Direktlänk till inlägg 23 oktober 2016

Tio år!

Av Gustav & Filippa - 23 oktober 2016 23:53

I förmiddags var Filippa på kalas för en grannkille på Turbo, en aktivitetsarena här i stan. Där blev det fika och massor av lek såklart. När hon kom hem igen så tyckte dock mamma att hon var ovanligt tystlåten, vilket snart visade sig bero på att hon hade nästan 39 grader i temp. Därför blev det såklart ingen tennisträning för Filippa i dag. Inte heller Gustav kunde gå. Han har varit krasslig hela veckan och eftersom de kör stenhårt på tennisen så fick även han vara hemma. Istället blev det därför pyssel på hemmaplan i dag. Pappa jobbade vidare med vår hopplösa källartrappa. Vi börjar bli ganska lessa på den just nu. Under tiden var mamma ute och jobbade lite i trädgården. Filippa har mest legat i soffan hela dagen, men orkade i alla fall äta både middag och äppelpaj till efterrätt, så aptiten är det i alla fall inget fel på.


I dag firar den här bloggen hela tio år! När den startade var Gustav inte ens fyra månader gammal. Nu är han tio år och har fått två småsyskon på vägen. Tänk vad åren går!


/Gustav, Filippa och Alvin genom mamma

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Gustav & Filippa - Söndag 9 dec 21:08

Efter en dag fylld av skidor på TV, friidrottsträning, tennisträning, klädtvättning och matlagning, sjönk vi ner i soffan framför julkalendern på TV i kväll. Vi barn fikade på Gustavs lussekatter som han bakade på hemkunskapen tidigare i veckan och m...

Av Gustav & Filippa - Lördag 8 dec 22:31

                  I dag var det dags för pappa att fylla år igen! Dagen började med att mamma och vi barn fixade en extra god frukost till honom. På eftermiddagen åkte vi till det stora köpcentrumet för att gå på bio i deras sprillans nya ...

Av Gustav & Filippa - Fredag 7 dec 21:31

Dagarna går och trots att det börjar lacka mot jul är det fortfarande fullt upp med träningar av diverse slag, närmare bestämt fotboll, friidrott, tennis och simskola. På fredagar är det dock inget sådant inbokat som tur är, men då ska man hinna med ...

Av Gustav & Filippa - Tisdag 4 dec 21:26

Trots att det är december så är det fortfarande fotbollsträning för Gustav och Filippa på tisdagar. Vanligtvis håller de till på konstgräsplanen, men i dag fick Filippas lag göra något både annorlunda och kul. De fick nämligen åka till ett sport- och...

Av Gustav & Filippa - Söndag 2 dec 21:45

I dag är det första advent. Det har vi firat med både friidrottsträning och tennisträning. Därefter blev det en extra god middag med rester från igår, då vi hade gäster. Sedan ställde sig Filippa och bakade en saffranskladdkaka, som vi fikade på i kv...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18 19
20
21 22 23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Oktober 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Blogkeen
Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se