Alla inlägg under maj 2015

Av Gustav & Filippa - 6 maj 2015 21:55

Förra veckan så ordnade mamma och pappa egna nycklar till Gustav så att han ska kunna börja gå hem från skolan på egen hand emellanåt. I dag så fick han äntligen göra detta för första gången. Fritids skickade hem honom kl 15 och när mamma kom hem från jobbet en stund senare så satt han lugnt i soffan med surfplattan i knäet. Allt hade gått bra och han tyckte att det var skönt att få lite lugn och ro på egen hand innan resten av familjen kom hem!


/Gustav, Filippa och Alvin genom mamma

Av Gustav & Filippa - 3 maj 2015 21:49

Så var det söndag igen och tennisträning som vanligt för oss stora barn. Sedan följde fri lek på eftermiddagen med våra kompisar här i kvarteret. Alvin fick dock hålla sig inomhus eftersom han hade feber. Han låg mest i soffan och tittade på TV och höll på med surfplattan. Mamma höll ett vakande ögon på honom medan pappa fortsatte med panelbytet på garaget. När det var dags för middag hade vi en grannkille med vid middagsbordet medan Filippa åt middag med hans familj. Vi gjorde ett litet byte helt enkelt! Sedan blev det duschning och Mästarnas mästare på TV. Alvin saknar Glenn Hysén och brukar fråga om han är med varje gång vi tittar på Mästarnas mästare!


/Gustav, Filippa och Alvin genom mamma

Av Gustav & Filippa - 2 maj 2015 22:55

                            

I dag satte pappa igång med något som vi borde ha gjort för länge sedan. Han började byta panelen som sitter nedanför taket på vårt garage. Han rev ner panelen på den långsida som angränsar mot vår trädgård. Panelen var rejält murken och bakom den gömde sig massor av gamla getingbon. Sedan började han sätta upp ny fin z-panel istället för den gamla fjällpanelen. Han hann ganska långt i dag, men kommer nog att få jobba en del med detta framöver.


I kväll har vi firat Filippa-dagen här hemma. Filippa fick då ett paket av sina brorsor. I det låg en cape som passar perfekt till hennes Elsa-klänning samt hårsaker med Frost-motiv. Sedan klädde Filippa ut sig till Elsa och poserade som prinsessa framför mamma.


/Gustav, Filippa och Alvin genom mamma

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20 21 22 23 24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Maj 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards