Alla inlägg under februari 2012

Av Gustav & Filippa - 8 februari 2012 19:49

I dag kom mamma och hämtade oss på dagis redan kl 15. Hon kan nämligen inte hämta oss på fredag som hon brukar, så då passade hon på att göra det i dag istället. Vi följde glatt med henne och när vi kom hem var vi barn ute på baksidan en stund och lekte, medan mamma gick in och började förbereda maten. Hon spanade dock ut på oss då och då, men vi roade oss så bra på egen hand. Sedan blev det hemmagjorda köttbullar med ris och morotsstavar till middag. Kvällen blev väldigt lugn. Vi tittade mest på barnprogram på TV och sedan blev vi nattade av pappa. Det var nämligen hans tur i kväll.


/Gustav och Filippa genom mamma

ANNONS
Av Gustav & Filippa - 5 februari 2012 20:46

I dag kom morfar och hämtade oss barn kl 12.30 Han skulle nämligen bjuda oss på lunch på Max. Vi följde glatt med, medan mamma och pappa åkte iväg för att uträtta några ärenden. De var tydligen ruskigt effektiva utan oss. På Max fick vi en lunch direkt från kostcirkeln, hamburgare med pommes och mjölk och till efterrätt blev det glass. Som tur var blev middagen lite nyttigare, närmare bestämt älgkött med ris och broccoli. Det har blivit en liten tradition att vi äter älgkött på söndagar. Gustav är dock ingen storkonsument när det gäller just kött (förutom korv då), men lite brukar han få i sig i alla fall!


/Gustav och Filippa genom mamma

ANNONS
Av Gustav & Filippa - 4 februari 2012 19:14

I dag har vi varit och hälsat på Elsa och Alma, som fick syskon på julafton. En kille och en tjej blev det. Tvillingar alltså! De var jättesmå och jättesöta och vi klappade försiktigt på lillkillens huvud. Han sov mest hela tiden, men tjejen var vaken en del. Sedan blev det fika och lek med Elsa och Alma, medan våra föräldrar satt och pratade om bebisar och annat. Tiden gick alldeles för fort och till sist var vi tvungna att åka och handla mat. När vi kom hem blev det lax med ris och tomat till middag och sedan fick vi lite lördagsgodis.


/Gustav och Filippa genom mamma 

Av Gustav & Filippa - 2 februari 2012 20:21

Så har det blivit februari och med februari kom kylan. I eftermiddags när mamma och pappa kom och hämtade oss på dagis var vi inomhus. Fröknarna tyckte nämligen att det var för kallt för oss att vara ute. Vi höll med och njöt av att få vara inne i värmen och pyssla istället. När vi kom hem lagade pappa omelett till middag. Det har vi nog aldrig ätit tidigare, så vi var väldigt skeptiska till en början, men det var faktiskt helt okej. Men självklart åt vi inte upp maten helt. Så gott var det inte!


/Gustav och Filippa genom mamma

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4 5
6
7
8 9 10 11 12
13
14 15 16 17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Blogkeen
Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se