Direktlänk till inlägg 13 februari 2013

Tiomånaderskontroll

Av Gustav & Filippa - 13 februari 2013 20:43

I morse kl 09.15 var det dags för Alvins tiomånaderskontroll. Kontrollen började med lite allmänt prat om Alvins utveckling. Något test behövde han dock inte genomföra, som sina storasyskon på deras tid. Istället frågade sköterskan lite om pincettgreppet och om han kunde klappa händerna osv. Det kan ju Alvin, så då verkade hon nöjd med det. Sedan var det dags för vägning och mätning. Alvin väger nu 9735 gr och är 75,2 cm lång. Huvudmåttet är 47,7 cm. Han har blivit lite knubbigare på sistone och ligger nu i stort sett på medelkurvan vad gäller vikten. Däremot ligger han fortfarande en bit över vad gäller längden och huvudomfånget. Allt ser med andra ord fortsatt bra ut och med en sprillans ny flaska med D-droppar i skötväskan kunde Alvin och mamma åter vandra ut i vinterlandskapet. Än låter våren vänta på sig...


/Gustav och Filippa genom mamma

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Gustav & Filippa - Tisdag 15 jan 23:15

I kväll har vi varit på öppet hus på den skola som Gustav helst vill börja på i höst. Där träffade han på flera av sina bästa killkompisar, som också snart ska välja. Det bästa vore om han hamnade i samma klass som dem, men med det fria skolvalet kan...

Av Gustav & Filippa - Måndag 14 jan 22:48

Nu är det vinter på riktigt här i stan. Det är kallt och snöigt och halt. Av den anledningen fick inte Gustav och hans kompisar cykla till dagens spanskaundervisning, som äger rum på en annan skola, utan de fick snällt använda sig av apostlahästarna....

Av Gustav & Filippa - Fredag 11 jan 22:30

Så var första arbetsveckan för i år till ända. Det firade vi med att rensa lite i frysen här hemma. Det blev en bra rensning tyckte vi barn, för det innebar att vi fick hamburgare med bröd till middag i kväll. Men ännu nöjdare blev nog mamma och papp...

Av Gustav & Filippa - Tisdag 8 jan 22:30

I dag började skolan igen efter jullovet. Vi killar hade gärna varit lediga ett tag till, men Filippa tyckte att det var kul att börja igen! Hur som helst hade vi en bra första skoldag alla tre. Gustav har fått en ny fröken, som verkar både snäll och...

Av Gustav & Filippa - Måndag 7 jan 22:45

I dag var det slut på jullovet för mamma och pappa. De fick snällt pallra sig iväg till jobbet i morse medan vi barn satt kvar hemma i soffan. Vi behövde dock inte vara ensamma särskilt länge utan fick snart sällskap av morfar som var snäll och var b...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13 14
15
16
17
18 19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Blogkeen
Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se