Direktlänk till inlägg 21 januari 2012

Middagsgäster

Av Gustav & Filippa - 21 januari 2012 22:18

Mamma och pappa tycker att vi barn börjar bli så stora! I dag fick vi för oss att vi ville gå ut en stund medan mamma och pappa höll på och städade. Sagt och gjort, vi klädde på oss och gick ut till lekstugan, där vi sysselsatte oss en stund. Vi var dock så väluppfostrade att vi tog av oss vinterkängorna innan vi gick in i lekstugan, så efter ett tag blev det himla kallt om fötterna och vi sökte oss därför in till värmen igen.


Ca kl 16.30 fick vi besök av Emilia och Meja och deras föräldrar. Vi bjöd dem på en trerättersmiddag. Pappa lyckades än en gång briljera med sin crème brûlée med saffran, som tydligen smälte i munnen. Det vet dock vi barn ingenting om för vi föredrog pinnglass. Vi hann också vara ute i trädgården och leka en stund i mörkret. Tyvärr sprang dock Filippa in i den lilla väderkvarnen som vi har i trädgården. Resultatet blev en blessyr vid sidan av ögat, så efter det föredrog hon att hålla sig inomhus och spela på pappas iphone istället. Ca kl 21.30 tackade gästerna för sig och begav sig hemåt i vintermörkret.


/Gustav och Filippa genom mamma

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Gustav & Filippa - Onsdag 20 juni 23:51

Gustav har redan hunnit ha sommarlov en hel vecka. Denna vecka har han mest ägnat åt TV-spel med sina kompisar. Nu är det dock slut på lugnet. I dag fick nämligen även mamma, Filippa och Alvin sommarlov! Första sommarlovsdagen har bl a ägnats åt komp...

Av Gustav & Filippa - Tisdag 19 juni 23:51

        I dag var Alvins sista dag på dagis - någonsin! Av denna anledning blev han hämtad av både mamma och pappa i eftermiddags. Vanligtvis är det pappa som hämtar men detta historiska ögonblick ville mamma inte missa. Nu är nämligen dagistid...

Av Gustav & Filippa - Söndag 17 juni 22:55

I eftermiddags hade Gustav avslutning på tennisen. Som vanligt den här terminen var det bara han och en tjej till där, så han har fått mycket tennis för pengarna i vår! När tennisen var slut firade han och mamma med en glass för en väl genomförd term...

Av Gustav & Filippa - Lördag 16 juni 22:45

I förmiddags drog pappa, Filippa och Alvin iväg till Dalarna för att kolla till stugan. Mamma och Gustav blev dock kvar i stan eftersom Gustav har avslutning på tennisen i morgon, och den vill han såklart inte missa. Mamma och Gustav tog dock också t...

Av Gustav & Filippa - Fredag 15 juni 22:30

I dag var Filippas fritids stängt, så därför fick hon följa med pappa till jobbet istället. Där fick hon hjälpa pappa och de andra med diverse arbetsuppgifter, bl a så stod hon i kassan. Som lön fick hon både gratis mat och glass. Efter en dags hårt ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7 8
9 10 11 12
13
14
15
16
17
18
19 20 21 22
23
24
25
26 27 28 29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Blogkeen
Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se