Direktlänk till inlägg 13 februari 2013

Tiomånaderskontroll

Av Gustav & Filippa - 13 februari 2013 20:43

I morse kl 09.15 var det dags för Alvins tiomånaderskontroll. Kontrollen började med lite allmänt prat om Alvins utveckling. Något test behövde han dock inte genomföra, som sina storasyskon på deras tid. Istället frågade sköterskan lite om pincettgreppet och om han kunde klappa händerna osv. Det kan ju Alvin, så då verkade hon nöjd med det. Sedan var det dags för vägning och mätning. Alvin väger nu 9735 gr och är 75,2 cm lång. Huvudmåttet är 47,7 cm. Han har blivit lite knubbigare på sistone och ligger nu i stort sett på medelkurvan vad gäller vikten. Däremot ligger han fortfarande en bit över vad gäller längden och huvudomfånget. Allt ser med andra ord fortsatt bra ut och med en sprillans ny flaska med D-droppar i skötväskan kunde Alvin och mamma åter vandra ut i vinterlandskapet. Än låter våren vänta på sig...


/Gustav och Filippa genom mamma

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Gustav & Filippa - Onsdag 17 okt 22:00

I kväll fortsatte simskolan för Alvin. Han är fortfarande lite feg och påminner enligt pappa mycket om sin storebror. Följaktligen smiter han gärna från övningarna när simlärarna inte har koll och "fuskar" en del. Det som ger mest är egentligen stund...

Av Gustav & Filippa - Lördag 13 okt 21:41

                        I dag var det dags för årets julmarknad på Österby bruk. Lite i tidigaste laget kan man tycka, men det är ju tradition att vi åker dit varje år. Vi började med en liten promenad i de vackra omgivningarna. Pappa s...

Av Gustav & Filippa - Torsdag 11 okt 21:36

I kväll har Filippa haft friidrottsträning. Det var ett tag sedan sist eftersom fotbollen har tagit mycket tid på slutet, men i kväll hade vi äntligen tid för det igen. Då fick Filippa testa stavhopp för första gången. Det var jättesvårt, trots att d...

Av Gustav & Filippa - Tisdag 9 okt 21:30

I kväll hade Filippa säsongsavslutning med fotbollslaget. Då blev det pizza i klubblokalen och sedan lite spontanfotboll. Pappa fick också vara med eftersom han är hjälptränare för Filippas lag. För någon månad sedan hade Filippa en svacka och ville ...

Av Gustav & Filippa - Söndag 7 okt 21:30

I dag har det varit fotbollscup för oss stora barn hela dagen, från tidig morgon till sen eftermiddag. Resultaten var väl lite sisådär, i ärlighetens namn blev det mest förluster, men kul hade vi och medalj och diplom fick vi ändå. Den som led allra ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13 14
15
16
17
18 19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Blogkeen
Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se