Direktlänk till inlägg 12 juli 2015

Söndag

Av Gustav & Filippa - 12 juli 2015 22:32

Även i dag har Gustav haft besök av två klasskompisar. Killarna var bl a till lekparken, cyklade runt en del, spelade TV-spel hemma hos oss och käkade tårta hos en av de andra killarna. Filippa var då inte på topphumör. Alla hennes kompisar i kvarteret var nämligen borta, så hon hade ingen att leka med, vilket drog ner humöret rejält.


I kväll har hela familjen varit ute på en långpromenad. Eller ska man vara riktigt noga så var det mest mamma och pappa som promenerade. Vi stora barn cyklade och Alvin åkte vagn. När vi kom hem blev det jordgubbar med glass och chokladsås. Sedan var det dags att gå och lägga sig. Vi stora barn fick då inviga våra nya sänglampor, som pappa satt upp till oss i dag.


/Gustav, Filippa och Alvin genom mamma

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Gustav & Filippa - Onsdag 19 sept 21:14

I morse försov vi oss hela familjen, utom pappa som åkte tidigt till jobbet. Vi vaknade först när en klasskompis till Gustav knackade på dörren ca kl 07.40, men då blev det minsann fart på oss och vi hann i tid till skolan ändå. Det är bra med kompis...

Av Gustav & Filippa - Lördag 15 sept 21:59

        I morse så ställde sig Gustav och Alvin och bakade chokladscones till frukost. Gustav har börjat med hemkunskap i skolan och det har uppenbarligen gett inspiration! Gott blev det, tyckte hela familjen!   Med chokladscones i magen bö...

Av Gustav & Filippa - Onsdag 12 sept 21:48

I eftermiddags var det dags för utvecklingssamtal för både Gustav och Filippa. Som vanligt såg allt bra ut. Gustav ligger på mer än godtagbara kunskaper i samtliga ämnen, men kan fortfarande jobba på att utveckla sina svar lite till. Ibland är han fö...

Av Gustav & Filippa - Tisdag 11 sept 21:57

I kväll har både Gustav och Filippa haft fotbollsträning i regnet. Den här gången gjorde det dock inte så mycket att det regnade för Gustavs lag hade nämligen besök av två spelare från stadens allsvenska lag, vilket såklart var extra kul! Medan stora...

Av Gustav & Filippa - Söndag 9 sept 23:30

I dag har hela familjen varit iväg och röstat. Eller rättare sagt, vi barn fick såklart inte rösta, men vi följde med våra kära föräldrar och gav dem stöd och såg till att de röstade rätt. Innan dess hade Filippa haft friidrottsträning och efter det ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6
7 8
9
10
11 12
13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27 28
29
30
31
<<< Juli 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Blogkeen
Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se