Direktlänk till inlägg 13 januari 2014

Fjärde dagen

Av Gustav & Filippa - 13 januari 2014 23:23

I morse vaknade Alvin medan mamma stod i duschen. Sedan kissade han på badrumsgolvet - flera gånger till och med! Det tyckte inte mamma var någon bra start på dagen...


Kl 08.30 lämnade vi av storebror på skolan. Sedan fortsatte inskolningen av Alvin på dagis. Precis som tidigare dagar var vi där kl 09-14. Som vanligt började vi med en utevistelse på förmiddagen. Utevistelsen avslutades med att vi dansade ut julen. Populärast hos barnen var såklart raketen, men Alvin förstod nog inte så mycket av vad som hände. Filippa höll dock honom i handen och såg till att han följde med i dansen någorlunda. Sedan gick vi in och hade fruktstund. Alvin nobbade dock frukten. Han åt inte heller särskilt mycket till lunch. Aptiten verkar verkligen inte vara på topp för tillfället! När det var dags för vila hade han inte ro att ligga stilla på en madrass, utan skulle upp och springa hela tiden. Till slut tog mamma honom till fånga och gungade honom till sömns. Strax innan kl 14 vaknade Alvin och sedan var det dags att gå hemåt. Vi passade på att gå förbi affären på vägen hem, och då tog Alvin glatt emot den gratisbanan som erbjöds. Den behövdes nog efter hans skrala aptit på dagis!


/Gustav, Filippa och Alvin genom mamma

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Gustav & Filippa - Tisdag 19 juni 23:51

        I dag var Alvins sista dag på dagis - någonsin! Av denna anledning blev han hämtad av både mamma och pappa i eftermiddags. Vanligtvis är det pappa som hämtar men detta historiska ögonblick ville mamma inte missa. Nu är nämligen dagistid...

Av Gustav & Filippa - Söndag 17 juni 22:55

I eftermiddags hade Gustav avslutning på tennisen. Som vanligt den här terminen var det bara han och en tjej till där, så han har fått mycket tennis för pengarna i vår! När tennisen var slut firade han och mamma med en glass för en väl genomförd term...

Av Gustav & Filippa - Lördag 16 juni 22:45

I förmiddags drog pappa, Filippa och Alvin iväg till Dalarna för att kolla till stugan. Mamma och Gustav blev dock kvar i stan eftersom Gustav har avslutning på tennisen i morgon, och den vill han såklart inte missa. Mamma och Gustav tog dock också t...

Av Gustav & Filippa - Fredag 15 juni 22:30

I dag var Filippas fritids stängt, så därför fick hon följa med pappa till jobbet istället. Där fick hon hjälpa pappa och de andra med diverse arbetsuppgifter, bl a så stod hon i kassan. Som lön fick hon både gratis mat och glass. Efter en dags hårt ...

Av Gustav & Filippa - Onsdag 13 juni 21:13

I dag började sommarlovet för Gustav. Filippa har dock fortfarande några dagar kvar på fritids och Alvin på dagis. Gustav har verkligen längtat efter den här dagen, för är man ensam hemma en hel dag kan man göra precis vad man vill, och i det här fal...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17 18
19
20 21 22
23
24
25 26
27
28
29
30 31
<<< Januari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Blogkeen
Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se