Direktlänk till inlägg 13 februari 2013

Tiomånaderskontroll

Av Gustav & Filippa - 13 februari 2013 20:43

I morse kl 09.15 var det dags för Alvins tiomånaderskontroll. Kontrollen började med lite allmänt prat om Alvins utveckling. Något test behövde han dock inte genomföra, som sina storasyskon på deras tid. Istället frågade sköterskan lite om pincettgreppet och om han kunde klappa händerna osv. Det kan ju Alvin, så då verkade hon nöjd med det. Sedan var det dags för vägning och mätning. Alvin väger nu 9735 gr och är 75,2 cm lång. Huvudmåttet är 47,7 cm. Han har blivit lite knubbigare på sistone och ligger nu i stort sett på medelkurvan vad gäller vikten. Däremot ligger han fortfarande en bit över vad gäller längden och huvudomfånget. Allt ser med andra ord fortsatt bra ut och med en sprillans ny flaska med D-droppar i skötväskan kunde Alvin och mamma åter vandra ut i vinterlandskapet. Än låter våren vänta på sig...


/Gustav och Filippa genom mamma

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Gustav & Filippa - Söndag 12 aug 21:45

Så var det söndag och äntligen dags för matchspel för både Gustav och Filippa igen. Filippa och hennes lag var först ut. De hade match borta och även om det började bra så blev det till sist förlust. Tjejerna hade dock ledningen ett tag och Filippa s...

Av Gustav & Filippa - Fredag 10 aug 23:00

I eftermiddags lämnade mamma och Filippa grabbarna hemma vid sina skärmar och drog ner på stan istället. Där blev det lite shopping och asiatisk buffé, inklusive sushi, till middag på en mysig restaurang. Kl 18.15 blev det sedan film på bio, närmare ...

Av Gustav & Filippa - Torsdag 9 aug 22:30

I kväll började fotbollsträningen för Gustav, Filippa och pappa igen. Egentligen var det träning redan i tisdags, men då hade vi annat för oss. Formen var inte direkt på topp, och inte konditionen heller, varken för Gustav eller Filippa. Det har ju v...

Av Gustav & Filippa - Måndag 6 aug 23:59

I morse när vi vaknade var pappa på jobbet sedan flera timmar tillbaka. Han började ju jobba i dag igen efter att ha haft några veckors semester. Mamma och vi barn höll oss dock sysselsatta utan pappa. Filippa bakade en kladdkaka nästan helt på egen ...

Av Gustav & Filippa - Lördag 4 aug 22:45

Igår var vi iväg på en liten båtuflykt. Vi tog färjan fram och tillbaka till Åland. På båten fikade vi, åt en jättegod buffé och shoppade såklart. Vi barn shoppade mest godis. Vi fick använda våra egna pengar, så det gällde att inte slösa för mycket!...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13 14
15
16
17
18 19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Blogkeen
Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se