Direktlänk till inlägg 15 april 2011

Utelek och storshopping

Av Gustav & Filippa - 15 april 2011 20:58

Ännu en ledig fredag! Det gäller att passa på och njuta, för nästa läsår är det slut med den lyxen. Då får vi gå på dagis måndag-fredag. Dagen har främst ägnats åt uteaktiviteter med mamma. Vi började med att städa lekstugan. Sedan flyttade vi ut vårt bord och våra stolar som har varit inne i stora huset hela vintern. Gardinen som mamma sydde igår blev helt okej, även om hon själv inte är riktigt nöjd. Hon har dock lovat att vi ska få en duk i samma tyg att lägga på bordet. När lekstugan var klar tog vi en fika i den och sedan blev det lek för hela slanten. Vi spelade bl a fotboll med mamma.


Kl 16 kom pappa hem från jobbet. Då blev det middag bestående av lax och lite till. När maten låg i våra magar åkte vi iväg för att shoppa. Det blev bl a rosa Bamsetofflor och en blommig sommarklänning till Filippa och ett par Vikingskor, jeansshorts och en röd pikétröja till Gustav. Dessutom passade vi på att äta vårens första kulglass. Det blev med andra ord en riktigt bra fredag!


/Gustav och Filippa genom mamma

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Gustav & Filippa - Fredag 13 juli 23:30

Igår åkte vi och hämtade hem Gustav hos morfar på landet. Då passade morfar på att bjuda oss på lunch på en restaurang. Det var riktigt god mat och fin utsikt var det dessutom! I dag har dock mamma och pappa mest ägnat sig åt praktiska bestyr. Mamma ...

Av Gustav & Filippa - Onsdag 11 juli 23:15

Gustav är fortfarande hos morfar, men vi andra ligger inte på latsidan bara därför. I dag har vi varit borta nästan hela dagen. Vi började med att styra kosan norrut för att besöka några gamla kyrkor. Vi var också till Örbyhus slott, där vi tog en fi...

Av Gustav & Filippa - Måndag 9 juli 23:30

I dag fick vi besök av morfar. Han fikade med oss och sedan följde Gustav med honom ut på landet för att få lite frisk luft. Vi andra stannade dock kvar i stan. Mamma och pappa hade en del att fixa i tvättstugan. I morgon får vi nämligen hem vår nya ...

Av Gustav & Filippa - Fredag 6 juli 23:00

Så var det fredag igen och till fredagar hör såklart tacos till middag! I dag var det Gustav och Filippa som tilsammans stod för matlagningen. De skar och hackade och stekte, allt under mammas vakande öga såklart. När pappa kom hem från jobbet stod m...

Av Gustav & Filippa - Onsdag 4 juli 21:30

Efter en ganska lugn förmiddag tog vi bussen till Turbo i eftermiddags. Där hoppade och studsade vi sedan i flera timmar. Vi hann också ta en fika i solen och leka en stund i lekparken utanför. När vi kom hem strax innan kl 18 hade pappa fixat sin eg...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6 7 8 9 10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Blogkeen
Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se