Direktlänk till inlägg 13 februari 2011

Söndagsbesök

Av Gustav & Filippa - 13 februari 2011 21:10

I förmiddags kom Jonatan, Sebastian, Anton och deras mamma och pappa på besök. Efter en liten stund försvann Anton och hans föräldrar. De skulle tydligen på visning av grannhuset, som är ute för försäljning. Snart var de dock tillbaka igen. Då åt vi lunch tillsammans. Kort därefter försvann de dock igen. Då var de iväg och kollade på ett annat hus, som också ligger ute för försäljning. Jonatan och Sebastian stannade dock kvar även denna gång och byggde lego med Gustav. När Anton och hans föräldrar var tillbaka blev det fika. Vi barn länsade kakfaten, så att det knappt blev något kvar till de vuxna. Sedan var Jonatan och Sebastian tvungna att åka hem och vi sa hej då för den här gången.


Därefter ägnade sig Gustav och pappa åt att bygga lego. När det var dags för middag så stod potatis- och purjolökssoppa på menyn. Filippa chockade alla genom att begära påfyllning två gånger. Det händer ALDRIG annars!


/Gustav och Filippa genom mamma

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Gustav & Filippa - Tisdag 15 jan 23:15

I kväll har vi varit på öppet hus på den skola som Gustav helst vill börja på i höst. Där träffade han på flera av sina bästa killkompisar, som också snart ska välja. Det bästa vore om han hamnade i samma klass som dem, men med det fria skolvalet kan...

Av Gustav & Filippa - Måndag 14 jan 22:48

Nu är det vinter på riktigt här i stan. Det är kallt och snöigt och halt. Av den anledningen fick inte Gustav och hans kompisar cykla till dagens spanskaundervisning, som äger rum på en annan skola, utan de fick snällt använda sig av apostlahästarna....

Av Gustav & Filippa - Fredag 11 jan 22:30

Så var första arbetsveckan för i år till ända. Det firade vi med att rensa lite i frysen här hemma. Det blev en bra rensning tyckte vi barn, för det innebar att vi fick hamburgare med bröd till middag i kväll. Men ännu nöjdare blev nog mamma och papp...

Av Gustav & Filippa - Tisdag 8 jan 22:30

I dag började skolan igen efter jullovet. Vi killar hade gärna varit lediga ett tag till, men Filippa tyckte att det var kul att börja igen! Hur som helst hade vi en bra första skoldag alla tre. Gustav har fått en ny fröken, som verkar både snäll och...

Av Gustav & Filippa - Måndag 7 jan 22:45

I dag var det slut på jullovet för mamma och pappa. De fick snällt pallra sig iväg till jobbet i morse medan vi barn satt kvar hemma i soffan. Vi behövde dock inte vara ensamma särskilt länge utan fick snart sällskap av morfar som var snäll och var b...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4 5 6
7
8 9
10
11 12 13
14
15
16 17
18
19 20
21 22 23 24
25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Blogkeen
Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se