

I kväll fortsatte simskolan för Alvin. Han är fortfarande lite feg och påminner enligt pappa mycket om sin storebror. Följaktligen smiter han gärna från övningarna när simlärarna inte har koll och "fuskar" en del. Det som ger mest är egentligen stund...

Av Gustav & Filippa - Lördag 13 okt 21:41

                        I dag var det dags för årets julmarknad på Österby bruk. Lite i tidigaste laget kan man tycka, men det är ju tradition att vi åker dit varje år. Vi började med en liten promenad i de vackra omgivningarna. Pappa s...

Av Gustav & Filippa - Torsdag 11 okt 21:36

I kväll har Filippa haft friidrottsträning. Det var ett tag sedan sist eftersom fotbollen har tagit mycket tid på slutet, men i kväll hade vi äntligen tid för det igen. Då fick Filippa testa stavhopp för första gången. Det var jättesvårt, trots att d...

Av Gustav & Filippa - Tisdag 9 okt 21:30

I kväll hade Filippa säsongsavslutning med fotbollslaget. Då blev det pizza i klubblokalen och sedan lite spontanfotboll. Pappa fick också vara med eftersom han är hjälptränare för Filippas lag. För någon månad sedan hade Filippa en svacka och ville ...

Av Gustav & Filippa - Söndag 7 okt 21:30

I dag har det varit fotbollscup för oss stora barn hela dagen, från tidig morgon till sen eftermiddag. Resultaten var väl lite sisådär, i ärlighetens namn blev det mest förluster, men kul hade vi och medalj och diplom fick vi ändå. Den som led allra ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4 5 6
7
8 9
10
11 12 13
14
15
16 17
18
19 20
21 22 23 24
25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Blogkeen
Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se