Direktlänk till inlägg 15 april 2011

Utelek och storshopping

Av Gustav & Filippa - 15 april 2011 20:58

Ännu en ledig fredag! Det gäller att passa på och njuta, för nästa läsår är det slut med den lyxen. Då får vi gå på dagis måndag-fredag. Dagen har främst ägnats åt uteaktiviteter med mamma. Vi började med att städa lekstugan. Sedan flyttade vi ut vårt bord och våra stolar som har varit inne i stora huset hela vintern. Gardinen som mamma sydde igår blev helt okej, även om hon själv inte är riktigt nöjd. Hon har dock lovat att vi ska få en duk i samma tyg att lägga på bordet. När lekstugan var klar tog vi en fika i den och sedan blev det lek för hela slanten. Vi spelade bl a fotboll med mamma.


Kl 16 kom pappa hem från jobbet. Då blev det middag bestående av lax och lite till. När maten låg i våra magar åkte vi iväg för att shoppa. Det blev bl a rosa Bamsetofflor och en blommig sommarklänning till Filippa och ett par Vikingskor, jeansshorts och en röd pikétröja till Gustav. Dessutom passade vi på att äta vårens första kulglass. Det blev med andra ord en riktigt bra fredag!


/Gustav och Filippa genom mamma

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Gustav & Filippa - Onsdag 14 nov 21:28

I kväll var det dags för simskolan igen. Den här gången fick Alvin och pappa sällskap av Gustav, som passade på att visa pappa att han fortfarande kan simma 200 m. För Alvin går det dock lite trögt med simskolan. Han är fortfarande ganska feg och slä...

Av Gustav & Filippa - Söndag 11 nov 21:02

I dag har vi firat pappa på Fars dag. Mamma fixade en lite extra god middag och efter maten bakade vi barn gemensamt en kladdkaka, som vi sedan serverade med glass och bär. När vi hade gjort klart i köket blev det presentöppning för pappa. Vi killar ...

Av Gustav & Filippa - Fredag 9 nov 23:00

Så var det äntligen fredag igen! Veckan har varit lång och för Gustavs del har den innehållit ovanligt mycket pluggande. Han hade nämligen prov i samhällskunskap i dag. Det gick nog bra. Han och mamma hade pluggat hårt, och är det något som mamma kan...

Av Gustav & Filippa - Tisdag 6 nov 21:32

I dag är det Gustav Adolfsdagen, så därför bjöd pappa på Gustav Adolfsbakelser efter maten i dag. Problemet var bara att det var fel Gustav på bakverket! Istället för en bild på Gustav II Adolf så var det en bild på Gustav III, och det upptäckte såkl...

Av Gustav & Filippa - Fredag 2 nov 21:45

Igår styrde vi kosan mot Stockholm för att vara lite kulturella. Vi spenderade eftermiddagen på Historiska museet, där vi lärde oss mer om runstenar, häxor och andra spännande saker. Strax efter kl 19 klev vi på Silja Lines fartyg Galaxy för en kryss...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6 7 8 9 10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Blogkeen
Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se