Direktlänk till inlägg 8 december 2013

Pappas födelsedag

Av Gustav & Filippa - 8 december 2013 21:11

                   

I dag har vi firat pappas födelsedag här hemma. På eftermiddagen tog vi dock en liten paus från firandet och åkte iväg på inflyttningsfika hos Elsa och Alma med familj. Där fick vi lussebullar och pepparkakor och så blev det lek med alla barn som var där såklart. När våra magar var fullproppade med fika så var det dags för pappas födelsedagsmiddag, som enligt traditionen förtärdes på en restaurang i närheten av vårt hem. Det blev pizza och pasta för oss stora barn och en burk puré till lillbrorsan. Sedan var det äntligen dags att åka hemåt för ännu mer fika. Den här gången blev det citrontårta. Pappa klarade av att blåsa ut alla tre ljusen i ett och samma andetag. Det behövdes nog för att han skulle orka öppna alla paket som vi hade köpt till honom. Fyra paket blev det och de innehöll två svarta tröjor (en långärmad och en kortärmad), strumpor samt en parfym och en deo av märket Hugo Boss. Pappa blev jätteglad över presenterna, men sedan var det slutfirat för den här gången när det var dags för duschning för oss stora barn.


/Gustav, Filippa och Alvin genom mamma

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Gustav & Filippa - Fredag 23 feb 22:30

I dag satte vi oss i bilen och styrde kosan mot Stockholm. Där började vi med ett besök på Naturhistoriska riksmuséet bland dinosaurier, förhistoriska människor och uppstoppade djur. Vi passade också på att gå på bio på Cosmonova. Vi såg filmen En re...

Av Gustav & Filippa - Torsdag 22 feb 21:15

I dag har pappa äntligen fått sportlov han också! Egentligen hade vi tänkt att åka iväg och åka längdskidor i dag, men tyvärr var alla hyrskidor slut. En skridskotur kom vi i alla fall iväg på. Alvin var jätteduktig och kämpade på som bara den, så nu...

Av Gustav & Filippa - Onsdag 21 feb 21:04

I eftermiddags kom vi barn hem igen efter att ha varit hos morfar några dagar. Där har vi bl a bakat, spelat schack, åkt stjärtlapp och grävt grottor i snön. Gustav har också jobbat lite med att trava ved. Vi hann inte mer än att komma hem innan vi f...

Av Gustav & Filippa - Måndag 19 feb 20:45

I dag så började sportlovet för mamma och oss barn. Pappa åkte dock till jobbet som vanligt i morse, men ska vara ledig några dagar i slutet av veckan är det tänkt. Efter en ganska lugn förmiddag fick vi besök av morfar. Några timmar senare följde vi...

Av Gustav & Filippa - Lördag 17 feb 23:45

Det är tydligen något som heter OS som pågår just nu. Vi barn är dock måttligt intresserade, men det betyder att mamma och pappa tydligen har första tjing på TV:n här hemma just nu. I förmiddags satt de och tittade på någon stafett i längdskidåkning ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21 22
23 24
25
26
27
28
29
30 31
<<< December 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Blogkeen
Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se