Direktlänk till inlägg 13 oktober 2011

Ledig dag

Av Gustav & Filippa - 13 oktober 2011 19:08

I dag har mamma och vi haft en ledig dag. Härligt, härligt! Vi behövde alltså inte åka till dagis i morse, men vi tog inte direkt någon sovmorgon för det. Mamma fick dock ligga och dra sig till kl 09, medan vi roade oss på egen hand.


Förmiddagen blev lugn och ägnades mest åt lek. Vi byggde bl a med klossar och lekte med bilar. När Gustav var liten fick han massor av träklossar av farmor och farfar och mormor och morfar och de är fortfarande en populär leksak här hemma som används flera gånger i veckan. Det byggs Vasaskepp, slott och andra kreativa saker.


Efter lunch tog vi bussen ner på stan. Där var vi till stadsbibliotekets barnavdelning. Mamma fick läsa massor av böcker för oss och så blev det en del lek såklart. När vi hade tröttnat på alla böcker så blev det en fika på bibliotekets café. En varsin bulle med festis blev det för oss barn. Mamma drack tydligen en jättegod chai latte. Sedan bar det hemåt med bussen igen.


/Gustav och Filippa genom mamma

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Gustav & Filippa - Onsdag 19 sept 21:14

I morse försov vi oss hela familjen, utom pappa som åkte tidigt till jobbet. Vi vaknade först när en klasskompis till Gustav knackade på dörren ca kl 07.40, men då blev det minsann fart på oss och vi hann i tid till skolan ändå. Det är bra med kompis...

Av Gustav & Filippa - Lördag 15 sept 21:59

        I morse så ställde sig Gustav och Alvin och bakade chokladscones till frukost. Gustav har börjat med hemkunskap i skolan och det har uppenbarligen gett inspiration! Gott blev det, tyckte hela familjen!   Med chokladscones i magen bö...

Av Gustav & Filippa - Onsdag 12 sept 21:48

I eftermiddags var det dags för utvecklingssamtal för både Gustav och Filippa. Som vanligt såg allt bra ut. Gustav ligger på mer än godtagbara kunskaper i samtliga ämnen, men kan fortfarande jobba på att utveckla sina svar lite till. Ibland är han fö...

Av Gustav & Filippa - Tisdag 11 sept 21:57

I kväll har både Gustav och Filippa haft fotbollsträning i regnet. Den här gången gjorde det dock inte så mycket att det regnade för Gustavs lag hade nämligen besök av två spelare från stadens allsvenska lag, vilket såklart var extra kul! Medan stora...

Av Gustav & Filippa - Söndag 9 sept 23:30

I dag har hela familjen varit iväg och röstat. Eller rättare sagt, vi barn fick såklart inte rösta, men vi följde med våra kära föräldrar och gav dem stöd och såg till att de röstade rätt. Innan dess hade Filippa haft friidrottsträning och efter det ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25 26 27 28 29 30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Blogkeen
Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se