Alla inlägg under augusti 2013

Av Gustav & Filippa - 4 augusti 2013 21:29

I dag har vi haft nystart för vårt garderobsprojekt i arbetsrummet. I juni satte pappa och farfar upp tre skjutdörrar där, men nu ska insidan fixas till. På eftermiddagen var mamma och Alvin iväg och hämtade tapeten som vi beställde för några veckor sedan. Sedan målade pappa sidoväggarna i garderoben vita. Det måste målas en gång till, men sedan ska tapeten upp inne i garderoben. Förhoppningsvis i mitten av veckan som kommer. Efter det måste det inköpas garderobsinredning innan vi äntligen kan börja använda vår nya garderob och därmed få lite ordning på den kaotiska klädsituationen här hemma!


/Gustav, Filippa och Alvin genom mamma

ANNONS
Av Gustav & Filippa - 3 augusti 2013 21:59

Så var vi hemma igen efter en härlig vecka i Dalarna. Kl 17.45 rullade vi upp på garageuppfarten och efter att ha tömt bilen blev det en lugn kväll framför TV:n med fruktsallad som kvällsfika. Nu hoppas vi att det blir lika fint väder i morgon, för det känns lite surt att vi tillbringade årets varmaste dag i bilen...


/Gustav, Filippa och Alvin genom mamma 

ANNONS
Av Gustav & Filippa - 2 augusti 2013 20:10

I dag tillbringade vi eftermiddagen på stranden, närmare bestämt vid Tingsnäsbadet. Vi badade och solade och Filippa hoppade från bryggan typ hundra gånger. Storebror var inte lika hopptokig, utan föredrog att återuppbygga Vasaskepet med träbitar som han hittade. Även Alvin tog sig ett dopp och mamma kunde konstatera att det var det varmaste vattnet hittills i sommar. När klockan närmade sig 18 tog vi en glass och sedan for vi tillbaka till lägenheten för att laga middag.


/Gustav, Filippa och Alvin genom mamma

Av Gustav & Filippa - 1 augusti 2013 21:38

      

Torsdagen blev en dag i båtens tecken! På eftermiddagen tog vi oss in till stan och glassbåten. Där fikade vi på glass - såklart! Vi hann också med att hoppa i hoppborgen innan vi åkte till ICA Maxi och handlade mat. Efter att ha ätit middag for vi stora barn iväg med pappa och farfar och fiskade. Det var andra gången på en båt för i dag. Fem fiskar fick vi, men Filippa tyckte att det var roligast att köra båten. Sedan blev det lek i vattnet innan kosan styrdes tillbaka till lägenheten, där Alvin redan hade somnat.


/Gustav, Filippa och Alvin genom mamma

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27 28 29 30
31
<<< Augusti 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Blogkeen
Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se