Alla inlägg under juli 2014

Av Gustav & Filippa - 12 juli 2014 22:19

      

De senaste dagarna har inneburit en hel del jobb i trädgården för mamma och pappa. Pappa har bl a gjort färdigt trappräcket till vår altan. Han och mamma har också gjort i ordning en ny odlingskrage. Där har mamma nu sått rädisor, salladslök och ärtor. Vi får väl se om någonting hinner komma upp i år. Annars får vi ta nya tag nästa sommar!


/Gustav, Filippa och Alvin genom mamma

ANNONS
Av Gustav & Filippa - 10 juli 2014 22:25

I förmiddags kom morfar hit och tog med oss barn på en utflykt med Lennakatten, som är en gammal museijärnväg. Vi stannade i Marielund och åt glass och sedan bar det hemåt igen. Då var inte mamma och pappa hemma, men morfar hade nyckel så vi kunde komma in ändå.


På eftermiddagen kom en klasskompis till Gustav hit, men sedan följde Gustav med morfar ut på landet. Så nu ska han vara med morfar ända till på lördag, då han kommer hem igen.


/Gustav, Filippa och Alvin genom mamma

ANNONS
Av Gustav & Filippa - 9 juli 2014 23:45

Igår kväll var vi bortbjudna på middag så vi kom hem först efter kl 23. Därför sov vi extra länge i morse. Filippa var den som sov allra längst, först kl 10 kom hon ner till resten av familjen för att äta frukost. Sedan blev det en ganska lugn förmiddag och eftermiddag.


Efter att pappa kommit hem från jobbet drog vi iväg till det stora köpcentrumet för att äta middag och fira lite. Nu har nämligen pappa äntligen semester! Härligt tycker vi andra i familjen - och pappa själv såklart!


/Gustav, Filippa och Alvin genom mamma

Av Gustav & Filippa - 7 juli 2014 23:57

I dag har det varit riktigt varmt ute! Vi barn har dock varit lika fulla av energi som vanligt och mest ägnat oss åt lek. Många av kompisarna i kvarteret har åkt iväg på semester, men några är fortfarande kvar i stan och dessa har vi lekt med i dag. Utöver det har det också blivit lite badande för Filippa, legobyggande för Gustav och filmtittande för Alvin. Pappa jobbar fortfarande, men nu har han bara två dagar kvar innan han går på semester!


/Gustav, Filippa och Alvin genom mamma

Av Gustav & Filippa - 5 juli 2014 22:39

      

Nu verkar det som att sommaren äntligen har kommit på riktigt! I dag har det varit soligt och fint hela dagen, så vi barn har varit ute och njutit av det fina vädret. Det har bl a blivit en hel del badande i vår nyinköpta pool. Särskilt Filippa älskar att bada och har nog varit mer i poolen än på land i dag. Alvin har dock undvikit poolen, men att spruta ner sina storasyskon med iskallt vatten från vattenslangen tyckte han var desto roligare!


/Gustav, Filippa och Alvin genom mamma

Av Gustav & Filippa - 2 juli 2014 23:52

I dag har Alvin varit hos tandläkaren för allra första gången. Han hade fått en sen tid - kl 18 - så pappa var hemma och kunde följa med honom. Allt gick bra. Vi hade tränat på att gapa hemma, så det hade Alvin full koll på. Alvin har alla tänder som han ska ha, och flera är på gång enligt tandläkaren. När besöket var klart belönades Alvin med en liten leksak och en tandborste och kunde glad i hågen gå därifrån.


/Gustav, Filippa och Alvin genom mamma

Av Gustav & Filippa - 1 juli 2014 23:45

I dag har det varit ganska dåligt väder och regnat en del. Vi stora barn tog det därför ganska lugnt på förmiddagen, men på eftermiddagen blev det en del lek med kompisar. Kl 19 skulle vi vara hemma och då höll pappa på att bygga på trappräcket till altanen på baksidan. Efter tre år har nämligen mamma och pappa kommit på att det kan vara smart - och snyggt - att ha ett räcke där!


/Gustav, Filippa och Alvin genom mamma

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12 13
14
15
16
17
18 19 20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Blogkeen
Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se