Direktlänk till inlägg 8 december 2013

Pappas födelsedag

Av Gustav & Filippa - 8 december 2013 21:11

                   

I dag har vi firat pappas födelsedag här hemma. På eftermiddagen tog vi dock en liten paus från firandet och åkte iväg på inflyttningsfika hos Elsa och Alma med familj. Där fick vi lussebullar och pepparkakor och så blev det lek med alla barn som var där såklart. När våra magar var fullproppade med fika så var det dags för pappas födelsedagsmiddag, som enligt traditionen förtärdes på en restaurang i närheten av vårt hem. Det blev pizza och pasta för oss stora barn och en burk puré till lillbrorsan. Sedan var det äntligen dags att åka hemåt för ännu mer fika. Den här gången blev det citrontårta. Pappa klarade av att blåsa ut alla tre ljusen i ett och samma andetag. Det behövdes nog för att han skulle orka öppna alla paket som vi hade köpt till honom. Fyra paket blev det och de innehöll två svarta tröjor (en långärmad och en kortärmad), strumpor samt en parfym och en deo av märket Hugo Boss. Pappa blev jätteglad över presenterna, men sedan var det slutfirat för den här gången när det var dags för duschning för oss stora barn.


/Gustav, Filippa och Alvin genom mamma

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Gustav & Filippa - Onsdag 12 dec 22:36

Den här terminen har Gustav haft hemkunskap i skolan. Där har de bakat ganska mycket och emellanåt har Gustav kommit hem med fika till familjen, bl a äppelmuffins, bullar och lussekatter. I dag hade han pepparkakor med sig, som vi fikade på efter mat...

Av Gustav & Filippa - Söndag 9 dec 21:08

Efter en dag fylld av skidor på TV, friidrottsträning, tennisträning, klädtvättning och matlagning, sjönk vi ner i soffan framför julkalendern på TV i kväll. Vi barn fikade på Gustavs lussekatter som han bakade på hemkunskapen tidigare i veckan och m...

Av Gustav & Filippa - Lördag 8 dec 22:31

                  I dag var det dags för pappa att fylla år igen! Dagen började med att mamma och vi barn fixade en extra god frukost till honom. På eftermiddagen åkte vi till det stora köpcentrumet för att gå på bio i deras sprillans nya ...

Av Gustav & Filippa - Fredag 7 dec 21:31

Dagarna går och trots att det börjar lacka mot jul är det fortfarande fullt upp med träningar av diverse slag, närmare bestämt fotboll, friidrott, tennis och simskola. På fredagar är det dock inget sådant inbokat som tur är, men då ska man hinna med ...

Av Gustav & Filippa - Tisdag 4 dec 21:26

Trots att det är december så är det fortfarande fotbollsträning för Gustav och Filippa på tisdagar. Vanligtvis håller de till på konstgräsplanen, men i dag fick Filippas lag göra något både annorlunda och kul. De fick nämligen åka till ett sport- och...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21 22
23 24
25
26
27
28
29
30 31
<<< December 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Blogkeen
Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se