Direktlänk till inlägg 13 oktober 2011

Ledig dag

Av Gustav & Filippa - 13 oktober 2011 19:08

I dag har mamma och vi haft en ledig dag. Härligt, härligt! Vi behövde alltså inte åka till dagis i morse, men vi tog inte direkt någon sovmorgon för det. Mamma fick dock ligga och dra sig till kl 09, medan vi roade oss på egen hand.


Förmiddagen blev lugn och ägnades mest åt lek. Vi byggde bl a med klossar och lekte med bilar. När Gustav var liten fick han massor av träklossar av farmor och farfar och mormor och morfar och de är fortfarande en populär leksak här hemma som används flera gånger i veckan. Det byggs Vasaskepp, slott och andra kreativa saker.


Efter lunch tog vi bussen ner på stan. Där var vi till stadsbibliotekets barnavdelning. Mamma fick läsa massor av böcker för oss och så blev det en del lek såklart. När vi hade tröttnat på alla böcker så blev det en fika på bibliotekets café. En varsin bulle med festis blev det för oss barn. Mamma drack tydligen en jättegod chai latte. Sedan bar det hemåt med bussen igen.


/Gustav och Filippa genom mamma

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Gustav & Filippa - Onsdag 20 juni 23:51

Gustav har redan hunnit ha sommarlov en hel vecka. Denna vecka har han mest ägnat åt TV-spel med sina kompisar. Nu är det dock slut på lugnet. I dag fick nämligen även mamma, Filippa och Alvin sommarlov! Första sommarlovsdagen har bl a ägnats åt komp...

Av Gustav & Filippa - Tisdag 19 juni 23:51

        I dag var Alvins sista dag på dagis - någonsin! Av denna anledning blev han hämtad av både mamma och pappa i eftermiddags. Vanligtvis är det pappa som hämtar men detta historiska ögonblick ville mamma inte missa. Nu är nämligen dagistid...

Av Gustav & Filippa - Söndag 17 juni 22:55

I eftermiddags hade Gustav avslutning på tennisen. Som vanligt den här terminen var det bara han och en tjej till där, så han har fått mycket tennis för pengarna i vår! När tennisen var slut firade han och mamma med en glass för en väl genomförd term...

Av Gustav & Filippa - Lördag 16 juni 22:45

I förmiddags drog pappa, Filippa och Alvin iväg till Dalarna för att kolla till stugan. Mamma och Gustav blev dock kvar i stan eftersom Gustav har avslutning på tennisen i morgon, och den vill han såklart inte missa. Mamma och Gustav tog dock också t...

Av Gustav & Filippa - Fredag 15 juni 22:30

I dag var Filippas fritids stängt, så därför fick hon följa med pappa till jobbet istället. Där fick hon hjälpa pappa och de andra med diverse arbetsuppgifter, bl a så stod hon i kassan. Som lön fick hon både gratis mat och glass. Efter en dags hårt ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25 26 27 28 29 30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Blogkeen
Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se