Direktlänk till inlägg 13 januari 2014

Fjärde dagen

Av Gustav & Filippa - 13 januari 2014 23:23

I morse vaknade Alvin medan mamma stod i duschen. Sedan kissade han på badrumsgolvet - flera gånger till och med! Det tyckte inte mamma var någon bra start på dagen...


Kl 08.30 lämnade vi av storebror på skolan. Sedan fortsatte inskolningen av Alvin på dagis. Precis som tidigare dagar var vi där kl 09-14. Som vanligt började vi med en utevistelse på förmiddagen. Utevistelsen avslutades med att vi dansade ut julen. Populärast hos barnen var såklart raketen, men Alvin förstod nog inte så mycket av vad som hände. Filippa höll dock honom i handen och såg till att han följde med i dansen någorlunda. Sedan gick vi in och hade fruktstund. Alvin nobbade dock frukten. Han åt inte heller särskilt mycket till lunch. Aptiten verkar verkligen inte vara på topp för tillfället! När det var dags för vila hade han inte ro att ligga stilla på en madrass, utan skulle upp och springa hela tiden. Till slut tog mamma honom till fånga och gungade honom till sömns. Strax innan kl 14 vaknade Alvin och sedan var det dags att gå hemåt. Vi passade på att gå förbi affären på vägen hem, och då tog Alvin glatt emot den gratisbanan som erbjöds. Den behövdes nog efter hans skrala aptit på dagis!


/Gustav, Filippa och Alvin genom mamma

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Gustav & Filippa - Söndag 23 sept 21:40

I dag har vi stora barn mest ägnat oss åt sport, precis som vanligt på söndagar. Först hade Filippa friidrottsträning och lite senare fotbollsmatch med sitt lag. I dag vann tjejerna och då blir det ju alltid lite extra kul såklart. Ungefär samtidigt ...

Av Gustav & Filippa - Lördag 22 sept 20:19

      I dag, efter flera veckors väntan, var det äntligen dags för Filippas tioårskalas! Hon hade sitt kalas på ett sport- och aktivitetscenter här i stan, tillsammans med en klasskompis som också fyllt år nyligen. Alla tjejer i klassen var bjud...

Av Gustav & Filippa - Onsdag 19 sept 21:14

I morse försov vi oss hela familjen, utom pappa som åkte tidigt till jobbet. Vi vaknade först när en klasskompis till Gustav knackade på dörren ca kl 07.40, men då blev det minsann fart på oss och vi hann i tid till skolan ändå. Det är bra med kompis...

Av Gustav & Filippa - Lördag 15 sept 21:59

        I morse så ställde sig Gustav och Alvin och bakade chokladscones till frukost. Gustav har börjat med hemkunskap i skolan och det har uppenbarligen gett inspiration! Gott blev det, tyckte hela familjen!   Med chokladscones i magen bö...

Av Gustav & Filippa - Onsdag 12 sept 21:48

I eftermiddags var det dags för utvecklingssamtal för både Gustav och Filippa. Som vanligt såg allt bra ut. Gustav ligger på mer än godtagbara kunskaper i samtliga ämnen, men kan fortfarande jobba på att utveckla sina svar lite till. Ibland är han fö...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17 18
19
20 21 22
23
24
25 26
27
28
29
30 31
<<< Januari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Blogkeen
Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se