Alla inlägg under juli 2012

Av Gustav & Filippa - 6 juli 2012 22:59

Mamma och pappa har en bekännelse att göra. De har inte skickat in namnpapprena på Alvin ännu och deadline var igår när han fyllde tre månader... Undrar om polisen kommer och tar dem nu? Nej, det gör de nog inte. Men om inte mamma och pappa skyndar sig så dyker det nog upp en påminnelse i brevlådan snart. Att det ska vara så svårt att bestämma sig för vad lillebror ska heta mer än Alvin?!


/Gustav och Filippa genom mamma

Av Gustav & Filippa - 5 juli 2012 23:45

          

I dag fyller lillebror tre månader! Hipp hipp hurra för världens bästa lillebror! Tyvärr började dock dagen med feber för Alvins del. Han har nog dragit på sig storebrors förkylning, för han hostar lite och är dessutom täppt i näsan. Alvin är fortfarande en glad liten kille som gärna ler mot sin omgivning. Den senaste tiden har det kommit små antydningar till skratt från hans sida, men det stora "gapflabbet" håller han fortfarande på. Om man ger honom en leksak så tar han gärna tag i den och för den till munnen för lite försiktig provsmakning. Nacken är inte helt stabil ännu, men stark ändå. Han sover fortfarande ganska mycket på dagarna, men ofta inga längre stunder. Det är ju lite svårt att få sovro med två glada syskon som har sommarlov!


/Gustav och Filippa genom mamma

Av Gustav & Filippa - 3 juli 2012 23:09

Häromdagen tappade Gustav som bekant sin tredje tand. Han har dock lite svårt att skiljas från den. Den ligger fortfarande i ett glas och väntar på tandfen, men Gustav vill inte riktigt att hon hämtar den än. Tänk om han behöver den? Sista budet just nu är att hon får hämta tanden den sista juli. Vi får väl se om mamma har tålamod att vänta så länge på att bli kvitt tanden...


/Gustav och Filippa genom mamma

Av Gustav & Filippa - 1 juli 2012 23:41

Efter en intensiv gårdag sov vi ända till runt kl 09 i morse. Våra kära föräldrar och lillebror gick dock inte upp förrän ca kl 10.45 efter att vi hoppat runt i deras sängar och mer eller mindre tvingat dem att gå upp. Kl 14 var Gustav bjuden på födelsedagskalas på Leos lekland. Filippa fick också följa med, men hon var inte med på kalaset utan lekte med pappa på leklandet istället. Väl hemma igen blev det grillspett med färskpotatis till middag och efter att ha duschat blev det TV-spel innan det var dags att gå och lägga sig.


/Gustav och Filippa genom mamma

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5 6
7
8
9 10
11
12 13 14 15
16
17
18
19
20
21 22
23
24 25
26
27 28 29
30
31
<<< Juli 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards