Direktlänk till inlägg 12 juli 2015

Söndag

Av Gustav & Filippa - 12 juli 2015 22:32

Även i dag har Gustav haft besök av två klasskompisar. Killarna var bl a till lekparken, cyklade runt en del, spelade TV-spel hemma hos oss och käkade tårta hos en av de andra killarna. Filippa var då inte på topphumör. Alla hennes kompisar i kvarteret var nämligen borta, så hon hade ingen att leka med, vilket drog ner humöret rejält.


I kväll har hela familjen varit ute på en långpromenad. Eller ska man vara riktigt noga så var det mest mamma och pappa som promenerade. Vi stora barn cyklade och Alvin åkte vagn. När vi kom hem blev det jordgubbar med glass och chokladsås. Sedan var det dags att gå och lägga sig. Vi stora barn fick då inviga våra nya sänglampor, som pappa satt upp till oss i dag.


/Gustav, Filippa och Alvin genom mamma

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Gustav & Filippa - Fredag 13 juli 23:30

Igår åkte vi och hämtade hem Gustav hos morfar på landet. Då passade morfar på att bjuda oss på lunch på en restaurang. Det var riktigt god mat och fin utsikt var det dessutom! I dag har dock mamma och pappa mest ägnat sig åt praktiska bestyr. Mamma ...

Av Gustav & Filippa - Onsdag 11 juli 23:15

Gustav är fortfarande hos morfar, men vi andra ligger inte på latsidan bara därför. I dag har vi varit borta nästan hela dagen. Vi började med att styra kosan norrut för att besöka några gamla kyrkor. Vi var också till Örbyhus slott, där vi tog en fi...

Av Gustav & Filippa - Måndag 9 juli 23:30

I dag fick vi besök av morfar. Han fikade med oss och sedan följde Gustav med honom ut på landet för att få lite frisk luft. Vi andra stannade dock kvar i stan. Mamma och pappa hade en del att fixa i tvättstugan. I morgon får vi nämligen hem vår nya ...

Av Gustav & Filippa - Fredag 6 juli 23:00

Så var det fredag igen och till fredagar hör såklart tacos till middag! I dag var det Gustav och Filippa som tilsammans stod för matlagningen. De skar och hackade och stekte, allt under mammas vakande öga såklart. När pappa kom hem från jobbet stod m...

Av Gustav & Filippa - Onsdag 4 juli 21:30

Efter en ganska lugn förmiddag tog vi bussen till Turbo i eftermiddags. Där hoppade och studsade vi sedan i flera timmar. Vi hann också ta en fika i solen och leka en stund i lekparken utanför. När vi kom hem strax innan kl 18 hade pappa fixat sin eg...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6
7 8
9
10
11 12
13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27 28
29
30
31
<<< Juli 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Blogkeen
Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se