Direktlänk till inlägg 5 maj 2013

Varmt

Av Gustav & Filippa - 5 maj 2013 20:12

   

I dag har det varit riktigt varmt ute, nog varmast hittills i år. Dagen har därför tillbringats utomhus. Gustav har lekt med sin kompis Viktor hela dagen, medan Filippa mest har hjälpt mamma och pappa med diverse bestyr. Mamma har bl a städat lekstugan och pappa har satt upp två Bamse-tavlor och en griffeltavla där. Det blev mycket finare än tidigare! Pappa har också börjat att klä in under altanen, så att inte Alvin ska springa där. Även Alvin har förresten tillbringat större delen av dagen utomhus. Han har bl a suttit på en filt och lekt, men också åkt på gräsmattan med sin rumpa. Numera går Alvin större delen av tiden när han är inomhus, men han gillar inte skor och har lite svårt att gå med dessa. I dag fyller förresten Alvin 13 månader, så nu börjar han bli riktigt stor! Det märks också vad gäller sömnen. Han har börjat att sova mycket bättre på nätterna och vaknar han får han ingen flaska längre utan då försöker vi söva om honom på andra sätt.


/Gustav, Filippa och Alvin genom mamma

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Gustav & Filippa - Söndag 21 okt 21:30

Igår kväll hade vi gäster över på middag. De gick hemåt först runt kl 01 i natt, så i morse var vi väldigt sega. Följaktligen blev det ingen friidrottsträning för Filippa, men till Gustavs tennisträning hade vi vaknat till. Sedan blev det en ganska l...

Av Gustav & Filippa - Fredag 19 okt 22:30

I dag hämtade Gustav lillbrorsan på fritids när skoldagen var slut. Alvin följde med så snällt och sedan gick grabbarna hem och spelade. När pappa kom hem från jobbet satte han upp lampan vid trappan i hallen på övervåningen, vilket vi barn tyckte kä...

Av Gustav & Filippa - Onsdag 17 okt 22:00

I kväll fortsatte simskolan för Alvin. Han är fortfarande lite feg och påminner enligt pappa mycket om sin storebror. Följaktligen smiter han gärna från övningarna när simlärarna inte har koll och "fuskar" en del. Det som ger mest är egentligen stund...

Av Gustav & Filippa - Lördag 13 okt 21:41

                        I dag var det dags för årets julmarknad på Österby bruk. Lite i tidigaste laget kan man tycka, men det är ju tradition att vi åker dit varje år. Vi började med en liten promenad i de vackra omgivningarna. Pappa s...

Av Gustav & Filippa - Torsdag 11 okt 21:36

I kväll har Filippa haft friidrottsträning. Det var ett tag sedan sist eftersom fotbollen har tagit mycket tid på slutet, men i kväll hade vi äntligen tid för det igen. Då fick Filippa testa stavhopp för första gången. Det var jättesvårt, trots att d...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4 5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15 16 17 18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Maj 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Blogkeen
Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se