Direktlänk till inlägg 21 januari 2012

Middagsgäster

Av Gustav & Filippa - 21 januari 2012 22:18

Mamma och pappa tycker att vi barn börjar bli så stora! I dag fick vi för oss att vi ville gå ut en stund medan mamma och pappa höll på och städade. Sagt och gjort, vi klädde på oss och gick ut till lekstugan, där vi sysselsatte oss en stund. Vi var dock så väluppfostrade att vi tog av oss vinterkängorna innan vi gick in i lekstugan, så efter ett tag blev det himla kallt om fötterna och vi sökte oss därför in till värmen igen.


Ca kl 16.30 fick vi besök av Emilia och Meja och deras föräldrar. Vi bjöd dem på en trerättersmiddag. Pappa lyckades än en gång briljera med sin crème brûlée med saffran, som tydligen smälte i munnen. Det vet dock vi barn ingenting om för vi föredrog pinnglass. Vi hann också vara ute i trädgården och leka en stund i mörkret. Tyvärr sprang dock Filippa in i den lilla väderkvarnen som vi har i trädgården. Resultatet blev en blessyr vid sidan av ögat, så efter det föredrog hon att hålla sig inomhus och spela på pappas iphone istället. Ca kl 21.30 tackade gästerna för sig och begav sig hemåt i vintermörkret.


/Gustav och Filippa genom mamma

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Gustav & Filippa - Söndag 9 dec 21:08

Efter en dag fylld av skidor på TV, friidrottsträning, tennisträning, klädtvättning och matlagning, sjönk vi ner i soffan framför julkalendern på TV i kväll. Vi barn fikade på Gustavs lussekatter som han bakade på hemkunskapen tidigare i veckan och m...

Av Gustav & Filippa - Lördag 8 dec 22:31

                  I dag var det dags för pappa att fylla år igen! Dagen började med att mamma och vi barn fixade en extra god frukost till honom. På eftermiddagen åkte vi till det stora köpcentrumet för att gå på bio i deras sprillans nya ...

Av Gustav & Filippa - Fredag 7 dec 21:31

Dagarna går och trots att det börjar lacka mot jul är det fortfarande fullt upp med träningar av diverse slag, närmare bestämt fotboll, friidrott, tennis och simskola. På fredagar är det dock inget sådant inbokat som tur är, men då ska man hinna med ...

Av Gustav & Filippa - Tisdag 4 dec 21:26

Trots att det är december så är det fortfarande fotbollsträning för Gustav och Filippa på tisdagar. Vanligtvis håller de till på konstgräsplanen, men i dag fick Filippas lag göra något både annorlunda och kul. De fick nämligen åka till ett sport- och...

Av Gustav & Filippa - Söndag 2 dec 21:45

I dag är det första advent. Det har vi firat med både friidrottsträning och tennisträning. Därefter blev det en extra god middag med rester från igår, då vi hade gäster. Sedan ställde sig Filippa och bakade en saffranskladdkaka, som vi fikade på i kv...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7 8
9 10 11 12
13
14
15
16
17
18
19 20 21 22
23
24
25
26 27 28 29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Blogkeen
Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se