Direktlänk till inlägg 13 januari 2014

Fjärde dagen

Av Gustav & Filippa - 13 januari 2014 23:23

I morse vaknade Alvin medan mamma stod i duschen. Sedan kissade han på badrumsgolvet - flera gånger till och med! Det tyckte inte mamma var någon bra start på dagen...


Kl 08.30 lämnade vi av storebror på skolan. Sedan fortsatte inskolningen av Alvin på dagis. Precis som tidigare dagar var vi där kl 09-14. Som vanligt började vi med en utevistelse på förmiddagen. Utevistelsen avslutades med att vi dansade ut julen. Populärast hos barnen var såklart raketen, men Alvin förstod nog inte så mycket av vad som hände. Filippa höll dock honom i handen och såg till att han följde med i dansen någorlunda. Sedan gick vi in och hade fruktstund. Alvin nobbade dock frukten. Han åt inte heller särskilt mycket till lunch. Aptiten verkar verkligen inte vara på topp för tillfället! När det var dags för vila hade han inte ro att ligga stilla på en madrass, utan skulle upp och springa hela tiden. Till slut tog mamma honom till fånga och gungade honom till sömns. Strax innan kl 14 vaknade Alvin och sedan var det dags att gå hemåt. Vi passade på att gå förbi affären på vägen hem, och då tog Alvin glatt emot den gratisbanan som erbjöds. Den behövdes nog efter hans skrala aptit på dagis!


/Gustav, Filippa och Alvin genom mamma

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Gustav & Filippa - Söndag 14 jan 22:26

        I dag var det dags för vinterns skridskopremiär. Vi tog oss ner på stan på eftermiddagen för att åka på den konstfrusna isen där. Det främsta målet var att lära Alvin att åka skridskor. Han har ju testat någon gång tidigare, men då gick...

Av Gustav & Filippa - Lördag 13 jan 23:39

Första veckan i skolan och på dagis är nu avklarad. Det var en ganska tuff vecka, så det var skönt med sovmorgon i morse. Efter en lugn start på lördagen åkte vi iväg till Anton på eftermiddagen och gratulerade honom på 7-årsdagen. Där bjöds det på f...

Av Gustav & Filippa - Tisdag 9 jan 20:02

Så var vardagen här igen, och det med besked. I dag började vi stora barn i skolan igen efter jullovet och Alvin började sin sista termin på dagis. Allt gick bra och även om vi gnällde lite igår så var det kul att vara tillbaka. Även Gustavs fotbolls...

Av Gustav & Filippa - Måndag 8 jan 19:50

I dag var det sista dagen på jullovet för oss barn. Både mamma och pappa jobbade dock, så vi fick tillbringa dagen hos morfar på landet. Där ägnade sig Gustav bl a en del åt sin läxa. Han hade ju hushållssysslor i läxa över jullovet, men har väl inte...

Av Gustav & Filippa - Fredag 5 jan 20:30


  Efter några ganska lugna dagar på hemmaplan tog vi bussen ner på stan med mamma i eftermiddags. Där var vi på bio och såg filmen Tjuren Ferdinand. Den var lång, men väldigt bra, så till och med Alvin satt som ett litet ljus under hela filmen. Se...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17 18
19
20 21 22
23
24
25 26
27
28
29
30 31
<<< Januari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Blogkeen
Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se