Direktlänk till inlägg 13 januari 2014

Fjärde dagen

Av Gustav & Filippa - 13 januari 2014 23:23

I morse vaknade Alvin medan mamma stod i duschen. Sedan kissade han på badrumsgolvet - flera gånger till och med! Det tyckte inte mamma var någon bra start på dagen...


Kl 08.30 lämnade vi av storebror på skolan. Sedan fortsatte inskolningen av Alvin på dagis. Precis som tidigare dagar var vi där kl 09-14. Som vanligt började vi med en utevistelse på förmiddagen. Utevistelsen avslutades med att vi dansade ut julen. Populärast hos barnen var såklart raketen, men Alvin förstod nog inte så mycket av vad som hände. Filippa höll dock honom i handen och såg till att han följde med i dansen någorlunda. Sedan gick vi in och hade fruktstund. Alvin nobbade dock frukten. Han åt inte heller särskilt mycket till lunch. Aptiten verkar verkligen inte vara på topp för tillfället! När det var dags för vila hade han inte ro att ligga stilla på en madrass, utan skulle upp och springa hela tiden. Till slut tog mamma honom till fånga och gungade honom till sömns. Strax innan kl 14 vaknade Alvin och sedan var det dags att gå hemåt. Vi passade på att gå förbi affären på vägen hem, och då tog Alvin glatt emot den gratisbanan som erbjöds. Den behövdes nog efter hans skrala aptit på dagis!


/Gustav, Filippa och Alvin genom mamma

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Gustav & Filippa - Tisdag 20 mars 20:15

I sexan ska Gustav och hans klasskompisar börja med ett nytt språk. Igår fyllde vi i blanketten här hemma och i dag lämnade han in den till fröken. Valet stod mellan tyska, franska och spanska och det självklara valet blev spanska. Nu får vi dock bar...

Av Gustav & Filippa - Söndag 18 mars 22:29

De senaste dagarna har Alvin varit lite lätt förkyld, så därför blev det ingen bollskola för honom i dag. Gustav hade dock tennisträning som vanligt. De senaste söndagarna har det bara varit Gustav och en till som varit med på träningen, så då har de...

Av Gustav & Filippa - Lördag 17 mars 20:50

                              I dag har det varit strålande sol ute, så vi passade på att ge oss ut i vintervädret och åka skridskor. Tyvärr var isen inte vidare bra och den täcktes dessutom av snö, men det hindrade inte oss. Alvin h...

Av Gustav & Filippa - Onsdag 14 mars 23:15

Det har som bekant varit lite si och så med Filippas fotbollsträning i vinter. Hon har inte tyckt att det varit så kul att spela inomhus. I eftermiddags drog dock utomhusträningen igång för säsongen. Detta trots att det fortfarande är riktig vinter u...

Av Gustav & Filippa - Måndag 12 mars 21:00

I dag har Filippa och hennes klass börjat med de nationella proven i svenska, som kommer att pågå hela våren. Dessutom ska de ha nationella prov i matematik. Filippa tar det hela med ro och tycker mest att det ska bli kul, som tur är. Hoppas att den ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17 18
19
20 21 22
23
24
25 26
27
28
29
30 31
<<< Januari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Blogkeen
Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se