Direktlänk till inlägg 23 oktober 2016

Tio år!

Av Gustav & Filippa - 23 oktober 2016 23:53

I förmiddags var Filippa på kalas för en grannkille på Turbo, en aktivitetsarena här i stan. Där blev det fika och massor av lek såklart. När hon kom hem igen så tyckte dock mamma att hon var ovanligt tystlåten, vilket snart visade sig bero på att hon hade nästan 39 grader i temp. Därför blev det såklart ingen tennisträning för Filippa i dag. Inte heller Gustav kunde gå. Han har varit krasslig hela veckan och eftersom de kör stenhårt på tennisen så fick även han vara hemma. Istället blev det därför pyssel på hemmaplan i dag. Pappa jobbade vidare med vår hopplösa källartrappa. Vi börjar bli ganska lessa på den just nu. Under tiden var mamma ute och jobbade lite i trädgården. Filippa har mest legat i soffan hela dagen, men orkade i alla fall äta både middag och äppelpaj till efterrätt, så aptiten är det i alla fall inget fel på.


I dag firar den här bloggen hela tio år! När den startade var Gustav inte ens fyra månader gammal. Nu är han tio år och har fått två småsyskon på vägen. Tänk vad åren går!


/Gustav, Filippa och Alvin genom mamma

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Gustav & Filippa - Söndag 12 aug 21:45

Så var det söndag och äntligen dags för matchspel för både Gustav och Filippa igen. Filippa och hennes lag var först ut. De hade match borta och även om det började bra så blev det till sist förlust. Tjejerna hade dock ledningen ett tag och Filippa s...

Av Gustav & Filippa - Fredag 10 aug 23:00

I eftermiddags lämnade mamma och Filippa grabbarna hemma vid sina skärmar och drog ner på stan istället. Där blev det lite shopping och asiatisk buffé, inklusive sushi, till middag på en mysig restaurang. Kl 18.15 blev det sedan film på bio, närmare ...

Av Gustav & Filippa - Torsdag 9 aug 22:30

I kväll började fotbollsträningen för Gustav, Filippa och pappa igen. Egentligen var det träning redan i tisdags, men då hade vi annat för oss. Formen var inte direkt på topp, och inte konditionen heller, varken för Gustav eller Filippa. Det har ju v...

Av Gustav & Filippa - Måndag 6 aug 23:59

I morse när vi vaknade var pappa på jobbet sedan flera timmar tillbaka. Han började ju jobba i dag igen efter att ha haft några veckors semester. Mamma och vi barn höll oss dock sysselsatta utan pappa. Filippa bakade en kladdkaka nästan helt på egen ...

Av Gustav & Filippa - Lördag 4 aug 22:45

Igår var vi iväg på en liten båtuflykt. Vi tog färjan fram och tillbaka till Åland. På båten fikade vi, åt en jättegod buffé och shoppade såklart. Vi barn shoppade mest godis. Vi fick använda våra egna pengar, så det gällde att inte slösa för mycket!...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18 19
20
21 22 23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Oktober 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Blogkeen
Följ - GUSTAVS & FILIPPAS BRAVADER - med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se