Direktlänk till inlägg 21 januari 2012

Middagsgäster

Av Gustav & Filippa - 21 januari 2012 22:18

Mamma och pappa tycker att vi barn börjar bli så stora! I dag fick vi för oss att vi ville gå ut en stund medan mamma och pappa höll på och städade. Sagt och gjort, vi klädde på oss och gick ut till lekstugan, där vi sysselsatte oss en stund. Vi var dock så väluppfostrade att vi tog av oss vinterkängorna innan vi gick in i lekstugan, så efter ett tag blev det himla kallt om fötterna och vi sökte oss därför in till värmen igen.


Ca kl 16.30 fick vi besök av Emilia och Meja och deras föräldrar. Vi bjöd dem på en trerättersmiddag. Pappa lyckades än en gång briljera med sin crème brûlée med saffran, som tydligen smälte i munnen. Det vet dock vi barn ingenting om för vi föredrog pinnglass. Vi hann också vara ute i trädgården och leka en stund i mörkret. Tyvärr sprang dock Filippa in i den lilla väderkvarnen som vi har i trädgården. Resultatet blev en blessyr vid sidan av ögat, så efter det föredrog hon att hålla sig inomhus och spela på pappas iphone istället. Ca kl 21.30 tackade gästerna för sig och begav sig hemåt i vintermörkret.


/Gustav och Filippa genom mamma

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Gustav & Filippa - Söndag 23 sept 21:40

I dag har vi stora barn mest ägnat oss åt sport, precis som vanligt på söndagar. Först hade Filippa friidrottsträning och lite senare fotbollsmatch med sitt lag. I dag vann tjejerna och då blir det ju alltid lite extra kul såklart. Ungefär samtidigt ...

Av Gustav & Filippa - Lördag 22 sept 20:19

      I dag, efter flera veckors väntan, var det äntligen dags för Filippas tioårskalas! Hon hade sitt kalas på ett sport- och aktivitetscenter här i stan, tillsammans med en klasskompis som också fyllt år nyligen. Alla tjejer i klassen var bjud...

Av Gustav & Filippa - Onsdag 19 sept 21:14

I morse försov vi oss hela familjen, utom pappa som åkte tidigt till jobbet. Vi vaknade först när en klasskompis till Gustav knackade på dörren ca kl 07.40, men då blev det minsann fart på oss och vi hann i tid till skolan ändå. Det är bra med kompis...

Av Gustav & Filippa - Lördag 15 sept 21:59

        I morse så ställde sig Gustav och Alvin och bakade chokladscones till frukost. Gustav har börjat med hemkunskap i skolan och det har uppenbarligen gett inspiration! Gott blev det, tyckte hela familjen!   Med chokladscones i magen bö...

Av Gustav & Filippa - Onsdag 12 sept 21:48

I eftermiddags var det dags för utvecklingssamtal för både Gustav och Filippa. Som vanligt såg allt bra ut. Gustav ligger på mer än godtagbara kunskaper i samtliga ämnen, men kan fortfarande jobba på att utveckla sina svar lite till. Ibland är han fö...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7 8
9 10 11 12
13
14
15
16
17
18
19 20 21 22
23
24
25
26 27 28 29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Blogkeen
Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se