Direktlänk till inlägg 15 april 2011

Utelek och storshopping

Av Gustav & Filippa - 15 april 2011 20:58

Ännu en ledig fredag! Det gäller att passa på och njuta, för nästa läsår är det slut med den lyxen. Då får vi gå på dagis måndag-fredag. Dagen har främst ägnats åt uteaktiviteter med mamma. Vi började med att städa lekstugan. Sedan flyttade vi ut vårt bord och våra stolar som har varit inne i stora huset hela vintern. Gardinen som mamma sydde igår blev helt okej, även om hon själv inte är riktigt nöjd. Hon har dock lovat att vi ska få en duk i samma tyg att lägga på bordet. När lekstugan var klar tog vi en fika i den och sedan blev det lek för hela slanten. Vi spelade bl a fotboll med mamma.


Kl 16 kom pappa hem från jobbet. Då blev det middag bestående av lax och lite till. När maten låg i våra magar åkte vi iväg för att shoppa. Det blev bl a rosa Bamsetofflor och en blommig sommarklänning till Filippa och ett par Vikingskor, jeansshorts och en röd pikétröja till Gustav. Dessutom passade vi på att äta vårens första kulglass. Det blev med andra ord en riktigt bra fredag!


/Gustav och Filippa genom mamma

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Gustav & Filippa - Onsdag 19 sept 21:14

I morse försov vi oss hela familjen, utom pappa som åkte tidigt till jobbet. Vi vaknade först när en klasskompis till Gustav knackade på dörren ca kl 07.40, men då blev det minsann fart på oss och vi hann i tid till skolan ändå. Det är bra med kompis...

Av Gustav & Filippa - Lördag 15 sept 21:59

        I morse så ställde sig Gustav och Alvin och bakade chokladscones till frukost. Gustav har börjat med hemkunskap i skolan och det har uppenbarligen gett inspiration! Gott blev det, tyckte hela familjen!   Med chokladscones i magen bö...

Av Gustav & Filippa - Onsdag 12 sept 21:48

I eftermiddags var det dags för utvecklingssamtal för både Gustav och Filippa. Som vanligt såg allt bra ut. Gustav ligger på mer än godtagbara kunskaper i samtliga ämnen, men kan fortfarande jobba på att utveckla sina svar lite till. Ibland är han fö...

Av Gustav & Filippa - Tisdag 11 sept 21:57

I kväll har både Gustav och Filippa haft fotbollsträning i regnet. Den här gången gjorde det dock inte så mycket att det regnade för Gustavs lag hade nämligen besök av två spelare från stadens allsvenska lag, vilket såklart var extra kul! Medan stora...

Av Gustav & Filippa - Söndag 9 sept 23:30

I dag har hela familjen varit iväg och röstat. Eller rättare sagt, vi barn fick såklart inte rösta, men vi följde med våra kära föräldrar och gav dem stöd och såg till att de röstade rätt. Innan dess hade Filippa haft friidrottsträning och efter det ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6 7 8 9 10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Blogkeen
Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se