Direktlänk till inlägg 13 februari 2011

Söndagsbesök

Av Gustav & Filippa - 13 februari 2011 21:10

I förmiddags kom Jonatan, Sebastian, Anton och deras mamma och pappa på besök. Efter en liten stund försvann Anton och hans föräldrar. De skulle tydligen på visning av grannhuset, som är ute för försäljning. Snart var de dock tillbaka igen. Då åt vi lunch tillsammans. Kort därefter försvann de dock igen. Då var de iväg och kollade på ett annat hus, som också ligger ute för försäljning. Jonatan och Sebastian stannade dock kvar även denna gång och byggde lego med Gustav. När Anton och hans föräldrar var tillbaka blev det fika. Vi barn länsade kakfaten, så att det knappt blev något kvar till de vuxna. Sedan var Jonatan och Sebastian tvungna att åka hem och vi sa hej då för den här gången.


Därefter ägnade sig Gustav och pappa åt att bygga lego. När det var dags för middag så stod potatis- och purjolökssoppa på menyn. Filippa chockade alla genom att begära påfyllning två gånger. Det händer ALDRIG annars!


/Gustav och Filippa genom mamma

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Gustav & Filippa - Onsdag 14 feb 23:00

I eftermiddags följde Filippa med sin bästa kompis hem efter skolan. Därmed missade hon vårt enkla Alla hjärtans dag-firande här hemma, som bestod av lite extra god mat. Vi småkillar käkade korv, vår favoriträtt, medan mamma och pappa mumsade i sig e...

Av Gustav & Filippa - Söndag 11 feb 21:00

I eftermiddags började Alvins bollskola igen efter några månaders uppehåll. Alvin tyckte att det var kul att vara tillbaka och sprang omkring med ett leende på läpparna nästan hela träningen. Även Gustav hade träning i dag, närmare bestämt tennisträn...

Av Gustav & Filippa - Lördag 10 feb 19:08

                    I dag har vi varit ut på landet och gratulerat morfar på födelsedagen. Egentligen fyller han inte förrän i morgon, men vi passade på att gratulera honom redan i dag. Morfar bjöd bl a på sockerkaka, bullar och prinsesst...

Av Gustav & Filippa - Onsdag 7 feb 20:30

Nuförtiden sitter vi en hel del i vårt nyrenoverade arbetsrum nere i källaren och både jobbar och roar oss. Vi stora barn brukar bl a göra Nomp-läxan (som är en matteläxa på datorn) därnere. Det brukar dock vara ganska kallt, trots att skrivbordet st...

Av Gustav & Filippa - Måndag 5 feb 21:00

I dag var det dags för utvecklingssamtal igen. Denna gången för Filippa. Som vanligt var både mamma och pappa med, och så fröken och Filippa såklart. Samtalet kretsade mycket kring trivsel. Filippa trivs alldeles utmärkt i skolan, även om hon ibland ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4 5 6
7
8 9
10
11 12 13
14
15
16 17
18
19 20
21 22 23 24
25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Blogkeen
Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se