Alla inlägg under juni 2013

Av Gustav & Filippa - 5 juni 2013 23:46

I dag har mamma firat studenten! Ja, inte sin egen, utan sina elevers student. Någon semester får hon dock inte än, utan hon jobbar ytterligare två veckor. Ettorna och tvåorna har tydligen inte gått på sommarlov än och sedan har lärarna viktiga möten och annat som måste göras. Eftersom det var studenten i dag så kom dock mamma i väg från jobbet tidigare än vanligt och redan vid halv tre träffade vi henne på det stora köpcentrumet. Där åt vi lite mat och sedan blev det storhandling. Fyra kassar fullproppade med mat fick vi med oss hem.


I dag blir förresten lillebror fjorton månader! Tänk vad tiden går! Numera sover han faktiskt riktigt bra på nätterna, vilket vi såklart är tacksamma över! När det kommer till pratet är han dock fortfarande väldigt enformig av sig. Han säger nämligen mamma mest hela tiden, oavsett vad saken gäller. Mamma verkar med andra ord kunna vara vad som helst, när som helst!


/Gustav, Filippa och Alvin genom mamma

ANNONS
Av Gustav & Filippa - 4 juni 2013 21:55

Efter en kylig dag var det picknick med Gustavs klass i kväll. Fleecejackorna åkte på och mammas nybakade rabarbermuffins packades ner tillsammans med festis och kaffe. Sedan bar det av till en stor lekpark där picknicken gick av stapeln. Efter lite fika sjöng klassen några sånger inför alla föräldrar och syskon och sedan blev det fri lek i lekparken. Alla hade jättekul, inte minst Alvin som trivdes som fisken i vattnet bland alla barn och gärna gav sig ut på promenader på egen hand.


/Gustav, Filippa och Alvin genom mamma

ANNONS
Av Gustav & Filippa - 2 juni 2013 22:18

          

Som vanligt när det är söndag blev det en hel del trädgårdsarbete för mamma och pappa i dag. Pappa har jobbat hårt de senaste dagarna med vår "grusgrop", där det tidigare låg plattor. Nu vill vi ha gräs där istället, så i dag fyllde pappa på med jord och sådde sedan gräsfrön. Mamma å sin sida har planterat blommor och kryddväxter, men hon har också varit med oss barn till lekparken. Tyvärr var det inga andra barn där i dag, så det var lite tråkigt. Alvin tyckte dock att det var kul att åka rutschkana. En sak som han dock inte tycker är kul är att pappa har fixat en provisorisk grind till altanen. Nu kan han nämligen inte springa i kapp med mamma och pappa till altantrappan längre...


/Gustav, Filippa och Alvin genom mamma

Av Gustav & Filippa - 1 juni 2013 22:22

Så var juni äntligen här! Nu är det sommar på riktigt! Dagen blev ganska lugn med blandad kompott vad gäller vädret. Morfar har varit här och passat oss stora barn medan mamma, pappa och Alvin var i väg och köpte jord, myrmedel och andra nödvändigheter till trädgården. Sedan blev det grillraket med sallad och tzatziki till middag. Något lördagsgodis hade vi inte hemma så i kväll var vi tvungna att åka i väg och köpa det. Gustav valde dock att stanna hemma och lät Filippa välja godis. Två Tom & Jerry-påsar blev det, men de ska räcka till nästa lördag också!


/Gustav, Filippa och Alvin genom mamma

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4 5 6
7
8
9
10 11 12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
<<< Juni 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Blogkeen
Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se