Direktlänk till inlägg 13 oktober 2011

Ledig dag

Av Gustav & Filippa - 13 oktober 2011 19:08

I dag har mamma och vi haft en ledig dag. Härligt, härligt! Vi behövde alltså inte åka till dagis i morse, men vi tog inte direkt någon sovmorgon för det. Mamma fick dock ligga och dra sig till kl 09, medan vi roade oss på egen hand.


Förmiddagen blev lugn och ägnades mest åt lek. Vi byggde bl a med klossar och lekte med bilar. När Gustav var liten fick han massor av träklossar av farmor och farfar och mormor och morfar och de är fortfarande en populär leksak här hemma som används flera gånger i veckan. Det byggs Vasaskepp, slott och andra kreativa saker.


Efter lunch tog vi bussen ner på stan. Där var vi till stadsbibliotekets barnavdelning. Mamma fick läsa massor av böcker för oss och så blev det en del lek såklart. När vi hade tröttnat på alla böcker så blev det en fika på bibliotekets café. En varsin bulle med festis blev det för oss barn. Mamma drack tydligen en jättegod chai latte. Sedan bar det hemåt med bussen igen.


/Gustav och Filippa genom mamma

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Gustav & Filippa - Tisdag 17 okt 21:00

Det har inte blivit några kräkningar för Alvin i dag, men han fick av naturliga skäl ändå stanna hemma från dagis. Magsjuka kan ju tydligen smitta även efter sista kräkningen. Ingen annan i familjen har dock blivit sjuk än så länge. När mamma kom hem...

Av Gustav & Filippa - Måndag 16 okt 20:56

Vilken dålig start på veckan vi fick i morse! Pappa hann inte mer än väcka Alvin innan Alvin började att klaga på ont i magen. En minut senare kräktes han i toaletten. Av naturliga skäl blev det därför inget dagis för Alvin i dag. Istället fick han v...

Av Gustav & Filippa - Lördag 14 okt 21:41


                Så var det dags för julmarknad i Österbybruk igen! Som vanligt lite väl tidigt på året kan man tycka, särskilt i dag när solen sken och det var varmt och skönt ute. Vårt besök började med lite lek utanför herrgården. Sedan g...

Av Gustav & Filippa - Torsdag 12 okt 19:58

Det verkar som att mamma har fått för sig att vi ska börja äta lite nyttigare här hemma. Häromdagen åt vi morotsplättar till middag och i dag blev det fisk, för andra gången denna vecka. Dessutom fick vi fisk i skolan häromdagen. Mamma påstår att vi ...

Av Gustav & Filippa - Måndag 9 okt 19:45

En veckas uppehåll fick Gustav och pappa från fotbollen, men i kväll drog den igång för dem igen. Under resten av året kommer de att spela fotboll på måndagar kl 17.30-18.30 på konstgräsplanen. Dessutom kommer det att vara fysträning inomhus på torsd...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25 26 27 28 29 30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Blogkeen
Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se