Direktlänk till inlägg 12 juli 2015

Söndag

Av Gustav & Filippa - 12 juli 2015 22:32

Även i dag har Gustav haft besök av två klasskompisar. Killarna var bl a till lekparken, cyklade runt en del, spelade TV-spel hemma hos oss och käkade tårta hos en av de andra killarna. Filippa var då inte på topphumör. Alla hennes kompisar i kvarteret var nämligen borta, så hon hade ingen att leka med, vilket drog ner humöret rejält.


I kväll har hela familjen varit ute på en långpromenad. Eller ska man vara riktigt noga så var det mest mamma och pappa som promenerade. Vi stora barn cyklade och Alvin åkte vagn. När vi kom hem blev det jordgubbar med glass och chokladsås. Sedan var det dags att gå och lägga sig. Vi stora barn fick då inviga våra nya sänglampor, som pappa satt upp till oss i dag.


/Gustav, Filippa och Alvin genom mamma

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Gustav & Filippa - Onsdag 14 nov 21:28

I kväll var det dags för simskolan igen. Den här gången fick Alvin och pappa sällskap av Gustav, som passade på att visa pappa att han fortfarande kan simma 200 m. För Alvin går det dock lite trögt med simskolan. Han är fortfarande ganska feg och slä...

Av Gustav & Filippa - Söndag 11 nov 21:02

I dag har vi firat pappa på Fars dag. Mamma fixade en lite extra god middag och efter maten bakade vi barn gemensamt en kladdkaka, som vi sedan serverade med glass och bär. När vi hade gjort klart i köket blev det presentöppning för pappa. Vi killar ...

Av Gustav & Filippa - Fredag 9 nov 23:00

Så var det äntligen fredag igen! Veckan har varit lång och för Gustavs del har den innehållit ovanligt mycket pluggande. Han hade nämligen prov i samhällskunskap i dag. Det gick nog bra. Han och mamma hade pluggat hårt, och är det något som mamma kan...

Av Gustav & Filippa - Tisdag 6 nov 21:32

I dag är det Gustav Adolfsdagen, så därför bjöd pappa på Gustav Adolfsbakelser efter maten i dag. Problemet var bara att det var fel Gustav på bakverket! Istället för en bild på Gustav II Adolf så var det en bild på Gustav III, och det upptäckte såkl...

Av Gustav & Filippa - Fredag 2 nov 21:45

Igår styrde vi kosan mot Stockholm för att vara lite kulturella. Vi spenderade eftermiddagen på Historiska museet, där vi lärde oss mer om runstenar, häxor och andra spännande saker. Strax efter kl 19 klev vi på Silja Lines fartyg Galaxy för en kryss...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6
7 8
9
10
11 12
13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27 28
29
30
31
<<< Juli 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Blogkeen
Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se