Direktlänk till inlägg 13 oktober 2011

Ledig dag

Av Gustav & Filippa - 13 oktober 2011 19:08

I dag har mamma och vi haft en ledig dag. Härligt, härligt! Vi behövde alltså inte åka till dagis i morse, men vi tog inte direkt någon sovmorgon för det. Mamma fick dock ligga och dra sig till kl 09, medan vi roade oss på egen hand.


Förmiddagen blev lugn och ägnades mest åt lek. Vi byggde bl a med klossar och lekte med bilar. När Gustav var liten fick han massor av träklossar av farmor och farfar och mormor och morfar och de är fortfarande en populär leksak här hemma som används flera gånger i veckan. Det byggs Vasaskepp, slott och andra kreativa saker.


Efter lunch tog vi bussen ner på stan. Där var vi till stadsbibliotekets barnavdelning. Mamma fick läsa massor av böcker för oss och så blev det en del lek såklart. När vi hade tröttnat på alla böcker så blev det en fika på bibliotekets café. En varsin bulle med festis blev det för oss barn. Mamma drack tydligen en jättegod chai latte. Sedan bar det hemåt med bussen igen.


/Gustav och Filippa genom mamma

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Gustav & Filippa - Söndag 10 dec 22:18

                I dag efter tennisträning och middag så ägde årets lussebak rum här hemma. Det var främst pappa och Filippa som stod för bakandet, men Alvin var också med och Gustav gjorde ett snabbt litet gästspel. Det blev lussekatter av ...

Av Gustav & Filippa - Lördag 9 dec 23:45

        I dag har det varit full fart här hemma! Förmiddagen var ganska lugn, men på eftermiddagen var Alvin och pappa iväg på 5-årskalas hos en dagiskompis till Alvin. Under tiden var mamma hemma och gjorde årets julkort, vilket tog sin lilla ...

Av Gustav & Filippa - Fredag 8 dec 21:55

                    I dag fyller världens bästa pappa hela 45 år! Det har vi firat traditionellt genom att bl a gå ut på restaurang och äta middag. Pappa valde att äta något så konstigt som oxkind! Vi barn var mer konservativa och valde p...

Av Gustav & Filippa - Onsdag 6 dec 21:30

Vi barn följer årets TV-kalender Jakten på tidskristallen med stort intresse. Vi tycker att den är riktigt spännande och Alvin har t o m applåderat åt den. Gustav och Alvin har också en varsin legokalender. Gustav har Star Wars medan Alvin har Lego C...

Av Gustav & Filippa - Söndag 3 dec 21:13

I dag har pappa varit på tränarutbildning i fotboll nästan hela dagen. Därför blev det bussen till tennisträningen i eftermiddags. Väl hemma igen började mamma med maten. I kväll har vi firat första advent genom att tända första ljuset i adventsljuss...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25 26 27 28 29 30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Blogkeen
Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se