Direktlänk till inlägg 13 januari 2014

Fjärde dagen

Av Gustav & Filippa - 13 januari 2014 23:23

I morse vaknade Alvin medan mamma stod i duschen. Sedan kissade han på badrumsgolvet - flera gånger till och med! Det tyckte inte mamma var någon bra start på dagen...


Kl 08.30 lämnade vi av storebror på skolan. Sedan fortsatte inskolningen av Alvin på dagis. Precis som tidigare dagar var vi där kl 09-14. Som vanligt började vi med en utevistelse på förmiddagen. Utevistelsen avslutades med att vi dansade ut julen. Populärast hos barnen var såklart raketen, men Alvin förstod nog inte så mycket av vad som hände. Filippa höll dock honom i handen och såg till att han följde med i dansen någorlunda. Sedan gick vi in och hade fruktstund. Alvin nobbade dock frukten. Han åt inte heller särskilt mycket till lunch. Aptiten verkar verkligen inte vara på topp för tillfället! När det var dags för vila hade han inte ro att ligga stilla på en madrass, utan skulle upp och springa hela tiden. Till slut tog mamma honom till fånga och gungade honom till sömns. Strax innan kl 14 vaknade Alvin och sedan var det dags att gå hemåt. Vi passade på att gå förbi affären på vägen hem, och då tog Alvin glatt emot den gratisbanan som erbjöds. Den behövdes nog efter hans skrala aptit på dagis!


/Gustav, Filippa och Alvin genom mamma

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Gustav & Filippa - Söndag 9 dec 21:08

Efter en dag fylld av skidor på TV, friidrottsträning, tennisträning, klädtvättning och matlagning, sjönk vi ner i soffan framför julkalendern på TV i kväll. Vi barn fikade på Gustavs lussekatter som han bakade på hemkunskapen tidigare i veckan och m...

Av Gustav & Filippa - Lördag 8 dec 22:31

                  I dag var det dags för pappa att fylla år igen! Dagen började med att mamma och vi barn fixade en extra god frukost till honom. På eftermiddagen åkte vi till det stora köpcentrumet för att gå på bio i deras sprillans nya ...

Av Gustav & Filippa - Fredag 7 dec 21:31

Dagarna går och trots att det börjar lacka mot jul är det fortfarande fullt upp med träningar av diverse slag, närmare bestämt fotboll, friidrott, tennis och simskola. På fredagar är det dock inget sådant inbokat som tur är, men då ska man hinna med ...

Av Gustav & Filippa - Tisdag 4 dec 21:26

Trots att det är december så är det fortfarande fotbollsträning för Gustav och Filippa på tisdagar. Vanligtvis håller de till på konstgräsplanen, men i dag fick Filippas lag göra något både annorlunda och kul. De fick nämligen åka till ett sport- och...

Av Gustav & Filippa - Söndag 2 dec 21:45

I dag är det första advent. Det har vi firat med både friidrottsträning och tennisträning. Därefter blev det en extra god middag med rester från igår, då vi hade gäster. Sedan ställde sig Filippa och bakade en saffranskladdkaka, som vi fikade på i kv...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17 18
19
20 21 22
23
24
25 26
27
28
29
30 31
<<< Januari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Blogkeen
Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se