Direktlänk till inlägg 5 maj 2013

Varmt

Av Gustav & Filippa - 5 maj 2013 20:12

   

I dag har det varit riktigt varmt ute, nog varmast hittills i år. Dagen har därför tillbringats utomhus. Gustav har lekt med sin kompis Viktor hela dagen, medan Filippa mest har hjälpt mamma och pappa med diverse bestyr. Mamma har bl a städat lekstugan och pappa har satt upp två Bamse-tavlor och en griffeltavla där. Det blev mycket finare än tidigare! Pappa har också börjat att klä in under altanen, så att inte Alvin ska springa där. Även Alvin har förresten tillbringat större delen av dagen utomhus. Han har bl a suttit på en filt och lekt, men också åkt på gräsmattan med sin rumpa. Numera går Alvin större delen av tiden när han är inomhus, men han gillar inte skor och har lite svårt att gå med dessa. I dag fyller förresten Alvin 13 månader, så nu börjar han bli riktigt stor! Det märks också vad gäller sömnen. Han har börjat att sova mycket bättre på nätterna och vaknar han får han ingen flaska längre utan då försöker vi söva om honom på andra sätt.


/Gustav, Filippa och Alvin genom mamma

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Gustav & Filippa - Söndag 9 dec 21:08

Efter en dag fylld av skidor på TV, friidrottsträning, tennisträning, klädtvättning och matlagning, sjönk vi ner i soffan framför julkalendern på TV i kväll. Vi barn fikade på Gustavs lussekatter som han bakade på hemkunskapen tidigare i veckan och m...

Av Gustav & Filippa - Lördag 8 dec 22:31

                  I dag var det dags för pappa att fylla år igen! Dagen började med att mamma och vi barn fixade en extra god frukost till honom. På eftermiddagen åkte vi till det stora köpcentrumet för att gå på bio i deras sprillans nya ...

Av Gustav & Filippa - Fredag 7 dec 21:31

Dagarna går och trots att det börjar lacka mot jul är det fortfarande fullt upp med träningar av diverse slag, närmare bestämt fotboll, friidrott, tennis och simskola. På fredagar är det dock inget sådant inbokat som tur är, men då ska man hinna med ...

Av Gustav & Filippa - Tisdag 4 dec 21:26

Trots att det är december så är det fortfarande fotbollsträning för Gustav och Filippa på tisdagar. Vanligtvis håller de till på konstgräsplanen, men i dag fick Filippas lag göra något både annorlunda och kul. De fick nämligen åka till ett sport- och...

Av Gustav & Filippa - Söndag 2 dec 21:45

I dag är det första advent. Det har vi firat med både friidrottsträning och tennisträning. Därefter blev det en extra god middag med rester från igår, då vi hade gäster. Sedan ställde sig Filippa och bakade en saffranskladdkaka, som vi fikade på i kv...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4 5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15 16 17 18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Maj 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Blogkeen
Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se