Alla inlägg under april 2011

Av Gustav & Filippa - 7 april 2011 23:36

I dag har vi nästan haft storm hos oss. När mamma åkte hem från jobbet med en jobbarkompis så blåste det ner ett träd mitt framför ögonen på dem. Vägen blev helt blockerad och det blev kö bakom mamma och hennes jobbarkompis. Som tur var dök det snart upp en man med såg och efter några minuter var halva vägbanan körbar och problemet löst.


I kväll har pappa ägnat sig åt att spackla väggarna i matrummet. Vi barn fick vara uppe extra länge eftersom vi är lediga i morgon, men till sist fick vi säga god natt till pappa och följa med mamma upp för att sova.


/Gustav och Filippa genom mamma

ANNONS
Av Gustav & Filippa - 6 april 2011 21:44

Nu kan man säga att våren är här på riktigt! I dag när vi kom hem efter att ha spenderat eftermiddagen hos mormor och morfar så kunde vi glatt konstatera att den sista snön på vår tomt äntligen hade smält bort. Dessutom hade mamma hunnit med att kassera ljungen och plantera påskliljor i våra utomhuskrukor. Den enda nackdelen med våren är att det är så ljust på kvällarna. Man tror lätt att klockan inte är så mycket, fastän den faktiskt är det. Det är också svårare att somna när det fortfarande är ljust. Men det är smällar vi gärna tar!


/Gustav och Filippa genom mamma

ANNONS
Av Gustav & Filippa - 4 april 2011 20:14

Stackars pappa! I dag hade han lagat kycklinglasagne till middag åt oss barn. Gustav tyckte dock att maten var äcklig och vägrade att äta upp den. Filippa tog efter stor övertalning en tugga av lasagnen, men fick kväljningar och kräktes raskt upp den. Nej, den lasagnen blev verkligen ingen hit!


/Gustav och Filippa genom mamma

Av Gustav & Filippa - 3 april 2011 20:38

  

Vilket tråkigt väder vi har haft i dag! Det har regnat och varit grått. Pappa har dock varit duktig och passat på att göra färdigt runt källardörren. Nu är han nästan klar med gipsskivorna i matrummet. Han har dessutom satt upp några taklister och målat dem. Vi andra har inte gjort något särskilt. Vi barn har lekt och mamma har skött markservicen samt jobbat lite. Det var den helgen det!


/Gustav och Filippa genom mamma

Av Gustav & Filippa - 2 april 2011 22:16

I dag har det varit full fart hela dagen. Kl 13 var vi på födelsedagskalas hemma hos Sebastian. Han fyllde 5 år och det måste naturligtvis firas ordentligt! Vi fikade och lekte och på slutet var det fiskdamm. Gustav blev överlycklig över sin lilla påse med godis och Filippa blev precis lika lycklig över sin påse med vindruvor och russin. När kalaset var slut var vi till Willys och handlade lite och sedan bar det hemåt för att ta det lugnt i någon timme. Kl 17 var vi hembjudna till Stella och Nova med föräldrar. Där blev vi bjudna på en riktig brakmiddag med karibiskt tema. Vi barn fick också testa att ha lilla Nova (tre månader gammal) i knäet. Det var riktigt mysigt, men också lite läskigt eftersom man var tvungen att sitta jättestilla. Strax innan kl 22 var vi hemma igen och då blev det bums i säng!


/Gustav och Filippa genom mamma

Av Gustav & Filippa - 1 april 2011 20:45

  

I kväll har Gustav och pappa varit på äventyrsbadet och roat sig. Det var första gången för Gustav och han var lite försiktig i början, men slappnade av mer och mer när han blev varm i kläderna (eller badbyxorna snarare). Kul var det i alla fall, tyckte Gustav och han vill dit snart igen. Mamma och Filippa roade sig under tiden med att handla fredagsmys och ta en promenad. Inte fullt lika roligt som ett äventyrsbad, men helt okej ändå!


/Gustav och Filippa genom mamma

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6 7 8 9 10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Blogkeen
Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se