Direktlänk till inlägg 23 oktober 2011

Femårsjubileum

Av Gustav & Filippa - 23 oktober 2011 20:24

Nu är vi hemma igen efter att ha tillbringat större delen av lördagen och söndagen hos mormor och morfar. Vi har haft det jättebra, lekt massor och ätit pannkaka och annat gott. När vi kom hem i kväll hade mamma och pappa precis varit och handlat. De hade bl a köpt en häxdräkt till Filippa. Vi ska nämligen på Halloweenfest på söndag. Sedan inhandlades också den första julklappen - ett jättestort paket till Gustav. Pappa hade också tänkt att lägga på plåttaket på altanen i dag, men han var tydligen så sliten efter gårdagens bravader att han inte orkade. Det måste vara jobbigt att vara barnfri!


I dag firar förresten bloggen 5 år! Under dessa 5 år har det totalt blivit 1365 inlägg (inklusive detta). Det är faktiskt rätt kul att gå tillbaka och kolla vad vi gjorde för några år sedan. Då inser man hur stora vi har blivit!


/Gustav och Filippa genom mamma

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Gustav & Filippa - Onsdag 12 dec 22:36

Den här terminen har Gustav haft hemkunskap i skolan. Där har de bakat ganska mycket och emellanåt har Gustav kommit hem med fika till familjen, bl a äppelmuffins, bullar och lussekatter. I dag hade han pepparkakor med sig, som vi fikade på efter mat...

Av Gustav & Filippa - Söndag 9 dec 21:08

Efter en dag fylld av skidor på TV, friidrottsträning, tennisträning, klädtvättning och matlagning, sjönk vi ner i soffan framför julkalendern på TV i kväll. Vi barn fikade på Gustavs lussekatter som han bakade på hemkunskapen tidigare i veckan och m...

Av Gustav & Filippa - Lördag 8 dec 22:31

                  I dag var det dags för pappa att fylla år igen! Dagen började med att mamma och vi barn fixade en extra god frukost till honom. På eftermiddagen åkte vi till det stora köpcentrumet för att gå på bio i deras sprillans nya ...

Av Gustav & Filippa - Fredag 7 dec 21:31

Dagarna går och trots att det börjar lacka mot jul är det fortfarande fullt upp med träningar av diverse slag, närmare bestämt fotboll, friidrott, tennis och simskola. På fredagar är det dock inget sådant inbokat som tur är, men då ska man hinna med ...

Av Gustav & Filippa - Tisdag 4 dec 21:26

Trots att det är december så är det fortfarande fotbollsträning för Gustav och Filippa på tisdagar. Vanligtvis håller de till på konstgräsplanen, men i dag fick Filippas lag göra något både annorlunda och kul. De fick nämligen åka till ett sport- och...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25 26 27 28 29 30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Blogkeen
Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se