Alla inlägg under februari 2016

Av Gustav & Filippa - 16 februari 2016 21:30

I kväll var det dags för fotbollsträning igen. Den här gången fick dock pappa åka ensam. Gustav kände sig nämligen lite hängig och hade en temp som var lite förhöjd, så det blev ingen träning för honom den här veckan heller. Men är man tränare så är man, sa pappa och åkte iväg för att göra sin plikt!


/Gustav, Filippa och Alvin genom mamma

Av Gustav & Filippa - 14 februari 2016 21:00

Så var det söndag igen och vintern verkar vara tillbaka med snö och kyla. På eftermiddagen var det tennisträning för Filippa, men Gustav fick hoppa över sin eftersom han fortfarande inte är riktigt frisk. Sedan blev det handling på det stora köpcentrumet och även på den lilla lokala affären. Där köpte mamma och Filippa en varsin tidning till oss barn. Efter maten blev det fika på hjärtbakelser. Det är ju trots allt Alla hjärtans dag i dag!


/Gustav, Filippa och Alvin genom mamma

Av Gustav & Filippa - 12 februari 2016 22:30

I dag så var vi stora barn tillbaka i skolan igen. Det var ganska skönt, för i ärlighetens namn blir det ganska långtråkigt att bara gå hemma hela dagarna. Alvin fick dock vara hemma även i dag. Det med en pappa som också är sjuk. Vi stora barn gick hem från skolan tillsammans kl 15. Sedan blev det TV-spelande för Gustav och Alvin, medan Filippa var på discokalas kl 18-20. Det var en av hennes bästa kompisar i klassen som fyllt år, och Filippa var självklart jätteglad över att hon hunnit bli frisk till kalaset.


/Gustav, Filippa och Alvin genom mamma

Av Gustav & Filippa - 11 februari 2016 22:18

I dag så var det pappas tur att vara hemma och ta hand om oss sjuka barn. Då passade pappa på att bli sjuk även han. Ja, han var nog mycket sjukare än vi tre barn tillsammans! Som tur var klarade vi oss ganska bra på egen hand, i alla fall till dess att mamma kom hem och kunde laga mat åt oss. Vi passade förresten på att hjälpa mamma med matlagningen. Vi barn ville nämligen hellre ha makaroner än ris till köttfärssåsen, så då fixade vi det på egen hand. Filippa tyckte dock att makronerna blir godare när pappa kokar dem!


/Gustav, Filippa och Alvin genom mamma

Av Gustav & Filippa - 10 februari 2016 21:50

I dag fortsatte sjukstugan här hemma. Precis som igår så var det mamma som fick äran att pyssla om oss barn. Alvin är den som har varit sjukast i dag. Han har legat runt 39 grader i temperatur och var ganska hängig på eftermiddagen, då han bl a somnade i soffan. Gustav har legat runt 37,5 och Filippa lite högre. Gustav fick dock göra lite nytta ändå på eftermiddagen, när mamma satte honom att göra skoluppgifter som en klasskompis kom över med igår. Stackars Gustav, som har en mamma som är lärare!


/Gustav, Filippa pch Alvin genom mamma

Av Gustav & Filippa - 9 februari 2016 23:45

I dag så var det Filippas svit som sprack. Hon har hittills inte missat en enda dag i skolan (dock på fritids), varken i förskoleklass eller i ettan, men i dag så kunde hon alltså inte gå till skolan på grund av hosta och feber. Som om inte detta vore nog så var även Alvin sjuk med feber i morse. Alltså har alla vi barn varit hemma med mamma i dag. Gustav har nästan varit feberfri men plågats av en irriterande hosta. Filippa och Alvin har legat runt 38 grader i temperatur, men vi har varit vid ganska gott mod ändå tycker mamma. Hoppas att det fortsätter så i morgon, för då ska vi också vara hemma allihopa,


/Gustav, Filippa och Alvin genom mamma

Av Gustav & Filippa - 8 februari 2016 21:24

I dag sprack Gustavs svit! Han missade inte en enda skoldag i tvåan och har hittills inte missat någon dag i trean, men i dag så var det dags. Efter helgens feber och en orolig natt så fick Gustav vara hemma med mamma i dag och vila upp sig. Febern har dock varit lite lägre än igår. I dag har han för det mesta legat på drygt 38 grader i temperatur. Han har av förklarliga skäl inte gjort många knop, utan legat i soffan och tagit det lugnt och tittat på TV. Han har också hostat en del.


På eftermiddagen ringde de från fritids och sa att Filippa var hängig och kändes varm. Mamma kunde inte lämna Gustav, så pappa åkte lite tidigare från jobbet för att hämta Filippa. När Filippa kom hem hade även hon runt 38 grader i temperatur, så det var bara för henne att också inta liggläge i soffan. Mamma misstänker att det är influensan som har intagit vårt hus, så nu får vi se om vi andra klarar oss eller inte...


/Gustav, Filippa och Alvin genom mamma

Av Gustav & Filippa - 7 februari 2016 18:49

I går kväll fick Gustav feber och i dag har han legat däckad hela dagen. Som värst hade han nästan 40 grader i temperatur. Förutom det har han också hostat en hel del och han har inte haft någon aptit alls. Han har legat i mammas och pappas säng större delen av dagen och tittat på Star Wars och slumrat emellanåt. Någon tennis blev det såklart inte i eftermiddags och det blir ingen skola i morgon heller. Mamma är lite rädd för att det är influensan som har slagit till och i så fall kan det nog tyvärr bli långvarigt!


/Gustav, Filippa och Alvin genom mamma

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6 7
8 9 10 11 12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24 25 26
27
28
29
<<< Februari 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards