Direktlänk till inlägg 8 december 2013

Pappas födelsedag

Av Gustav & Filippa - 8 december 2013 21:11

                   

I dag har vi firat pappas födelsedag här hemma. På eftermiddagen tog vi dock en liten paus från firandet och åkte iväg på inflyttningsfika hos Elsa och Alma med familj. Där fick vi lussebullar och pepparkakor och så blev det lek med alla barn som var där såklart. När våra magar var fullproppade med fika så var det dags för pappas födelsedagsmiddag, som enligt traditionen förtärdes på en restaurang i närheten av vårt hem. Det blev pizza och pasta för oss stora barn och en burk puré till lillbrorsan. Sedan var det äntligen dags att åka hemåt för ännu mer fika. Den här gången blev det citrontårta. Pappa klarade av att blåsa ut alla tre ljusen i ett och samma andetag. Det behövdes nog för att han skulle orka öppna alla paket som vi hade köpt till honom. Fyra paket blev det och de innehöll två svarta tröjor (en långärmad och en kortärmad), strumpor samt en parfym och en deo av märket Hugo Boss. Pappa blev jätteglad över presenterna, men sedan var det slutfirat för den här gången när det var dags för duschning för oss stora barn.


/Gustav, Filippa och Alvin genom mamma

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Gustav & Filippa - Onsdag 13 dec 20:44

                  I dag har vi ägnat en stor del av dagen åt luciafirande. Det började kl 08.40 i morse när Filippa och de andra treorna höll i årets luciatåg i matsalen på skolan. Filippa var tärna och sjöng så vackert med de andra treorn...

Av Gustav & Filippa - Söndag 10 dec 22:18

                I dag efter tennisträning och middag så ägde årets lussebak rum här hemma. Det var främst pappa och Filippa som stod för bakandet, men Alvin var också med och Gustav gjorde ett snabbt litet gästspel. Det blev lussekatter av ...

Av Gustav & Filippa - Lördag 9 dec 23:45

        I dag har det varit full fart här hemma! Förmiddagen var ganska lugn, men på eftermiddagen var Alvin och pappa iväg på 5-årskalas hos en dagiskompis till Alvin. Under tiden var mamma hemma och gjorde årets julkort, vilket tog sin lilla ...

Av Gustav & Filippa - Fredag 8 dec 21:55

                    I dag fyller världens bästa pappa hela 45 år! Det har vi firat traditionellt genom att bl a gå ut på restaurang och äta middag. Pappa valde att äta något så konstigt som oxkind! Vi barn var mer konservativa och valde p...

Av Gustav & Filippa - Onsdag 6 dec 21:30

Vi barn följer årets TV-kalender Jakten på tidskristallen med stort intresse. Vi tycker att den är riktigt spännande och Alvin har t o m applåderat åt den. Gustav och Alvin har också en varsin legokalender. Gustav har Star Wars medan Alvin har Lego C...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21 22
23 24
25
26
27
28
29
30 31
<<< December 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Blogkeen
Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se