Alla inlägg under februari 2012

Av Gustav & Filippa - 17 februari 2012 21:02

I dag blev det dagis igen för Filippa. Väl där var det full fart på henne, men hon påtalade vid några tillfällen att hon var lite krasslig. Dock utan att få medhåll från fröknarna. Gustav var iväg och åkte skridskor igen, för tredje och sista gången med dagis. Även i dag gick det bra. Sedan blev det hämtning av mamma kl 15 och därefter en lååång promenad hem. Så lång att pappa hann komma hem före oss andra...


/Gustav och Filippa genom mamma

ANNONS
Av Gustav & Filippa - 16 februari 2012 20:44

I morse var Filippa ovanligt pigg för att vara hon, men trots det blev det inget dagis för henne i dag. Istället fick hon bli ompysslad av mormor hela dagen. Gustav var dock på dagis precis som vanligt. Kl 16.30 blev han hämtad av både mamma och pappa och sedan bar det av till affären för lite handling innan även Filippa hämtades upp. Storebror och lillasyster blev glada över att återse varandra och sedan bar det hemåt för middag och barnprogram på TV.


/Gustav och Filippa genom mamma

ANNONS
Av Gustav & Filippa - 15 februari 2012 20:21

I dag kom mamma och hämtade oss barn på dagis kl 15. Då låg Filippa på en soffa och såg ynklig ut. Hon hade inte varit sig själv på nästan hela dagen. Hon hade inte ätit något och ville mest ligga och vila. Efter en lång och jobbig promenad hemåt i nysnön (som bl a innebar att mamma fick bära barnvagnen en bit) så intog både Filippa och Gustav soffan, där de varvade ner framför en DVD-film. Mamma ställde sig under tiden och lagade mat, som Filippa sedan ratade till största delen. Några ärtor, två potatisbitar och en hamburgerbit var allt hon fick i sig. I kväll har hon varit lite piggare, men det återstår att se om det blir något dagis i morgon.


/Gustav och Filippa genom mamma

Av Gustav & Filippa - 14 februari 2012 20:22

I dag var det utflyktsdags för Gustav på dagis igen. Det bar av till en skog, där barnen fick leta spår. Gustav hittade mest harspår. På eftermiddagen blev det hämtning av pappa på dagis och sedan följde lite handling innan det bar av hemåt. När mamma kom hem från jobbet överraskade Gustav henne med ett rött glittrigt hjärta som han hade gjort på dagis. Det är ju trots allt Alla hjärtans dag i dag! Det firade vi sedan med lite god mat. Det blev blodpudding till de små och thaimat till de stora. Sedan blev det alla hjärtans dag-bakelse till fika. Det gäller ju att passa på när det finns något att fira!


/Gustav och Filippa genom mamma

Av Gustav & Filippa - 12 februari 2012 20:40

Det blev ingen skridskoåkning i dag. Istället höll vi oss hemmavid. Pappa donade en del i garaget, medan vi barn lekte i snön på tomten. Solen sken och det var riktigt behagligt ute. Det droppade från taket, så man fick nästan lite vårkänslor! Som vanligt på söndagar blev det sedan älgkött till middag. Gustav åt för ovanlighetens skull utan att klaga på maten. Han tycker ju annars att maten är godare på dagis än hemma. Sedan inföll sig lugnet för en stund innan det var dags för duschning och kvällsfika.


/Gustav och Filippa genom mamma

Av Gustav & Filippa - 11 februari 2012 19:40

I dag har vi varit över till mormor och morfar och firat morfars födelsedag med tårta och presenter. Vi fick vara där hela eftermiddagen, medan mamma och pappa passade på att åka runt och titta på kakel, klinker och badrumsinredning. Vi ska nämligen totalrenovera vårt badrum på övervåningen om några veckor, så att vi äntligen kan börja att duscha där istället för i den kalla källaren. Det ser vi verkligen fram emot!


/Gustav och Filippa genom mamma

Av Gustav & Filippa - 10 februari 2012 22:53

I dag var det åter dags för skridskoåkning för Gustav med dagis. Enligt Gustav gick det bättre än någonsin att åka och han kom tvåa när barnen tävlade om att ta sig från den ena sargen till den andra. Kanske blir det lite skridskoåkning i helgen, så att Gustav får visa upp sina framsteg för resten av familjen också.


/Gustav och Filippa genom mamma

Av Gustav & Filippa - 9 februari 2012 20:31

I dag kom pappa och hämtade oss på dagis ca kl 16.30 Strax därefter dök mamma upp, så vi åkte hem tillsammans allihopa. Vi barn fick falukorv med spaghetti till middag, medan mamma och pappa nöjde sig med varma mackor och té. Sedan tog vi det lugnt en stund innan det var dags att gå ner i källaren och duscha. Som vanligt var vi inte särskilt pigga på det, men mamma och pappa var envisare än oss den här gången. Efter lite kvällsfika blev det nattning av mamma, medan pappa tog en långpromenad för att förbättra dagens resultat på stegräknaren. Han är tydligen med i en tävling på jobbet, men ligger bara på åttonde plats så här långt. Förhoppningsvis klättrar han några placeringar nu!


/Gustav och Filippa genom mamma

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4 5
6
7
8 9 10 11 12
13
14 15 16 17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Blogkeen
Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se