Direktlänk till inlägg 8 december 2013

Pappas födelsedag

Av Gustav & Filippa - 8 december 2013 21:11

                   

I dag har vi firat pappas födelsedag här hemma. På eftermiddagen tog vi dock en liten paus från firandet och åkte iväg på inflyttningsfika hos Elsa och Alma med familj. Där fick vi lussebullar och pepparkakor och så blev det lek med alla barn som var där såklart. När våra magar var fullproppade med fika så var det dags för pappas födelsedagsmiddag, som enligt traditionen förtärdes på en restaurang i närheten av vårt hem. Det blev pizza och pasta för oss stora barn och en burk puré till lillbrorsan. Sedan var det äntligen dags att åka hemåt för ännu mer fika. Den här gången blev det citrontårta. Pappa klarade av att blåsa ut alla tre ljusen i ett och samma andetag. Det behövdes nog för att han skulle orka öppna alla paket som vi hade köpt till honom. Fyra paket blev det och de innehöll två svarta tröjor (en långärmad och en kortärmad), strumpor samt en parfym och en deo av märket Hugo Boss. Pappa blev jätteglad över presenterna, men sedan var det slutfirat för den här gången när det var dags för duschning för oss stora barn.


/Gustav, Filippa och Alvin genom mamma

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Gustav & Filippa - Söndag 23 sept 21:40

I dag har vi stora barn mest ägnat oss åt sport, precis som vanligt på söndagar. Först hade Filippa friidrottsträning och lite senare fotbollsmatch med sitt lag. I dag vann tjejerna och då blir det ju alltid lite extra kul såklart. Ungefär samtidigt ...

Av Gustav & Filippa - Lördag 22 sept 20:19

      I dag, efter flera veckors väntan, var det äntligen dags för Filippas tioårskalas! Hon hade sitt kalas på ett sport- och aktivitetscenter här i stan, tillsammans med en klasskompis som också fyllt år nyligen. Alla tjejer i klassen var bjud...

Av Gustav & Filippa - Onsdag 19 sept 21:14

I morse försov vi oss hela familjen, utom pappa som åkte tidigt till jobbet. Vi vaknade först när en klasskompis till Gustav knackade på dörren ca kl 07.40, men då blev det minsann fart på oss och vi hann i tid till skolan ändå. Det är bra med kompis...

Av Gustav & Filippa - Lördag 15 sept 21:59

        I morse så ställde sig Gustav och Alvin och bakade chokladscones till frukost. Gustav har börjat med hemkunskap i skolan och det har uppenbarligen gett inspiration! Gott blev det, tyckte hela familjen!   Med chokladscones i magen bö...

Av Gustav & Filippa - Onsdag 12 sept 21:48

I eftermiddags var det dags för utvecklingssamtal för både Gustav och Filippa. Som vanligt såg allt bra ut. Gustav ligger på mer än godtagbara kunskaper i samtliga ämnen, men kan fortfarande jobba på att utveckla sina svar lite till. Ibland är han fö...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21 22
23 24
25
26
27
28
29
30 31
<<< December 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Blogkeen
Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se