Direktlänk till inlägg 8 december 2013

Pappas födelsedag

Av Gustav & Filippa - 8 december 2013 21:11

                   

I dag har vi firat pappas födelsedag här hemma. På eftermiddagen tog vi dock en liten paus från firandet och åkte iväg på inflyttningsfika hos Elsa och Alma med familj. Där fick vi lussebullar och pepparkakor och så blev det lek med alla barn som var där såklart. När våra magar var fullproppade med fika så var det dags för pappas födelsedagsmiddag, som enligt traditionen förtärdes på en restaurang i närheten av vårt hem. Det blev pizza och pasta för oss stora barn och en burk puré till lillbrorsan. Sedan var det äntligen dags att åka hemåt för ännu mer fika. Den här gången blev det citrontårta. Pappa klarade av att blåsa ut alla tre ljusen i ett och samma andetag. Det behövdes nog för att han skulle orka öppna alla paket som vi hade köpt till honom. Fyra paket blev det och de innehöll två svarta tröjor (en långärmad och en kortärmad), strumpor samt en parfym och en deo av märket Hugo Boss. Pappa blev jätteglad över presenterna, men sedan var det slutfirat för den här gången när det var dags för duschning för oss stora barn.


/Gustav, Filippa och Alvin genom mamma

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Gustav & Filippa - Onsdag 20 juni 23:51

Gustav har redan hunnit ha sommarlov en hel vecka. Denna vecka har han mest ägnat åt TV-spel med sina kompisar. Nu är det dock slut på lugnet. I dag fick nämligen även mamma, Filippa och Alvin sommarlov! Första sommarlovsdagen har bl a ägnats åt komp...

Av Gustav & Filippa - Tisdag 19 juni 23:51

        I dag var Alvins sista dag på dagis - någonsin! Av denna anledning blev han hämtad av både mamma och pappa i eftermiddags. Vanligtvis är det pappa som hämtar men detta historiska ögonblick ville mamma inte missa. Nu är nämligen dagistid...

Av Gustav & Filippa - Söndag 17 juni 22:55

I eftermiddags hade Gustav avslutning på tennisen. Som vanligt den här terminen var det bara han och en tjej till där, så han har fått mycket tennis för pengarna i vår! När tennisen var slut firade han och mamma med en glass för en väl genomförd term...

Av Gustav & Filippa - Lördag 16 juni 22:45

I förmiddags drog pappa, Filippa och Alvin iväg till Dalarna för att kolla till stugan. Mamma och Gustav blev dock kvar i stan eftersom Gustav har avslutning på tennisen i morgon, och den vill han såklart inte missa. Mamma och Gustav tog dock också t...

Av Gustav & Filippa - Fredag 15 juni 22:30

I dag var Filippas fritids stängt, så därför fick hon följa med pappa till jobbet istället. Där fick hon hjälpa pappa och de andra med diverse arbetsuppgifter, bl a så stod hon i kassan. Som lön fick hon både gratis mat och glass. Efter en dags hårt ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21 22
23 24
25
26
27
28
29
30 31
<<< December 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Blogkeen
Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se