Direktlänk till inlägg 13 februari 2013

Tiomånaderskontroll

Av Gustav & Filippa - 13 februari 2013 20:43

I morse kl 09.15 var det dags för Alvins tiomånaderskontroll. Kontrollen började med lite allmänt prat om Alvins utveckling. Något test behövde han dock inte genomföra, som sina storasyskon på deras tid. Istället frågade sköterskan lite om pincettgreppet och om han kunde klappa händerna osv. Det kan ju Alvin, så då verkade hon nöjd med det. Sedan var det dags för vägning och mätning. Alvin väger nu 9735 gr och är 75,2 cm lång. Huvudmåttet är 47,7 cm. Han har blivit lite knubbigare på sistone och ligger nu i stort sett på medelkurvan vad gäller vikten. Däremot ligger han fortfarande en bit över vad gäller längden och huvudomfånget. Allt ser med andra ord fortsatt bra ut och med en sprillans ny flaska med D-droppar i skötväskan kunde Alvin och mamma åter vandra ut i vinterlandskapet. Än låter våren vänta på sig...


/Gustav och Filippa genom mamma

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Gustav & Filippa - Onsdag 14 feb 23:00

I eftermiddags följde Filippa med sin bästa kompis hem efter skolan. Därmed missade hon vårt enkla Alla hjärtans dag-firande här hemma, som bestod av lite extra god mat. Vi småkillar käkade korv, vår favoriträtt, medan mamma och pappa mumsade i sig e...

Av Gustav & Filippa - Söndag 11 feb 21:00

I eftermiddags började Alvins bollskola igen efter några månaders uppehåll. Alvin tyckte att det var kul att vara tillbaka och sprang omkring med ett leende på läpparna nästan hela träningen. Även Gustav hade träning i dag, närmare bestämt tennisträn...

Av Gustav & Filippa - Lördag 10 feb 19:08

                    I dag har vi varit ut på landet och gratulerat morfar på födelsedagen. Egentligen fyller han inte förrän i morgon, men vi passade på att gratulera honom redan i dag. Morfar bjöd bl a på sockerkaka, bullar och prinsesst...

Av Gustav & Filippa - Onsdag 7 feb 20:30

Nuförtiden sitter vi en hel del i vårt nyrenoverade arbetsrum nere i källaren och både jobbar och roar oss. Vi stora barn brukar bl a göra Nomp-läxan (som är en matteläxa på datorn) därnere. Det brukar dock vara ganska kallt, trots att skrivbordet st...

Av Gustav & Filippa - Måndag 5 feb 21:00

I dag var det dags för utvecklingssamtal igen. Denna gången för Filippa. Som vanligt var både mamma och pappa med, och så fröken och Filippa såklart. Samtalet kretsade mycket kring trivsel. Filippa trivs alldeles utmärkt i skolan, även om hon ibland ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13 14
15
16
17
18 19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Blogkeen
Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se