Alla inlägg under april 2013

Av Gustav & Filippa - 4 april 2013 23:53

I dag fick vi stora barn några timmars avkoppling på dagis respektive fritids. Runt kl 14 blev vi hämtade av pappa och sedan var det full fart hemma. Mamma var snäll och lät oss spela en del TV-spel medan hon och pappa bl a ägnade sig åt städning. Till middag blev det ugnsstekt torsk med ris och kokt blomkål. Ingen höjdare enligt Filippa.


De senaste dagarna har det faktiskt varit riktigt vårigt ute. Så vårigt att mamma i dag slog till och köpte några minipåskliljor som hon satte ut på altanen. Vi får väl se i vilket skick de befinner sig i morgon. Vårigt blev det i alla fall!


/Gustav och Filippa genom mamma

ANNONS
Av Gustav & Filippa - 3 april 2013 23:00

I dag var det tillbaka till vardagen för oss stora barn. Gustav har varit på fritids och Filippa på dagis. Kl 10 var mamma och pappa iväg på ettårskontroll med Alvin. Kontrollen började med vägning och mätning. Alvin väger numera 10 430 gr och är 78 cm lång. Därmed ligger han nu i stort sett på medelkurvan vad gäller vikten, men fortfarande rätt mycket över vad gäller längden. Mamma tyckte att det var bra att han har kommit i kapp vad gäller vikten, för han har alltid legat under medelkurvan där. Vad gäller huvudomfånget så ligger han dock över som vanligt. Hela 48,5 cm uppmättes han huvud till. Sedan klämde och kände en läkare på Alvin. Läkaren lyssnade också på Alvins hjärta och lungor. Allt var bara bra. Ettårskontrollen avslutades med att Alvin fick två sprutor samtidigt i varsitt lår. Det var självklart inte kul, utan ledde till gråt, som dock pappa snabbt fick tyst på. Alvin passade då på att ge läkaren några anklagande blickar, och även sköterskan fick sin beskärda del av den varan...


Efter ettårskontrollen åkte pappa i väg och jobbade en stund. På eftermiddagen blev det shopping för mamma, pappa och Alvin. Det är ju någon som fyller år på fredag!


/Gustav och Filippa genom mamma

ANNONS
Av Gustav & Filippa - 2 april 2013 22:41

Så var vi hemma igen efter en härlig påsk i Dalarna! Efter att ha ätit lunch med farmor och farfar lämnade vi dem ca kl 13.30 och styrde kosan hemåt. Vi körde på utan avbrott och strax efter kl 16.30 körde pappa upp bilen på garageuppfarten och vi kunde något stela hoppa ur bilen. Sedan blev det TV-spelande för hela slanten och goda mackor till middag innan mamma tvingade in oss i duschen. Det blev dessvärre alldeles för sent i säng i kväll, så nu får vi se om pappa får upp oss i morgon bitti...


/Gustav och Filippa genom mamma

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4 5 6 7
8
9
10
11
12 13 14
15
16
17 18 19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Blogkeen
Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se