Direktlänk till inlägg 21 januari 2012

Middagsgäster

Av Gustav & Filippa - 21 januari 2012 22:18

Mamma och pappa tycker att vi barn börjar bli så stora! I dag fick vi för oss att vi ville gå ut en stund medan mamma och pappa höll på och städade. Sagt och gjort, vi klädde på oss och gick ut till lekstugan, där vi sysselsatte oss en stund. Vi var dock så väluppfostrade att vi tog av oss vinterkängorna innan vi gick in i lekstugan, så efter ett tag blev det himla kallt om fötterna och vi sökte oss därför in till värmen igen.


Ca kl 16.30 fick vi besök av Emilia och Meja och deras föräldrar. Vi bjöd dem på en trerättersmiddag. Pappa lyckades än en gång briljera med sin crème brûlée med saffran, som tydligen smälte i munnen. Det vet dock vi barn ingenting om för vi föredrog pinnglass. Vi hann också vara ute i trädgården och leka en stund i mörkret. Tyvärr sprang dock Filippa in i den lilla väderkvarnen som vi har i trädgården. Resultatet blev en blessyr vid sidan av ögat, så efter det föredrog hon att hålla sig inomhus och spela på pappas iphone istället. Ca kl 21.30 tackade gästerna för sig och begav sig hemåt i vintermörkret.


/Gustav och Filippa genom mamma

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Gustav & Filippa - Tisdag 20 mars 20:15

I sexan ska Gustav och hans klasskompisar börja med ett nytt språk. Igår fyllde vi i blanketten här hemma och i dag lämnade han in den till fröken. Valet stod mellan tyska, franska och spanska och det självklara valet blev spanska. Nu får vi dock bar...

Av Gustav & Filippa - Söndag 18 mars 22:29

De senaste dagarna har Alvin varit lite lätt förkyld, så därför blev det ingen bollskola för honom i dag. Gustav hade dock tennisträning som vanligt. De senaste söndagarna har det bara varit Gustav och en till som varit med på träningen, så då har de...

Av Gustav & Filippa - Lördag 17 mars 20:50

                              I dag har det varit strålande sol ute, så vi passade på att ge oss ut i vintervädret och åka skridskor. Tyvärr var isen inte vidare bra och den täcktes dessutom av snö, men det hindrade inte oss. Alvin h...

Av Gustav & Filippa - Onsdag 14 mars 23:15

Det har som bekant varit lite si och så med Filippas fotbollsträning i vinter. Hon har inte tyckt att det varit så kul att spela inomhus. I eftermiddags drog dock utomhusträningen igång för säsongen. Detta trots att det fortfarande är riktig vinter u...

Av Gustav & Filippa - Måndag 12 mars 21:00

I dag har Filippa och hennes klass börjat med de nationella proven i svenska, som kommer att pågå hela våren. Dessutom ska de ha nationella prov i matematik. Filippa tar det hela med ro och tycker mest att det ska bli kul, som tur är. Hoppas att den ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7 8
9 10 11 12
13
14
15
16
17
18
19 20 21 22
23
24
25
26 27 28 29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Blogkeen
Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se