Direktlänk till inlägg 13 februari 2013

Tiomånaderskontroll

Av Gustav & Filippa - 13 februari 2013 20:43

I morse kl 09.15 var det dags för Alvins tiomånaderskontroll. Kontrollen började med lite allmänt prat om Alvins utveckling. Något test behövde han dock inte genomföra, som sina storasyskon på deras tid. Istället frågade sköterskan lite om pincettgreppet och om han kunde klappa händerna osv. Det kan ju Alvin, så då verkade hon nöjd med det. Sedan var det dags för vägning och mätning. Alvin väger nu 9735 gr och är 75,2 cm lång. Huvudmåttet är 47,7 cm. Han har blivit lite knubbigare på sistone och ligger nu i stort sett på medelkurvan vad gäller vikten. Däremot ligger han fortfarande en bit över vad gäller längden och huvudomfånget. Allt ser med andra ord fortsatt bra ut och med en sprillans ny flaska med D-droppar i skötväskan kunde Alvin och mamma åter vandra ut i vinterlandskapet. Än låter våren vänta på sig...


/Gustav och Filippa genom mamma

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Gustav & Filippa - Onsdag 23 maj 23:07

Igår hade Alvin en spännande dag! Då var nämligen han och pappa och hälsade på i skolan. De fick också veta vilken klass som Alvin kommer att börja i. Det blir FB, vilket Gustav och Filippa blev mycket nöjda med. De går nämligen också i B och var lit...

Av Gustav & Filippa - Söndag 20 maj 23:45

I förmiddags hade Gustav och pappa bortamatch med fotbollen, så det blev ingen sovmorgon för dem. Vi andra sov gott när de åkte iväg. Efter några timmar var de hemma igen efter en oavgjord match som slutade 3-3. Sedan vilade Gustav fram till kl 14, d...

Av Gustav & Filippa - Fredag 18 maj 22:45

I dag har dagis varit stängt, så därför har pappa jobbat hemifrån i sällskap av Alvin. Så småningom kom Filippa hem från skolan med en klasskompis i släptåg. Tjejerna gav sig dock snart ut igen för lek med några kompisar. Mamma jobbade sent i dag, me...

Av Gustav & Filippa - Torsdag 17 maj 21:13

I eftermiddags fick barnen på dagis sällskap av en massa föräldrar som kom dit för att vårstäda och göra fint på dagisgården. Även pappa, Gustav och Filippa dök upp, och till sist även mamma. Då hade barnen precis sjungit sommarsånger för föräldrarna...

Av Gustav & Filippa - Onsdag 16 maj 21:00

Efter skolan i dag var Filippa iväg och lekte med några klasskompisar. Brorsorna ville också göra något kul och det roligaste som finns enligt dem är att spela TV-spel. Mamma var dock lite kinkig och tyckte att de skulle vara ute i det fina vädret is...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13 14
15
16
17
18 19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Blogkeen
Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se