Direktlänk till inlägg 23 oktober 2016

Tio år!

Av Gustav & Filippa - 23 oktober 2016 23:53

I förmiddags var Filippa på kalas för en grannkille på Turbo, en aktivitetsarena här i stan. Där blev det fika och massor av lek såklart. När hon kom hem igen så tyckte dock mamma att hon var ovanligt tystlåten, vilket snart visade sig bero på att hon hade nästan 39 grader i temp. Därför blev det såklart ingen tennisträning för Filippa i dag. Inte heller Gustav kunde gå. Han har varit krasslig hela veckan och eftersom de kör stenhårt på tennisen så fick även han vara hemma. Istället blev det därför pyssel på hemmaplan i dag. Pappa jobbade vidare med vår hopplösa källartrappa. Vi börjar bli ganska lessa på den just nu. Under tiden var mamma ute och jobbade lite i trädgården. Filippa har mest legat i soffan hela dagen, men orkade i alla fall äta både middag och äppelpaj till efterrätt, så aptiten är det i alla fall inget fel på.


I dag firar den här bloggen hela tio år! När den startade var Gustav inte ens fyra månader gammal. Nu är han tio år och har fått två småsyskon på vägen. Tänk vad åren går!


/Gustav, Filippa och Alvin genom mamma

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Gustav & Filippa - Onsdag 17 okt 22:00

I kväll fortsatte simskolan för Alvin. Han är fortfarande lite feg och påminner enligt pappa mycket om sin storebror. Följaktligen smiter han gärna från övningarna när simlärarna inte har koll och "fuskar" en del. Det som ger mest är egentligen stund...

Av Gustav & Filippa - Lördag 13 okt 21:41

                        I dag var det dags för årets julmarknad på Österby bruk. Lite i tidigaste laget kan man tycka, men det är ju tradition att vi åker dit varje år. Vi började med en liten promenad i de vackra omgivningarna. Pappa s...

Av Gustav & Filippa - Torsdag 11 okt 21:36

I kväll har Filippa haft friidrottsträning. Det var ett tag sedan sist eftersom fotbollen har tagit mycket tid på slutet, men i kväll hade vi äntligen tid för det igen. Då fick Filippa testa stavhopp för första gången. Det var jättesvårt, trots att d...

Av Gustav & Filippa - Tisdag 9 okt 21:30

I kväll hade Filippa säsongsavslutning med fotbollslaget. Då blev det pizza i klubblokalen och sedan lite spontanfotboll. Pappa fick också vara med eftersom han är hjälptränare för Filippas lag. För någon månad sedan hade Filippa en svacka och ville ...

Av Gustav & Filippa - Söndag 7 okt 21:30

I dag har det varit fotbollscup för oss stora barn hela dagen, från tidig morgon till sen eftermiddag. Resultaten var väl lite sisådär, i ärlighetens namn blev det mest förluster, men kul hade vi och medalj och diplom fick vi ändå. Den som led allra ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18 19
20
21 22 23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Oktober 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Blogkeen
Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se