Alla inlägg under maj 2014

Av Gustav & Filippa - 5 maj 2014 21:54

I dag var det dagis och skola igen efter ännu en långledighet. Allt gick bra, förutom att Alvin ramlade på dagis och fick skrubbsår på näsan. Det matchar dock hans blåmärke på kinden ganska bra, så ingen större skada skedd.


I kväll har Filippa börjat på knattefotbollsskola! Hon spelar med andra tjejer som är födda 2008. Det var nervöst, men kul, tyckte Filippa. Pappa hade nog dock det svettigast av allihopa när han skulle försöka hindra Alvin från att springa in på planen och ta bollen från tjejerna. I slutet av träningen fick tjejerna spela match. Då var Filippa målvakt, men det tyckte hon inte var någon höjdare, så det får nog bli en utespelare av henne!


/Gustav, Filippa och Alvin genom mamma

Av Gustav & Filippa - 4 maj 2014 21:17

          

I dag har vi varit på födelsedagskalas på 4H-gården. Det var Stella som bjöd in till kalas. Först gick vi en rundvandring bland djuren. Alvin var väldigt skeptisk och ville absolut inte klappa något av djuren. Sedan gick vi inomhus för korv med bröd och fika. Efter presentöppningen var det dags för ponnyridning.Trots sin skeptism så ville faktiskt Alvin rida, vilket var första gången för honom. Även Filippa red, men Gustav avstod denna gång. Kalaset avslutades med skattjakt i ladan och sedan satte vi oss frusna i bilen. Det var så kallt att det till och med kom några snöflingor under kalaset!


/Gustav, Filippa och Alvin genom mamma

Av Gustav & Filippa - 2 maj 2014 21:22

       

I dag har vi varit flera timmar på det stora köpcentrumet där vi bor. Vi har fikat, handlat kläder till oss barn och storhandlat mat till hela familjen. I kväll har vi firat Filippas namnsdag. Det är ju Filippa-dagen i dag! Hon fick Friends-lego av resten av familjen och Rapunzel-lego av mormor, så nu blir det mycket legobyggande framöver. När det var dags för pyjamas så försökte Alvin byta blöja på sig själv, men det gick mindre bra så pappa fick rycka in till slut.


/Gustav, Filippa och Alvin genom mamma

Av Gustav & Filippa - 1 maj 2014 22:04

Igår kväll när vi kom hem från festen hos Jonatan och Sebastian med familj så snöade det för fullt ute och i morse låg snön kvar på marken. Det är verkligen inte okej när det faktiskt är maj och plommonträden blommar för fullt! Snö och blommande plommonträd hör inte ihop! Som tur är har det inte snöat i dag, men det har varit ganska kallt ute och helgens sommarväder känns väldigt långt borta just nu!


/Gustav, Filippa och Alvin genom mamma

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17 18
19
20 21
22
23 24 25
26
27
28 29 30
31
<<< Maj 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards