Alla inlägg under september 2012

Av Gustav & Filippa - 4 september 2012 22:27

            

Det är bara att inse - lillebror börjar bli en stor kille! I morse var första gången som han inte somnade under vår dagliga promenad till skolan respektive dagis. Han höll sig vaken ända hem och det dröjde en bra stund innan han somnade hemma.


I dag har lillebror dessutom fått smaka mat för första gången! Mamma och pappa hade inköpt en burk med puré av majs och sötpotatis för detta högtidliga tillfälle. Lillebror smakade glatt på purén, men insåg efter en liten stund att det där med mat faktiskt inte var någon riktig höjdare, så det mesta kom ut igen. Bättre lycka nästa gång!


/Gustav och Filippa genom mamma

Av Gustav & Filippa - 3 september 2012 22:30

Lillebror är inne i en väldigt kinkig period just nu. Han är kinkig om nätterna om han inte får ligga tätt intill mamma, som knappt kan röra sig i sängen. På dagarna vill han ha hundra procents uppmärksamhet, annars gnäller och skriker han tills han får det. Så länge som någon går och bär på honom eller pysslar med honom är dock allt bra, för det mesta i alla fall. Mamma hoppas att den här fasen går över snabbt så att hon får sova igen. Hon brukar ju gå upp tidigare än pappa på mornarna, så några sovmornar har hon inte att förlita sig på.


Annars har det varit en fullspäckad dag med skola, fotografering och fotbollsträning för Gustav och dagis för Filippa. I morgon ska nog lillebror äntligen få smaka på lite mat!


/Gustav och Filippa genom mamma

Av Gustav & Filippa - 2 september 2012 22:11

Den har varit på gång ett tag, lillebrors första tand, och nu är den här! Den sitter till vänster i hans underkäke och kanske är den förklaringen till att han har varit lite kinkig de senaste dagarna. Därmed slår han storebror och storasyster med råge. Gustav var sex månader gammal när han fick sin första tand och Filippa drygt sju månader. Kul för lillebror att han får vara först med någonting i alla fall!


/Gustav och Filippa genom mamma

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18 19 20 21 22
23
24 25
26
27
28
29
30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards